Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Luciano Becchio

Leeds'de show ustune show yapiyor. Sezon sonunda sozlesmesi bitiyor. Herkesin ayilip bayildigi Beckford'dan da 2 gomlek ustun bir adam. Havadan Nobre, yerden Baros gibi bir adam.

Becchio'yu hiç duymadım da Beckford iyi adam.

Bütün televizyon yorumcuları ağız birliği etmişçesine Galatasaray devre arası boşuna transfer yapmasın. Parayı sokağa atarlar zaten bu sene bitti onlar için diyorlar. Bencede haklılar. Bir sürü adam alsak 5-6 tane yıldız alsak ne olacak. ligi 6 yad 5. bitirirsin en fazla sonra sezon sonu yine saçma sapan işler yapılır. Bu seneyi unutup eldeki kadroyla devam edelim. En kötü ne olurki kümemi düşecez. Zaten artık gazozuna maçlar oynayacaz.

yok arkadaş olmaz böyle.Galatasaray ın kesin olarak 2 stoper bir de kaleci alması lazım birde forvet.Transfer öncelikleri kesinlikle bunlar olmalı bana göre.Ufuk gerçekten kötü goller yiyor ve bana göre bizim şuanda Mondragon gibi güvenebileceğimiz bir kaleci yokkkk:@

yok arkadaş olmaz böyle.Galatasaray ın kesin olarak 2 stoper bir de kaleci alması lazım birde forvet.Transfer öncelikleri kesinlikle bunlar olmalı bana göre.Ufuk gerçekten kötü goller yiyor ve bana göre bizim şuanda Mondragon gibi güvenebileceğimiz bir kaleci yokkkk:@

.d.d

Defansa Puyol'u Pique'yi,kaleye Casillas'ı,forvete de David Villa'yı bile getirsen bu takıma asıl lazım olan mevki orta sahaya sağlam adamlar almadıktan sonra hiçbir halta yaramaz.Bu takımın asıl eksiği bellidir,orta sahamız çok zayıf.Hücuma katkı yok,defansa katkı yok,orta sahada yeterli mücadele gücü yok,direnç yok.

Defansa Puyol'u Pique'yi,kaleye Casillas'ı,forvete de David Villa'yı bile getirsen bu takıma asıl lazım olan mevki orta sahaya sağlam adamlar almadıktan sonra hiçbir halta yaramaz.

Ben katilmiyorum. Dedigin adamlar gelsin ben Baris-Ayhan-Sarp uclu orta sahasina 5 sene raziyim. :)

Yerli: Serdar Kulbilge, Özgür Çek, Serdar Kesimal, Yiğit İncedemir, Murat Ceylan, Mehmet Güven, Yekta Kurtuluş, Hurşut Meriç, Şahin Aygüneş.

Yabancı: Benoit Cheyrou ve Robbie Keane.

- Serdar -

- Sabri - Neill - S.Kesimal - Özgür -

- Cana - Cheyrou -

- Pino - Misimovic - Arda -

- Keane -

scoutgsdan duyumlar,geçen konuşmalar:bradleyin rüyası galatasaraymış. galatasaray hep alamadığı oyunculara dönüş yapıyor. yine öyle olabilir.

haginin bir açıklaması:takıma karakterli oyuncu lazım .kesinlikle yeni bir takımla yeni stada gitmeliyiz. bu demek oluyoki büyük bir operasyon başlıyor. yeni bir takımdan kastı tamamen değişen bir takım olmalı .

Emenike, Sezer Öztürk, Yekta, .......... bunları görecek göz duyacak kulak varmı acaba bizimkilerde. giderler yine abidik gubidik transfer yaparlar.

haginin bir açıklaması:takıma karakterli oyuncu lazım .kesinlikle yeni bir takımla yeni stada gitmeliyiz. bu demek oluyoki büyük bir operasyon başlıyor. yeni bir takımdan kastı tamamen değişen bir takım olmalı .

Acaba yeni bir takımın başında kendisi olacakmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt