Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

31616365.png
[/URL][/IMG]

Takım arkadaşını ister Hagi bence :)

İnsua'nın maliyeti çok uygun, kaçırılmaması gereken bir oyuncu.Onun dışında Selçuk inan sözleşmesi bitiyor, girişimlerde bulunulmalı:

Jonathan Reis

Gelsin formasını alırım ve halı saha maçlarının "man of the match"'i olurum o formayla.Formanın arkasında Reis yazacak yahu var mı daha büyük bir olay.

Wijnaldum

Abi gerçekten süper bu adam yaa...

Jonathan Reis

Gelsin formasını alırım ve halı saha maçlarının "man of the match"'i olurum o formayla.Formanın arkasında Reis yazacak yahu var mı daha büyük bir olay.

Aynı şeyi birkaç hafta önce ben de belirtmiştim. Gelirse kral olur çok açık ve net,adı yeter.

Wijnaldum alınır bencede batan geminin malları ucuza kapatırsın.

Johan Cruyff'ı alalım sportif direktör olarak. Şuan boşta, geçmişte iyi bir kariyeri var. Hollandalıymış sanırım kendisi. Kendisi gelmek ister mi bilemiyoruz ama hiç düşünmedimi acaba bizimkiler?

ciddiye alana 1409170416401610471 sene MYC verilirse iyi olur :)

Johan Cruyff'ı alalım sportif direktör olarak. Şuan boşta, geçmişte iyi bir kariyeri var. Hollandalıymış sanırım kendisi. Kendisi gelmek ister mi bilemiyoruz ama hiç düşünmedimi acaba bizimkiler?

ciddiye alana 1409170416401610471 sene MYC verilirse iyi olur :)

Cok iyi olur yha birden total futbol oynarizz !!

Zortal futbolda oynayabiliriz. :)

Rinus Michels gelsin Mustapha'dan Neeskens yaratsın ki bence yaratır,olabilir bilmiyorum yani.

En buyuk Kroyf baska buyuk yok. Var mi?

Wijnaldum alınır bencede batan geminin malları ucuza kapatırsın.

Tuhaf olacak ama onunla eskiden bir mac oynadim Sparta'nin genc takiminda, ama bize gelmesin. Bakma o yasta Feyenoord'da oynamasina, sadece

iyi mucadele ediyor, potansiyel var ama suan bizim Baris kadar iyi oyuncu.

Bu arada Reis kesinlikle super bir oyuncu ama, bunun Mutu gibi doping problemi var(di).

Leroy Fer. Feyenoord'dan.

Leighton Baines'i alalım defansta iyi iş yapar hücumada destek veriyor sadece defans yapmıyor

demiştim zaten,10-15 milyon euron falan varsa alalım:)

demiştim demeyi sevmiyorumda bunu da demiştim:asd:,çok isterim sol kanatta hem alternatif olur hemde bekte oynar,ama biraz sorunlu adam:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt