Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çağrı Tekin

Gençlerbirliği A2 takımında oynamakta1993 doğumlu türkiye 17 yaş altı milli takımındada oynamakta.Geleceğin en iyi türk oyuncularından biri olacağı düşünülüyor.Bence almalıyız aziz yıldırım almak için uğraşmaktaydı geçen sezon fiyat konusunda anlaşamadılar

Hacettepe u18 takımında.Stoper ve Sağ bek mevkisinde oynayabiliyor.Fizik durumu ve Dayanaklı bir stoper bence alınması gerekli sert vuruşlar yapabilir iki ayağınıda kullanabiliyor çoğu stoper çift ayağını kullanamaz

Çok geniş çaplı bir analiz değilse; konu açmak yerine, önerileri bu başlığa yazalım.

Cevap: Transfer Önerileri

Takım 2 sezondur ortasaha ortasaha diye ağlıyor hala daha torje'ler stancular...Yahu bu ortasaha düzelmeden Drogbayı getirsen gol atamaz...Ortasaha iyi olsun o zaman Batdal bile bize Baros'un eksiliğini hissettirmez..

Cevap: Çağrı Tekin

Rakibimiz dediğimiz fenerbahçe'nin ortasahasına bakın birde bizimkine...Beşiktaş'ta oynayamayan Fink bile şuan ki takımda bize pas nasıl atılır öğretir..

barcelona b Takımında oynayan alcantara var yeni xavi denmekte alma ihtimalimiz çok zor

-------------Kulbilge/Ufuk------------

-Sabri------Neill-----Mexes---Taiwo--

---------------Cana-----------------

-----------Hamit---Salçuk-----------

--Sanchez-----------------Arda-----

----------------Hulk----------------

Ütopik oldu tabi :o

Kaleci ve sağ bek değiştiğinde Chelsea kadrosundan kuvvetli olur :)

mustafa sarp barış özbek gibi oyuncalar aldığımız sürece tabi sıkıntılar yaşarız

Bu arada biz ayhanların sarpların gitmesini beklerken yönetim yabancı kıyımına başladı...Türklerde revizyon olmadığı sürece hiçbirşey olmaz bu takımdan boşuna ümitlenmeyin..

Lucas

Sao Paulo forması giymekte 18 yaşında sağ kanat ve forvet mevkisinde oynuyor.Top ayağında iken tutulması zor bir oyuncu

shaktar takımı porto dan scout ekibi satın alıo oyuncu bile değil biraz akıllanmamız lazım adnan s lar la olmaz bu iş

kaleci olarak kameni yi almalıyız o kadar pahalı biride değil 3 milyon euro ya alınabilir

Serkan hariç hepsini hiç düşünmeden gönderirdim ve şöyle bir kadro kurmaya çalışırdım birkaç yıl içerisinde. Hatta Serkan'ı da bilmiyorum emin değilim o konuda :) ( Arkadaşım da bazı yabancılar konusunda yardım etti ) :)

....................................Stekelenburg......................................

Serkan...............Jorgensen.................Toprak (Kesimal)..........Taiwo

............................İnler.................Selçuk..................................

......................................Nuri...................................................

Dzsudzsak......................................................................Giooooo

..................................Luis Suarez.............................................

Serkan hariç hepsini hiç düşünmeden gönderirdim ve şöyle bir kadro kurmaya çalışırdım birkaç yıl içerisinde. Hatta Serkan'ı da bilmiyorum emin değilim o konuda :) ( Arkadaşım da bazı yabancılar konusunda yardım etti ) :)

....................................Stekelenburg.......................................

Serkan...............Jorgensen.................Toprak(Kesimal)..........Taiwo

............................İnler.................Selçuk..................................

......................................Nuri...................................................

Dzsudzsak......................................................................Giooooo

..................................Luis Suarez.............................................

:lol:

Td'de Felix Magath ya da Skibbe'yi tekrar getirirdim.

chelsea-essien-07-08-l.jpg

Iyi bir yedek olur.

Millet Fernandesi aliyor bakalim biz kimi alacagiz.

Kadro çok uçuk değil, yapılabilir bir kadro bir kaç yıl içerisinde. 120 milyon euroluk takımmışız, nasıl oluyor ben de anlamadım ama :) İyi bir kadro kurulmalı bence yok şu bundan iyi o ondan iyi o kalsın yok bu profesyonel, kronik sakat olması sorun değil, Mustafa, Ayhan gitsin ilk olarak onların dışındaki yabancılar niye ilk gidiyor vs. vs. Yok işte verimli yabancı ve Türk. Türkler kendi aleminde yabancılar kronik sakat.

Ve bir şekilde oyuncuya dayalı düzen de yıkılır birkaç yıllık yapılanma sonucunda. Artık olan oldu yani gitsin 2 yıl falan çok da sorun değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt