Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

YİNE TRANSFER

Bakıyorum şöyle avrupaya bizim kadar yabancı oyuncu değiştiren takım yok sanırım her sene 3 veya 4 transfer yabancıdiyorum türkleri saymıyorum zaten katkıları yok takımımıza görüşüm şu.

1: Güney amerikadan oyuncu almamalıyız tafo-capone-jardel den sonrası yaramadı bize.

2: Özellikle Almanya.Danimarka.Fransa.Sırp oyuncular almalıyız ülkemize yakın olmalı milli maça gittimi gelmeli.

3: Kaleci almamalıyız yabancı hakkını kaleden kullanmayalım.

4: Mustafa sarp-barış-ayhan-servet-aykut-ali turan gitmeli

5: Baroş-Neill-Pino dışındaki yabancılar gitmeli.

6: Alt yapıdan en az iki oyuncu daha çıkmalı.

7: Arda artık zarar veriyor kulübümüze futboluyla değil yaşamıyla en iyi fiyata satılmalı zaten öylede yapıcak gibi sezon sonunda.

8: Sistem değişmeli çift forvet oynuyalım nedir bu çift ön liberolu sistem .

9: 10 numara hastalığından kurtulalım bir daha başka hagi gelmez bakın Trabzon spora 10 numaraları yok ama takır takır sistem takımı oldular herşey 10 numara değil.

10: Türkiyeden oyuncul alınıcaksa Trabzon spordan sezon sonu sözleşmesi biticek olan selçuk ve ceyhun alınmalı zaten bonservis verilmeyeceği için trabzonun verdiğini 1 miyol euro fazlası verilmeli mantıklıdır. Antepden Orhan güllede fizik olsun oyunu olsun man utdlu Carrikce benzetiyorum ve atom karınca süratli sol açık sol bek oynaya bilece Olcan Adın olabilir.sağ bek sağ açık ve orta sahaya Hamit alınmalı.

11: Teknik direktör olarak ise ERİC GERETS gelmeli.

12 : En önemliside budur Adnan Polat gitmeli acilen Ali dürüst değil Ünal aysan gelmeli

3:

Degen yaramaz bence, ama Bradley orta sahaya sınıf atlatır. Adnan'slar alamaz orası ayrı.

Aga stutgart maçı var izle zaten serdar abi demiş,bide fenere karşı oynadıkları maçlarda degen,de sutter müthiş oynamıştı,resmen felç ettiler fenerin sol tarafını,ben hayran kalmıştım,bide insanüstü kondisyonu var ikisininde çok iyiler gerçekten.

Aga stutgart maçı var izle zaten serdar abi demiş,bide fenere karşı oynadıkları maçlarda degen,de sutter müthiş oynamıştı,resmen felç ettiler fenerin sol tarafını,ben hayran kalmıştım,bide insanüstü kondisyonu var ikisininde çok iyiler gerçekten.

E bu adamları öven Serdar abim Young Boys'un forveti dikkatini hiç mi çekmedi diye sorarım ben sana.:):)

------------------Ufuk---------------------

Sabri------Neill-----Servet----- H. balta

-----------------Cana---------------------

----Mathieu Coutadeur-------Rio Mavuba--

Schelotto---------------------------------Arda

------------------Baros-------------------

Monaco / Mathieu Coutadeur : 4.000.000 €

Lille / Rio Mavuba : 7.500.000 €

Cesena / Mathias Ezequiel Schelotto : Arjantin asılllı italyan sağ kanat 3-4 milyon € karşılığı gelir.

Ortasaha ve sağ kanat benden[/QUOTE]

Mavuba çok düz bir oyuncu bence. Ayrıca ön libero oynuyor, iki yönlü bir orta saha değil.

Degen-Sutter-Bienvenu-Costanzo şeklinde bir paket kaça gelir Serdar abim kafa hesabı tahminen?

Degen-Sutter-Bienvenu-Costanzo şeklinde bir paket kaça gelir Serdar abim kafa hesabı tahminen?

bilmem reis

ama o adamlar orta yapmiyor yahu mac boyu oyle sifira inim vurim ayi gibi sabri sitili orta falan yok

1 karis kar var sahada adamlar olumune verkac yapiyorlar 90 dkk

bezdiriyorlar rakibi

ama deplasamnda oynayamiyorlar

nedenide cok basit

kendi sahalari alttan isitmali suni cim

ama kendi sahalarinda saglam yardiriyorlar

Rahim Ayew.

Arkadaşlar defansif-ortasaha için bu futbolcu çok iyi olabilir.Her iki ayağınıda iyi kullanıyor.Uzaktan iyi şutları var.İzlediğim kadarıyla iyi pas dağıtıyor ileriye.İzleyin derim üstelik 22 yaşında.En azından iyi bir alternatif olur.

[video=youtube;Dp3fQugvZTM]https://www.youtube.com/watch?v=Dp3fQugvZTM[/video]

[video=youtube;2WlZ_6_P3Wg]https://www.youtube.com/watch?v=2WlZ_6_P3Wg[/video]

Bir kaç özet maçını izlemiştim de, Keita'dan sonra biz kolay kolay açık beğenmeyiz o yüzden dedim. Ama iyi diyorsanız doğrudur da, alacak yönetim nerde?

Ama Öncelikle cana nın yanına bi oyuncu düşünmeliyiz,sağ tarafa pitroipa yada degen mantıklı görünüyor,cana nın yanına J.clement demiştim,alırsak süper olur zaten,onun haricinde fiorentina dan marco donadel olabilir,biraz zor tabi,ama da alınabilirse mükemmel olur,cana ile beraber kuş uçurtmazlar,lazio dan michele pazienza var bunun haricinde çok beğenirim ama cana ile çok fazla defansif bi ikili olurlar ,J.clement veya donadel bize müthiş fayda sağlar,dimitri payet te olur hani ofansın her bölgesinde oynayabilen bi oyuncu.

Ama Öncelikle cana nın yanına bi oyuncu düşünmeliyiz,sağ tarafa pitroipa yada degen mantıklı görünüyor,cana nın yanına J.clement demiştim,alırsak süper olur zaten,onun haricinde fiorentina dan marco donadel olabilir,biraz zor tabi,ama da alınabilirse mükemmel olur,cana ile beraber kuş uçurtmazlar,lazio dan michele pazienza var bunun haricinde çok beğenirim ama cana ile çok fazla defansif bi ikili olurlar ,J.clement veya donadel bize müthiş fayda sağlar,dimitri payet te olur hani ofansın her bölgesinde oynayabilen bi oyuncu.

Müdür, sen kafayı sıyırıcan Clement diye diye.Şakası bir yana Clement müthiş bir adam,basmadık yer bırakmıyor derler ya o cinsten.Yaşıda fena sayılmaz, bilakis tam deminde bir oyuncu.84'lü sanırsam.

Müdür, sen kafayı sıyırıcan Clement diye diye.Şakası bir yana Clement müthiş bir adam,basmadık yer bırakmıyor derler ya o cinsten.Yaşıda fena sayılmaz, bilakis tam deminde bir oyuncu.84'lü sanırsam.

Çok hayranıyım aga ne yapayım:D,cana yı söyleye söyleye getirtmiştim umut işte:asd:

[video=youtube;Rcf9sDH21WE]https://www.youtube.com/watch?v=Rcf9sDH21WE&feature=related[/video]

Fildişili Clujdan LACİNA TRAORE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt