Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

---------------------------------------Sinan Bolat-----------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------

Orhan Sam--------------Serdar Kesimal----------------Serdar Taşçı---------------Malik Fathi

-------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------Gökhan İnler-----------------Nuri Şahin----------------------------

----------------------------------------Mehmet Ekici---------------------------------------

------------Hamit-----------------------------------------------------------Arda---------

----------------------------------------Eren Derdiyok--------------------------------------

Seç beğen al:)

Her iki bek de berbat.

Kayseri Serdar'ı satmaz, dahası bize vermez.

Serdar Taşçı; Juventus'a gidecekken bize neden gelsin?

Gökhan İnler İnter'in takibinde,Udinese yapılan 13 milyonluk tekliflerini de reddettiler.

Nuri Almanya'nın en gözde orta saha oyuncuları arasında, getirmek mümkün değil.,

Hamit her sene diyor gelmeyi düşünmediğini.

Eren Derdiyok, Bayern'den ayrılmak istemediğini defalarca söyledi, ayrıca yüklü bir etiketi var.

Ama,

10 numara pozisyonuna koyduğun Mehmet Ekici'de çok büyük bir potansiyel var, ve henüz parlamış değil.İstenirse sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor, forvette de.Ama en verimli olduğu yer forvet arkası.İlkay Gündoğan gibi patlamadan, almak şart.Müthiş bir isim olacak gelecekte.

Bize emre gibi orta saha lazim.

Ondan daha teknik, topa daha iyi vuran daha hizli olan onun gibi mucadeleci olan

Hollanda liginde Twente takiminda oynayan THEO JANSSEN. Freekick lerin %90 i gol. Onun gibi topa vuran cok az oyuncu gordum.

Emreden cok, karakteri ile oyun zekasi, tekinigiyle bizim yillardir ozlemini cektigimiz GHEORGE HAGI ye benzetiyorum.

Sozlesmesindeki madde yuzunden lig disina sadece € 3mil. Transfer olabiliyor. Sizden istedigim Cl macini veya herhangi bir lig macini izleyin

Kesinlikle müthiş bir isim.Ben çok beğendim İnter Twente maçlarında.

Tamda onu diyecektim...Dogru düzgün kariyeri bile yok bu yaşa gelmiş bide...

Arkadaşlar Jansen'i izlemediğiniz her halinizden belli.Dahası Sneijder, Twente maçlarından sonra açıklama yapmıştı ''Jansen'i bizim takıma aldırmak için çok ısrarcı olacağım, ama Moratti karar verecek.''Dünyanın en iyi orta sahalarından birisi bile bunu diyorsa vardır birşey dimi?Var zaten.29 yaşına gelmiş olması hiçbirşeyi değiştirmez,kafadan en az 3-4 sene rahat oynayacaktır.Maliyeti de çok ucuz.

Her iki bek de berbat.

Kayseri Serdar'ı satmaz, dahası bize vermez.

Serdar Taşçı; Juventus'a gidecekken bize neden gelsin?

Gökhan İnler İnter'in takibinde,Udinese yapılan 13 milyonluk tekliflerini de reddettiler.

Nuri Almanya'nın en gözde orta saha oyuncuları arasında, getirmek mümkün değil.,

Hamit her sene diyor gelmeyi düşünmediğini.

Eren Derdiyok, Bayern'den ayrılmak istemediğini defalarca söyledi, ayrıca yüklü bir etiketi var.

Ama,

10 numara pozisyonuna koyduğun Mehmet Ekici'de çok büyük bir potansiyel var, ve henüz parlamış değil.İstenirse sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor, forvette de.Ama en verimli olduğu yer forvet arkası.İlkay Gündoğan gibi patlamadan, almak şart.Müthiş bir isim olacak gelecekte.

Ben alınsın diye yazmadım zaten...Hani gurbette neler var bi görün diye yazdım...Listeye de en son sağ bek ekledim ve aklıma kimse gelmeyince Orhan Sam yazdım...:D Kulübe yollamıyoruz ya sonuçta..;)

https://www.gscimbom.com/forum/hald...-kazan-kayniyor_-sari-kirmizi-14-aday-23.html

Burdaki kadroyu copy paste yaptım yani:D

Devre arasında, 2-3 Milyon versek de Emenike'yi alsak. Hoplaya zıplaya verirler.

Arkadaslar. Lutfen teo jansseni izlemeden yorum yapmayin. Amsterdamda yasiyorum ve mumkun oldukca theo jansseni izlemeyi calisiyorim.

Herhangi bir CL veya lig macini 90DK izkeyin ve kalitesini gorun.

Hagiden farki yok. Maliyeti ise 3 mil€

bence kalecide alınmalı her nekadar ufuk a güvenilmesi gerektiğini düşünsemde artık güvenemiyorum çünkü bence çok atletik değil.Atlama zıplama huyu yok.Oyüzden güvenemiyorum.Kaleye daha iyi ve tecrübeli biri alınmalı bence.İbricicin gelmesi bence cok iyi olur elanonun oynadığı yerde oynayabilirmi sizce? Ayrıca ortasahanın soluna da kallström getirilebilir ya da bradley...Forvet olarak aklıma biri gelmiyor baros tipinde...

Emenike şart ama verilen bonservisi kaldırsın bari.Yani demek istediğim büyük para verip de büyük beklenti altına irmeyelim.Verelim 3 milyonu, en azından bu parayı çıkaracak kadar katkı sağlar.

Karabüke o kazma Hakanın yerine box to box oynayabilecek ve süpriz goller atabilecek bir oyuncu, yani Mustafa Sarp lazım.

Mustafa Sarp + 2m TL = Emenike :b5:

Eğer Emenikeye bu kadar ihtiyacımız varken ve de oyuncu da bize gelmek isterken gidip bjkye falan kaptırırsak yazıklar olsun

Emenike yerine onun kadar iyi bir futbolcu olan Eneramo'yu alalım. Sezon sonu kontratı da bitiyor. Maksimum 1M € ya gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt