Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Alper'im bi senin mesajını gördüm, başka da kimse klavyesine dokunmadı, birde Reis Hayri okeyledi.Böyle iki genç varken hele hele en kötü 1060 bin tl masrafı varken, kaçırmak muhtemelen adamı uykusuz bırakır.

Kaçırmamak gerek bu oyuncuları.

Umarım yönetim gerekeni yapar ve 2 sene önce Serkan Kurtuluş'u aldığı gibi bu oyuncuları da alır.

Kaçırmamak gerek bu oyuncuları.

Umarım yönetim gerekeni yapar ve 2 sene önce Serkan Kurtuluş'u aldığı gibi bu oyuncuları da alır.

Haberlerde Ts ile Fb takımlarının ilgilendiğini duydum.İçim sızlamadı dersem yalan söylemiş olurum herhalde.Birisi süper bir forvet olacak, diğeri mükemmel bir kanat oyuncusu olacak.Daha ne istersin?

Haberlerde Ts ile Fb takımlarının ilgilendiğini duydum.İçim sızlamadı dersem yalan söylemiş olurum herhalde.Birisi süper bir forvet olacak, diğeri mükemmel bir kanat oyuncusu olacak.Daha ne istersin?

Eğer biz ilgilenirsek bize geleceklerinden şüphem yok.

Umarım ne yapar ne eder bu iki oyuncuyu kadromuza katarız.

Kaliteli türk ve bedava daha ne bekliyoruz devreye girmek için.

Yahu Eren ile Muhammet diyorum, bedava diyorum, genç diyorum.Ne diye bi Allah'ın kulu oralı olmuyor.Mantıklı olan birşeye hiç katılım olmaz mı bea?Bi milyon isim söylüyoruz, ama genç, beleş olan iki oyuncuyu kazanmaya kimsenin kılı kıpırdamıyor, anlamak mümkün değil.

Eren, şu geçenlerde sağ açık oynayan çocuk mu?

Muhammet için de güzel yazılar okumuştum,konu açılırsa destekleriz,yönetimin böyle genç ve yetenekli yerlileri görmesi, takıma kazandırması lazım.

Eren, şu geçenlerde sağ açık oynayan çocuk mu?

Muhammet için de güzel yazılar okumuştum,konu açılırsa destekleriz,yönetimin böyle genç ve yetenekli yerlileri görmesi, takıma kazandırması lazım.

Muhammet genç milli takımlarda şov yapıyor.

Golleri atıyor takır takır.

İleride çok iyi olacak.

Ersin Eren'i sol açık diye biliyorum, ama sağ açıkta da oynayabilir.En nihayetinde bir kanat oyuncusu, sağda da solda da sırıtmaz.Bursa'nın altyapısı çok sağlam geçmişte örnklerini çok gördük.Eren ile Muhammet çok iyi olacaklar, kesin bir kanıya varmıyorum lakin birşeyleri görebiliyoruz en azından.

Sergen yeni bir idol mu?

Hayri bi milyon insanı çözmüşem ama bi seni çözemedim.Sen nasıl birisin böyle yahu?:9:):):):):):):):):)

Blaise Matuidi, muthis bir transfer olur. Cana ile beraber orta sahamizda muhtesem bir uyum yakalarlar, ve biz de, insallah, golge savunmacisi sarptan kurtuluruz, yerini bu genc yetenek alir.

matuidi2.jpg
[/URL][/IMG]

Arenada Cana'ya arkadaş lazım tek başına mücadele edemez herkesle :D

İbb'deki Efe güzel futbolcu bence.

Misimovic Cana arasına çift yönlü teknik mücadeleci bir oyuncu almak lazım.Emre,Hamit tarzında biri.

Konuya nasıl girim anlamadım

Mesela 3-4 her neyse İnsua`nın bonservisi

Sezon sonuna kadar ondan Evra performansı görmezsek

Onun yerine mesela son günlerin adamı Hasan Ali`ye 3-4 milyon verip alsak

Hem yabancıdan yemeyiz hem de Türk kalitesini arttırırız

emana dedik betise kaçtı,alou diara dedik kaçtı, seydu keita dedik kaçtı sevillaya ,dabo dedim sevillaya kaçtı,romariç dedik sevillaya kaçtı.e sevilla işini biyo. ama hala emanayı istiyoz onu kaçırmayak bi daha...

Mustafa Sarp desene.

Miralem Sulejmani.

Heerenven'den, Ajax'a 15 Milyon Euro civarı bir rakama gitmişti.(19-20 yaşındayken)

Ajax'ta bir türlü beklenen patlamayı yapamadı ve bu yıl genellikle yedek kalıyor.

7,5 Milyon Euro civarı bir rakama alabiliriz. Hücum hattının her yerinde rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu.

Bence bize defans ile ofans arasında bir köprü lazım.Hem defansa gelip top almalı, yardım etmeli hemde aldığı topları güzel bir şekilde ofansa yetiştirmeli.Bunun yanında hızlı çevik ve teknik olmalı.Pahalı da olsa bu isim Sessegnon'dan başkası değil.Ön liberoda da sırıtmaz, on numarada da.Cana mı sakat, koy ön liberoya;Misi mi formsuz, ver ileriye; adam gibi görevini yapsın.Ne sen kahrol ne de takım.10/13 milyona çok rahat bağlanır.Önümüzdeki sezon olası CL ve Türk Telekom Arena'nın getirilerini hesaba katarsak, kesinlikle yapılabilecek bir transfer.Bir de Selçuk alındı mı; al kahveni geç koltuğuna, hayatın en haz verici 1,5 saatini yaşa.Nasılsa her sene transfere en az 10 milyon harcayıp 3-5 oyuncu alıyoruz, bu sezon hiçkimse alınmasın, tüm para bu oyuncuya/lara yatırılsın.

Misi mi sakat;

--------------------Cana---------------------

--------Selçuk--------------------------------

--------------------Sessegnon--------------

Cana mı sakat;

---------Sessegnon-----Selçuk----------------

-----------------------Misi------------------------

Çatır çatır oynayan bir orta saha.Bu Beninli hakkında az biraz fikir sahibi olmak için ise;

https://www.youtube.com/watch?v=JyTLywmd1AE

YouTube - Stéphane Sésségnon Il Fénoméno Di PSG By M94

Sessegnon'u bir daha onerirsen PSG'nin zoruna gidecekmis Taner :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt