Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

odemwingie zor gelir.bizde banko oynuyor çünkü.:)

Ben olsam, Ibricic'ten sonra kalacak bütcenin tamamını Gökhan Inlere yatırırım. Emenike'ye karsılık da, Sabri ve Arda haricinde hangi yerli oyuncuyu isterlerse veririm. Gerekirse 5 yerli birden.

Cana----Inler

----Ibricic----

Cok sert ve saglam bir orta saha olur.

Ben olsam, Ibricic'ten sonra kalacak bütcenin tamamını Gökhan Inlere yatırırım. Emenike'ye karsılık da, Sabri ve Arda haricinde hangi yerli oyuncuyu isterlerse veririm. Gerekirse 5 yerli birden.

Cana----Inler

----Ibricic----

cana inler misi olsa uefayi alirdik senebasi

Bildiğim zaten belirtmiştimde Emre ÇOLAK bonservisi ile istenmesi

Yoksa ben Emenike' nin ( eğer gerçekten ısrar edilirse ) olmaması için bir sebep görmüyorum. Bunuda çok net söylüyorum

Asıl sürpriz kaleci olur

Cana----Inler

----Ibricic----

Kaleye Serdar Kulbilge'den daha iyi bir transfer yapamayız an itibari ile. Gelecek sezonda Kayserinin Altay'dan aldıgı genc kaleci Gökhan Degirmenciyi alırız.

Benim bahsettiğim

Zydrünas Karcemarskas

Ligin açık ara en iyisi

Kaleye Serdar Kulbilge'den daha iyi bir transfer yapamayız an itibari ile. Gelecek sezonda Kayserinin Altay'dan aldıgı genc kaleci Gökhan Degirmenciyi alırız.

Katılıyorum,yerli olarak serdar dan iyisini bulamayız,ama yabancı hakkını kalede kullanıp orta sahada barış-ayhan la devam edersek bilemem:)

Sarp, Barış, A.Turan, Aykut gibi yerlileri takasta kullanarak uste gerekirse para vererek, M.Ceylan, Sercan, Volkan, Serkan Şahin, Serdar Kulbilge vb. yerlileri almaya calısabiliriz.

J.Paul Karacan alınabilir. Yıldız adayı bir isim gelecegin, İlkay Gundogan'ı, Taner Yalçın'ı St.Pauli'li Deniz Herber. Henuz cok kucuk yeterli fiziksel gelişim ve tecrubeye sahip değil ama bunları bekleyeince de sonra alamıyoruz. En dogrusu şimdi bonservisini alıp yine kulubune sezon sonuna kadar kiralamak olacaktır.

Musa kesinlikle kiraya verilmeli ama super ligden bir takıma.

Ben açıkçası orta sahaya Gökhan İnler ya da onun ayarında bir oyuncu almazsak eğer kimi getirirsek getirelim bu takımdan bir halt olmaz diye düşünüyorum.Forvetsiz bile bir şekilde oynanabilir,uzaktan şut çeken adamların olur,duran top olur,korner olur atarsın ama orta sahasız oynanmıyor arkadaş.

M.Bradley-Emenike-İbricic(Emana)-Yekta

Aston Villa İreland'ı satışa çıkarmış.Satış bedeli olarak da 2,3 milyon Pound olarak belirlemiş.Varsın 5 milyon olsun, müthiş bir isim.Umarım farkedilir.

Ireland problemli bir adam. Genç yaşta milli takımı reddetti. City'den ayrılmak istedi. Şimdi de yarım sezon olmadan Aston Villa gözden çıkarmış. Galatasaray'da tutunamaz.

Ireland problemli bir adam. Genç yaşta milli takımı reddetti. City'den ayrılmak istedi. Şimdi de yarım sezon olmadan Aston Villa gözden çıkarmış. Galatasaray'da tutunamaz.

Çok yetenekli...Hemde çok...Ama birokadarda problemli.Tecavüzcü tipi var zaten adamda :D

Championship maçlarını iddaa yüzünden seyredenler bilecektir aşağıda yazdığım adamları.

Curtis davies Leicester city defansta oynuyor.

David wheater middlesbrough defansta oynuyor.

Adel taarabt Q.P.Rangers sol açık

Jamie Mackie Q.P.rangers orta saha.

Kesinlikle Madjid Bougherra.Gördüğüm en teknik stoperlerden biri.Topla oynama yeteneği abartmıyorum Pique ile yarışır.Cuk oturur bizim takıma. Alınır da kolaylıkla Rangers'dan istenilse.

Kesinlikle Madjid Bougherra.Gördüğüm en teknik stoperlerden biri.Topla oynama yeteneği abartmıyorum Pique ile yarışır.Cuk oturur bizim takıma. Alınır da kolaylıkla Rangers'dan istenilse.

Gelirse Neill gibi taraftarın sevgilisi haline gelir. :)

Aynen ülkenin en teknik savunma ikilisini kurmuş olurduk. Ama nerede öyle vizyon.

[video=youtube;Tq1BU1V4Zwg]https://www.youtube.com/watch?v=Tq1BU1V4Zwg[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt