Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Adnan Polat: Transfer için ASY'nin yıkılmasını bekliyoruz. Molozları satıp ordan gelecek paralar ile oyuncu alacağız.

Piyasada 6-7 tane iyi futbolcu vardı onların da 3 tanesini bjk aldı

Arkadaslar biliyorum burasi yeri degil ama okuldan geldim baktim bjk Fernandesi,Almeidayi ve Simaoyu almish,belkiz basarali olamazlar ama yinede abi transferlere bakarmisiniz.Bizim yonetimi boyle oyuncular bulamiyorlar mi abi gidik Pinoyu,serdari aliyoruz.Bence acele etmeye gerek yok biz 3-4 transfer yapalim 3-4 oyuncu A2 den cikaralim .Seneyede 4-5 transfer ve takimi denistirmish oluruz tek yol bu.

Bolusporlu Ferhat Kiraz.. Dikkat!!!

Bu adamı tanıyorum ama hiç izlemedim. :) Benim İlkokulda iken Beden Eğitimi hocamızın dediğine göre Cavcav Başkan bizzat izlemeye gelmiş kendisini. Beden hocamız çok övüyordu yakında 3 büyüklerden birine transfer olur diyordu Bolu'ya gitmiş. :asd:

Keane.Robbie.Tottenham0001.jpg

Robbie Keane.

Adnan'slar şu isimlerden birini getirir, Tabata-Nobre-Cernat-Gökhan Ü.-Erdem.

10 milyonluk bütçeye göremi öneri yapıyoruz, hayal gücümüze göre mi, mantığımıza göremi, neyse ben mantıklı olanı yazayım, degen-annan-emana-emenike illa yabancı olacaksa, yok yerli derseniz ki bence hepsi yerli olsun en azında birkaç odunu takasta kereste bunlar diye yutturabiliriz, volkan şen-sercan-yekta-selçuk inan. bu dört adamın maliyetini 10 a getirmek mümkün değil, carusca-barusso-inomoto geri gelsin, yeni ve genç vede mümkünse kan bağı olan soyadı sarp olan birini bulalım. hem 10 milyondan da kar edebilirz:)

kanal a yı bekliyorum neler uyduracaklar. murat çimen denilen şahsiyet facede kendisine hakaret edenlere hakkını helal etmiyomuş. ronaldnyo transferi gerçekmiş. ersan çeliğe adnan polat nerden duydunuz bu haberi demiş falanda ,ronaldnyo getirmeye çalıştığımız en baştaki futbolcuymuş devre arası için .inanmak istiyorum. ulan ne güzel olurdu ya... :yoji:

Sergen Ronaldinho aşkını bırak artık. Boş işler bunlar. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt