- 23 Nisan 2009
- 4.886
- 1
- 1.503
Cevap: Transfer Önerileri
odemwingie zor gelir.bizde banko oynuyor çünkü.
odemwingie zor gelir.bizde banko oynuyor çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben olsam, Ibricic'ten sonra kalacak bütcenin tamamını Gökhan Inlere yatırırım. Emenike'ye karsılık da, Sabri ve Arda haricinde hangi yerli oyuncuyu isterlerse veririm. Gerekirse 5 yerli birden.
Cana----Inler
----Ibricic----
Cok sert ve saglam bir orta saha olur.
Ben olsam, Ibricic'ten sonra kalacak bütcenin tamamını Gökhan Inlere yatırırım. Emenike'ye karsılık da, Sabri ve Arda haricinde hangi yerli oyuncuyu isterlerse veririm. Gerekirse 5 yerli birden.
Cana----Inler
----Ibricic----
Cok sert ve saglam bir orta saha olur.
Kaleye Serdar Kulbilge'den daha iyi bir transfer yapamayız an itibari ile. Gelecek sezonda Kayserinin Altay'dan aldıgı genc kaleci Gökhan Degirmenciyi alırız.
Benim bahsettiğim
Zydrünas Karcemarskas
Ligin açık ara en iyisi
Aston Villa İreland'ı satışa çıkarmış.Satış bedeli olarak da 2,3 milyon Pound olarak belirlemiş.Varsın 5 milyon olsun, müthiş bir isim.Umarım farkedilir.
Ireland problemli bir adam. Genç yaşta milli takımı reddetti. City'den ayrılmak istedi. Şimdi de yarım sezon olmadan Aston Villa gözden çıkarmış. Galatasaray'da tutunamaz.
Kesinlikle Madjid Bougherra.Gördüğüm en teknik stoperlerden biri.Topla oynama yeteneği abartmıyorum Pique ile yarışır.Cuk oturur bizim takıma. Alınır da kolaylıkla Rangers'dan istenilse.