Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Kalça yapısı çok güzel,Arda'yı anımsadığımı söyleyebilirim.Bir futbolcuya göre biraz fazla gibi görünsede süratinden zerre kaybetmiyor.Hele 2.goldeki sürati bambaşkaydı.Yalnız bir ara tibünler ''ölümüne Galatasaray'' diye bağırdı sanki.ben mi yanlış duydum sizlerde duydunuz mu?.

Evet taner hocam bencede hulkun kalça yapısı harikulade

Bir hikaye yok Eray.Bildiğin oyuncu transferi.Önce Japonya'ya transfer oluyor,transfer olduğu takımda çok iyi bir performans sergiliyor(ilk sezonunda yamulmuyorsam 30+gol atmıştı).Sonra ülkenin büyük takımlarından birisine transfer oluyor, ancak burada 13 gol atabiliyor ve eski takımına dönmek istediğini söylüyor.Dönüyor mu dönmüyor mu bilemem ama ordan Porto alıp getiriyor, ve 30 milyon Euroluk bir serbest kalma maddesi koyarak takımın baştacı yapıyor.Hikayeyse olan biten bu.

Kalça yapısı çok güzel,Arda'yı anımsadığımı söyleyebilirim.Bir futbolcuya göre biraz fazla gibi görünsede süratinden zerre kaybetmiyor.Hele 2.goldeki sürati bambaşkaydı.Yalnız bir ara tibünler ''ölümüne Galatasaray'' diye bağırdı sanki.ben mi yanlış duydum sizlerde duydunuz mu?.

Aman hocam.:asd:

Bir hikaye yok Eray.Bildiğin oyuncu transferi.Önce Japonya'ya transfer oluyor,transfer olduğu takımda çok iyi bir performans sergiliyor(ilk sezonunda yamulmuyorsam 30+gol atmıştı).Sonra ülkenin büyük takımlarından birisine transfer oluyor, ancak burada 13 gol atabiliyor ve eski takımına dönmek istediğini söylüyor.Dönüyor mu dönmüyor mu bilemem ama ordan Porto alıp getiriyor, ve 30 milyon Euroluk bir serbest kalma maddesi koyarak takımın baştacı yapıyor.Hikayeyse olan biten bu.

sağol bilgi için :)

HAGI bize doğu avrupa'dan bir iki yetenek getirir umarim.

yedek T.D. gerek bize.alalım dursun, nasılsa gelen gidiyor.hiç değilse arada zaman kaybı olmaz..

Başımızda Adnan Polat olacaksa transfer döneminde, İbrahim Üzülmez-Selçuk Şahin-Can Arat düşünülebilir, tabi bonservisleri ellerinde olacak bu yıldız oyuncuların.

En az 5-6 kaliteli Türk futbolcu lazım.

artık yabancı oyuncu dışında türk futbolcu transferlerine de özen göstermemiz gerek.bence şimdiki yabancıların çoğunu koruyup.kewell artık gidicektir sezon sonu bu açık zaten performansıda düşüşte ve artık fizikende türkiye ligini kaldıramıyor.

benim önerilerım gökhan inler,eren derdiyok,nuri şahin,sinan bolat.bu 4 futbolcuyu parası neyse verip almamız lazım

Defansta Neill gibi sağlam ve savaşçı bir oyuncuya, forvette ise çabuk yırtıcı son vuruş kabiliyeti yüksek olan Baros'unda yükünün hafifletecek bir forvete ihtiyacımız var. Birde saçma sebeplerden dolayı gönderilen Keita gibi bir isme ihtiyacımız var .

kendisine ihtiyacımız var:o

Takıma girebilecek kapasitede 5-6 Türk oyuncu lazım

Eskiden en iyi Türk oyuncular bizde derdik

Geçti artık o devir

Senelerdir iç piyasada saçmalıyoruz

banel nicolita kesin alınır bence.Hagi'nin has adamıdır.Bükreş'te iken çıkaran odur altyapıdan Nicolita'yı.

Pino zaten bence kesin gönderilecek.Hagi'nin sisteminde defansı iyi olmayan kanat oyuncusuna pek yer bulamayız.Torje ve Nicolita bence ikiside alınabilir. Forvet'e alternatif olarak da Cluj'dan Kone ve Traore düşünülebilir.

Pino zaten bence kesin gönderilecek.Hagi'nin sisteminde defansı iyi olmayan kanat oyuncusuna pek yer bulamayız.Torje ve Nicolita bence ikiside alınabilir. Forvet'e alternatif olarak da Cluj'dan Kone ve Traore düşünülebilir.

Pino defans olarak fena değil ama dar alanda iş yapamıyor. Arda, Keita gibi adam eksiltemiyor. Geniş alanda çok etkili. Nicolita'yı Romanya milli takımında falan izledim. Maliyetli değilse alalım bence de.

nicolita şahsi fikrim olarak hem bonservis hemde yılık ücret bakımından maliyetli olmaz

Aynen bence öneri yapabiliriz Nicolita konusunda.Bir de Cluj'dan Emmanuel Culio var Tam anlamı ile bir mc. Aradığımız özellikte bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt