Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Paraya kiyip Futbolcu alinmali. Gökhan Inler alinmali. Nuri Sahin alinmali ( Imkansiz gibi suan ama ) Gökdeniz alinabilir cogu taraftar karsi cikar ama sag acikda Türk Futbolcumuz yok. Onur Kivraki Paraya kiyip alacan iste 8mi istiyorlar 10mu istiyorlar fark etmez. Sezer veya Selcuk Inan gibi Futbolcular su an rahat ilk 11de oynayabilir bizde. Arda gelecek Sezon giderse yerine Volkan Sen alinabilir , Sercan Baros'un Alternatifi olur. Artik Yönetim bunlari görmeli.

ve en önmlisi !!! Keita geri alinmali. Ocak ayinda alsinlar. Tek basina parcalar bu Ligi.

Bizim en büyük sorunumuz kesinlikle çalım atabilen bizi karşı kaleye götürebilecek oyuncumuzun olmaması, bu takıma çok çok kaliteli ve karakterli bir sağ kanat oyuncusu lazım. ( Keita tarzında ) Dün akşam 2-3 dk düşündüm kimi alabiliriz diye Tugay arkadaşımızın önerdiği isim olan Wright Philips benimde aklıma geldi ama daha iyilerini de bulabiliriz.

Bu isim kesinlikle çok çok iyi ve nokta atışı bir transfer olması lazım,benim tercihim Wright Philips gibi oyuncudan sa biraz daha bacakları küvetli isimler olması yani Keita gibi Quaresma gibi vs vs vs

Bir başka transfer gerektiren yer ise ; bu forumda 821312 kere konuşulan, istenen, tartışılan o meşhur, orta saha...

Biz yani forum yönetiminin artık bıktığı ve kör yöneticilere faks çekmemize kadar iten illet olay, ORTA SAHA PROBLEMİ

Artık bu problemin 1 değil, en az 2 oyuncu ile giderilebileceğini düşünüyorum.

Bizler kulübe çok uzun zamandır yol gösterip, Selçuk İnan'ın alınmasını söylüyoruz, gerekirse ikinci ismi de söyleriz ve kimse bize sizin ne haddinize gibi laflar söyleyemez, haddine olanların takımı ne hale getirdiklerini görüyoruz.

Şöyle bir ağzınızdan " Orta saha " kelimesini çıkartın ve ne anlama geldiğini düşünün.

Forvet Gol Atan

Kanat Uçan

Bek Çift ciğer

Stoper savunan

Her bölgenin bir görev tanımı, bir "lakabı" vardır, peki ya orta sahanın ?

Orta saha da herşeyden biraz olan ama bazı özelliklerinde çok iyi olması gerekir,

Her şeyden önce sorumluluk alan, pas futbolunu iyi bilen, mücadele eden, takımı yönetecek kapasitede lider oyuncular olması gerekir

Lafı fazla uzatmaya gerek yok, tek tek diğer bölgeleri de saymayacağım, nerelere oyuncu ihtiyacı olduğu açık, kısaca göstermek istediğim orta saha, Trabzonspor' da orta sahanın en gerisinde oynayan ikili bizim en ilerdeki ikiliden daha ofansif oyuncular, aradaki fark 13 puan farkı çıkartması da çok doğal.

Unutmadan bu futbola çanak tutanda Hagi'dir :o bu kadar korkak ve defansif oyuncu ile çıkarak beni daha maç başlamadan hayal kırıklığına uğrattı ve maç topicine maç başlamadan bu yılı da kaybettiğimizi söyledim, fikrimin değiştirmek istiyorum, umarım Hagi önümüzdeki maçlarda bu radikal kararı verebilir.

Arda - Baros - Transfer

Emre Ç - Hamit

Selçuk İnan

Transfer - Neill - Transfer - Sabri

Transfer​

o kadar çok transfer yapmak lazımki, 1-2 adam almakla da yetmeyecek. öncelikle neill ın yanına bir tane adam gibi stoper. ortasaha en az 2 tane box to box, 1 tane kaliteli forvet, sağbek+sol bek ve de son olarak sağ açık.

ilk once bu takimdan kovulmasi gereken oyuncular var, transfer sonra..

Gokhan Zan

Aykut

Servet

Mustafa

Kewell

Serdar Ozkan

Aydin Yilmaz (bence fena degil, ama ayni G. Zan gibi hep sakat)

bunlarin hepsi ya sakat, ya disiplinsiz, yada cok kotu..

bunlarin yerine genc , ama potansiyeli yuksek oyuncular lazim, 1-2 yabanci, digerleri hepsi yerli olmali. ozellikle gurbetci oyuncu lazim, almanyadan. turkiye de oyuncu kalmadi cunku.

Omer Toprak olabilir

Taner Yalcin

Tunay Torun

Yasin Pehlivan

Veli Kavlak

sonra turkiye den,

Orhan Sam

Serdar Kesimal

Selcuk Inan

boyle oyuncular lazim bize, genc ama cok yetenekli.

2 tane de yabanci alirsin. biri santrafor, digeri de orta saha oyuncusu.. ancak oyle yeni bir ruh gelir.. yoksa isimiz cok zor...

Arkadaslar bu takımın en buyuk problemi transfer degıl mantalitedir...Buzamana kadar Galatasaray ne kadrolarla sampiyon oldu..Hatırlayın..

Servet Cetın,Hakan Balta filan nekadar iyi oyuncular olduklarını hatırlayın..Eric Gerets zamanında Servet nasıldı..Euro08 de nasıl oynuyordu...

Ancak suandaki kotu gıdısatta da en once gitmesi gereken futbolculardan biride bunlardır ona birsey diyemem..

Ancak bu oyuncuların kotu oynamasındaki en büyük sorumluda yönetimdir...Tamam Adnan Polat da iyi niyetlidir çalısıyodur..Ama basarısızdır..Ve basarısızlıgının en büyük nedeni samimiyetsiz yönetim anlayısıdır..Bu samimiyetsizlik yönetimden teknik heyetine sağlık heyetinden futbolcusuna kadar hepsini bir virüs gibi kaplamıstır...

Olan olmustur..Yanlıs transferler yapılmıs..Mustafa Sarp ve onun gibi OrduSpor seviyesi kalitesiz,bir okadarda ruhsuz ve samimiyetsiz futbolculara tahammül edilmiş M.Topal ve Keita gibi takımın ortalama üstü oyuncuları gönderilmiş,transferin bitmesine saatler kala taraftar sussun diye kalitesi yüksek ama bu takıma uyum sağlayamayacağı belli olan topçular getirilmiş...Yanlış üstüne yanlış yapılmıştır..

Daha sonrada Rijkaard değil belki ama Neeskens gibi pro-profesyonel bir adamın oldugu teknik heyete suç yüklenmiş ve yollar ayrılmıştır...Sonrada bizim gariban Hagi ye hadi oğlum ruh getir su takıma denip servet ve sarp gibi ruhsuzlar ordusunu adam etmesi istenmiş bizim Hagi de GS sevgisinden dolayı bunu kabul etmistir..Ama kabul etmek gerekir ki Hagininde vasıfları bukadar..Ondan bir Mourinho yada Ancelotti olmasını bekleyemeyiz..

Kusura bakmayın ama arkadaslar yönetimden baska suçlu yoktur bu ortamda...Öyle bir ortam yaratılmıstırki Galatasaray camiasında...En karakterli topçular bile sünepe nin teki olup çıkmıştır..

Yabancılara da laf etmeyin...Bize gelmeden önce hepsi kendi takımlarında iyi ve kaliteli futbolcu olmuşlardır..Pino haric hepsi iyi geçmişe sahip iyi futbolculardır..Ama Galatasaray Camiasını öyle kötü bir hava kaplamıştırki bu oyuncularda bu havayı soluyunca işe yaramaz ordusu haline gelmiştir...

Şimdi yapılması gereken tek birşey var...Oda şudurki var olan yönetimin istifa etmesidir..Ve yerine gelecek olan yönetimin su kötü durumu görüp yapacağı yaptırımlar la belki bi takım haline gelebiliriz..Zaten suanda yapılacak ilk kongrede çıkacak aday sayısı oldukça fazladır..Çünkü takım bundan daha kötü bi duruma gelemez..Ayrıca uygulamaya geçmiş olan projelerle yapılmıs olan devasa stad çok caziptir...Bu cazip ortamda aday sayısıda oldukça fazla olacaktır...Neyse...

Umarım Galatasaray için en hayırlısı neyse o olur...

Başlığı 2011 sezonu için transfer önerileri olarak değiştirin.Bu sene ligi 8.bitirirsek başarıdır.

Gidenler:

Arda-> 12M

Elano-> 8M

Servet-> 3M (2008 deki yaptigi piyasayla yurtdisina)

Hakan Balta-> 1M

Kewell-> 0

Serdar Özkan-> 0

Gökhan Zan-> 0

Mustafa Sarp-> 0

Ayhan Akman-> 0

Misimovic-> 0 (geri kalan taksit yatmaz)

Toplam 24Milyon gelir

Gelener:

K.Honda-> 10M

Hamit-> 0

Gökhan Inler-> 10M

Selcuk Inan-> 0

Insua-> 3M

Ömer Toprak-> 5M

Emenike-> 3M

Veli Kavlak-> 2M

Yasin Pehlivan-> 2M

Emana-> 5M (Forum efsanesi kalmasin )

Deniz Yilmaz-> 0,5 M

(Bayern Münih)

Toplam: 40,5 Milyon

Fark: Kasadan cikacak 16,5 Milyon (takstilenebilir; bakiniz-> GsBonus : )

Kadro/Omasi gereken Aslantepe Kadrosu

------------------------Ufuk

-Hamit----Ömer Toprak----Neill----Insua

--------------------- --Cana

-----------G. Inler-------------SelcukInan---

------------------------Honda

-----------Emenike-----------------Baros-----

Yedekler:

Emana

Pino

Sabri

Veli Kavlak

Yasin Pehlivan

Caglar Birinci

Emre Colak

Baris Özbek

........

Not:

Hamit´i bilerek sagbek yazdim cünkü o pozisyondada gayet basarili

Müthiş derecede transfer şart bize.Yapılacaksa bir operasyon akıllıca yapılmalı,

Gidecekler,

Ayhan Akman

Mustafa Sarp

Gökhan Zan

Ali Turan

Çağlar Birinci

Mehmet Batdal

Misimoviç

Serdar Özkan

Elano Blumer

Servet Çetin

Harry Kewell

Milan Baros

Gelenler,

Jeremy Clement, (orta saha); 5 milyon

Selçuk İnan, (orta saha); 0 milyon

Moussa Sow, (forvet); 6,5 milyon

Jires Kembo Ekoko, (sağ açık); 3 milyon

Ömer Toprak, (defans); 4 milyon

Serdar Kesimal, (defans);Hakan, Ayhan, Sarp

İnsua (Bek); 3 milyon

Yasin (Orta saha);3 milyon

Eren-Muhammet; 0 milyon

Toplam maliyet,yaklaşık 25 milyon gibi bir rakam olur.Elano+Servet'ten 10 milyon gelse,hemen hemen 10-15 arası bir para cebimizden çıkar.

-----------------Ufuk--------------------

Sabri----Neill-------------Serdar----İnsua

-----------------Cana-------------------

---------Selçuk-----------Clement-------

----Ekoko-----------------------Arda----

------------------Sow-------------------

Yedekler;

Emirhan

Serkan Kurtuluş

Ömer(Nasılsa Neill en fazla bir sene daha oynar)

Emre Çolak

Yasin Pehlivan

Cumhur Yılmaztürk

Pino

Eren Albayrak

Muhammet Demir

He buarada yönetim istifa ettikten sonra gidecek ve kalacak oyuncular söyle olmalı...

Hemen Gidecekler : Servet,Sarp,Gökhan Zan,Aykut,Serdar Özkan.

Sezon Sonu Gidecekler : Hary Kewell,Hakan Balta,Ayhan Akman,Insua,Misimovic,Elano, NEIL,Barış Özbek,Loric Cana.

Kalması Gerekenler : Çağlar,Ali Turan,Emre Çolak,Aydın Yılmaz,Arda Turan,Mehmet Batdal,M.Baros,Pino,Sabri.

Gelecek Oyuncular ise yönetim değişirse söylenmeli ki kuruldan çıkan karar İSTİFA YOK..! Bu yüzden gelsin dediğimiz adamların çoğu için suanda sadece bos konusmus oluyoruz... Neyse hayırlısı neyse o olsun...

Dün ben son saniyeye kadar maçı radyodan dinledim

Burarada radyodan çokça maç dinlerim

Atak olaki heyacanlanayım

Çalım şut başka birşey yok

Eskiden radyoda dinlerken yerimde duramazdım

Artık birşeyler değişmeli

İsim saymayayım şimdi ama

Gidecek futbolcumuz bol

Devre arasından itibaren revizyona başlanılmalı

Bunu dünkü maçtan sonra yazmıyorum

Galatasaray gibi bir dev ne hale geldi

Neyse sevgim Galatasaray`i diyip bitirim

Dün Segen Yalçın nadir doğru bişey söyledi bu menajerlerden futbolcu önerisiyle oyuncu alınacağına scout sistemi olmalı

Neyse yazalımda tam olsun :)

Hemen Gidecekler : Servet,Sarp,Gökhan Zan,Aykut,Serdar Özkan.

Sezon Sonu Gidecekler : Hary Kewell,Hakan Balta,Ayhan Akman,Ali Turan,Insua,Misimovic,Elano, NEIL,Barış Özbek,Loric Cana.

Kalması Gerekenler : Çağlar,Emre Çolak,Aydın Yılmaz,Arda Turan,Mehmet Batdal,M.Baros,Pino,Sabri.

Gelecekler - Yada Gelmesi Gerekenler : Sezer Öztürk,Aykut Demir,Adil Rami,Yohan Cabaye,Jean II Makoun,Moussa Sow,Stephane M'bia,ANDRE AYEW, Murat Ceylan, Taye Taiwo(2011 de bitiyor),Flamini,Orhan Sam(2011 de bitiyor),Selçuk Inan,Ceyhun Gülselam,Ömer Toprak,Serdar Kesimal,Hasan Ali Kaldırım.

Bi Fransa operasyonu yapıp Gelecek oyuncuların bi kısmı ocakta bi kısmı sezon sonunda alınmalı...Ama alındığı takdirde takımda basarı geleceğine ve yeni bir ruh kazanılacağına eminim..

İnsallah Hayırlısı neyse o olur:(

Neill

Baros

Kewell

Misimovic

Elano

Insua

Pino

Sarp

Ayhan

Servet

Ali Turan

Barış

Gökhan Zan

Batdal

Çağlar

Aydın

Serdar Özkan

Hakan Balta

Bu oyuncular gönderilmediği sürece bizden bir şey olmaz.Herkes şimdi Baros falan diyecek ama onunda miladı doldu.2 senede yaşadığı sakatlığın haddi hesabı yok.

Neill

Baros

Kewell

Misimovic

Elano

Insua

Pino

Sarp

Ayhan

Servet

Ali Turan

Barış

Gökhan Zan

Batdal

Çağlar

Aydın

Serdar Özkan

Hakan Balta

Bu oyuncular gönderilmediği sürece bizden bir şey olmaz.Herkes şimdi Baros falan diyecek ama onunda miladı doldu.2 senede yaşadığı sakatlığın haddi hesabı yok.

Neill ?

Bence Neill'in de gitmesi lazım..Bize Yobo gibi bi stoper lazım..Adil Rami gibi mesela...Neill çok pozisyon hatası yapıyor..

Bide bu kötü havayı soluyan bütün topçular gitmeli zaten bu saatten sonra hiçbirinden birşey olmaz..O yüzden Neill de gitsin..

Neill

Baros

Kewell

Misimovic

Elano

Insua

Pino

Sarp

Ayhan

Servet

Ali Turan

Barış

Gökhan Zan

Batdal

Çağlar

Aydın

Serdar Özkan

Hakan Balta

Böyle bişeyi fmde yapamazsın hayal dünyasından cıkın realist olun biraz takımın iskeleti sayılabilecek oyuncular tutulup kaliteli yerli transferleri yapıldıktan sonra iyi basarıya ac ve cok yaslı sayılmıyacak yabancılar alınmalı

Böyle bişeyi fmde yapamazsın hayal dünyasından cıkın realist olun biraz takımın iskeleti sayılabilecek oyuncular tutulup kaliteli yerli transferleri yapıldıktan sonra iyi basarıya ac ve cok yaslı sayılmıyacak yabancılar alınmalı

Bu oyuncuların bundan sonra bize hayırlı olacağını mı sanıyorsun? Şunlara futbolcu demeye utanıyorum.Şunlara futbolcu demek büyük iltifat.

Bu oyuncuların bundan sonra bize hayırlı olacağını mı sanıyorsun? Şunlara futbolcu demeye utanıyorum.Şunlara futbolcu demek büyük iltifat.

18 tane adam yollayıp 18 tane transfer yapılıcak ve basarılı olucak öylemi sende böylemi basarılı olacagımızı sanıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt