Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Yönetimin 15 milyon civarında bütçesi varsa transferler için yatıp-kalkıp dua edelim.

önce hangi kulübün kime ne kadar teklif ettiğini geçeceksin. kim nerden bilecek ne kadar teklif ettiklerini, ayrıca ilgilenseler o büyük kulüpler alırlardı. pastore için ekonomik demedim ve yarıca yanına alınabilirse diye yazdım, onu ayrı tuttum ama diğerleri en fazla 12 milyon euro fiyatı olan oyuncular, senin ekonomik anlayışın ne onu merak ediyorum beleş demiyosan 6-7 m. euroya falan ekonomik demelisin ki bahsettiğim oyuncuların gerçek fiyatları da aşağı yukarı bu civarda. üstelik devre arası kimse kaliteli bir oyuncusunu 2-3 m. euroya vermezki xxekonomik bir transfer yapabilelim

Kulübün başkanı açıkladıysa geçemem kusura bakma.Benim ekonomik oyuncu anlayışım,max. fiyatı 6-7 milyon euro olan oyuncudur.(en fazla)Hadi bunların hepsini geçtim.Bir mucize oldu da verebildik o paraları.Bu saydığın oyuncuların hepsi genç oyuncular.Dünyanın büyük kulüpleri tarafından istenen oyuncular.Manu,Arsenal,Madrid,Milan gibi takımlar,İngiltere,ispanya,italya gibi büyük ligler dururken bizi dikkate bile almazlar.

Kulübün başkanı açıkladıysa geçemem kusura bakma.Benim ekonomik oyuncu anlayışım,max. fiyatı 6-7 milyon euro olan oyuncudur.(en fazla)Hadi bunların hepsini geçtim.Bir mucize oldu da verebildik o paraları.Bu saydığın oyuncuların hepsi genç oyuncular.Dünyanın büyük kulüpleri tarafından istenen oyuncular.Manu,Arsenal,Madrid,Milan gibi takımlar,İngiltere,ispanya,italya gibi büyük ligler dururken bizi dikkate bile almazlar.

önce artık galatasarayın mucizeye ihtiyacı yok. yapmışlar koca stadı onun bir sürü geliri var daha şimdiden, yok rivası yok a.samiyenin yer parası gelirler arttı eğer bunların hesabını verebiliyolarsa para var demektir. saydığım oyuncular genç evet ama senin saydığın kulüpler dünyanın dört bir tarafından onlarca gözlemcisi olan ve bir sürü genç yetenek takip eden kulüpler, takip ediliyorum diye galatasaray gibi bir markanın teklifini de kolay kolay reddemezler, ama bunların hepsi alınsın diye de bi teklifim olmadı içlerinden 2-3 ü mesela sakho, sanchez ve matuidi alınabilirler,

Tamam da Galatasaray bir dünya markası değilki bu futbolcular bizi seçsin hemen. İtalya, Fransa vs. vs. bilmiyorum hepsi nerede oynuyorda sivrilmiş, öne çıkan bu liglerdeki genç oyuncular niye bizi tercih etsin peşinde diğer takımlarda varsa.

Artı Sanchez için 15 milyon euro istiyorlar diye duydum, hatta teklif edilen 10 milyon euroları falan geri çevirdiler diye hatırlıyorum gene İnler için 12 milyonu kabul etmediler diye hatırlıyorum.

Tamam da Galatasaray bir dünya markası değilki bu futbolcular bizi seçsin hemen. İtalya, Fransa vs. vs. bilmiyorum hepsi nerede oynuyorda sivrilmiş, öne çıkan bu liglerdeki genç oyuncular niye bizi tercih etsin peşinde diğer takımlarda varsa.

konuyu tam okumamışsın bu sayılan topçulardan sadece javier pastore yıldız adayı gösteriliyor ve barçadan teklif aldı onu geçelim tamam. ama diğerleri öyle değil. o kadar da öne çıkan oyuncular değil şimdilik teklifimiz olasa olabilse değerlendirirler

Sanchez ve Nuri yeteri kadar öne çıkmışlar. Nuri için de 15 milyon istiyorlar diye duydum. O futbolcuları almaya kalkalım bence 10 falan isterler en az ki Nuri'de bu fiyat 15'i bile geçebilir. Hadi listedeki bir-iki oyuncu için istesinler 6-7 fakat o iş çok değişir biz teklif götürdüğümüzde. Artı Pastore için de çok isteyebilirler.

Sanchez ve Nuri yeteri kadar öne çıkmışlar. Nuri için de 15 milyon istiyorlar diye duydum. O futbolcuları almaya kalkalım bence 10 falan isterler en az ki Nuri'de bu fiyat 15'i bile geçebilir. Hadi listedeki bir-iki oyuncu için istesinler 6-7 fakat o iş çok değişir biz teklif götürdüğümüzde. Artı Pastore için de çok isteyebilirler.

yahu aslında mesele bizim teklifimizi reddetmeleri veya yüksek fiyat çekmeleri değil mesele kaliteli futbolcuları arayıp teklif götürebilecek bi yönetim ve scout ekibi eksikliği ;)

# Hamit Altintop

Murat Yalcindag'in su an Almanya'da bir orta saha oyuncusu ile gorustugu belirtiliyor. Ne dersiniz? Acaba....................

Hursut Meric ( Genclerbirligi )

Birkere Kayserispor - Genclerbirligi macinda izledim , Hasan Ali'yi felc etmisti resmen , sonra son bize karsi izledim ..

cok begendim .. robben tarzinda oyniyor .. zaten fm'e göre hem hollanda hemde türk vatandasligina sahip ..

Devre Arasi alabilecegimiz oyunculardan birtanesi ... sonra Yekta Kurtulus ( Kasimpasa ) .. Sezer Öztürk ( Eskisehirspor ) ..

mutlaka bu oyunculardan en az iki tanesini almaliyiz ...

Cevap: Hamit Altintop

inşallah derim, ama gazetelerde misiyi geri vermek için almanyada wolfsburgla görüşecekler yazıyor.

Biz keşke deriz de Hamit haklı olarak gelmek istemiyor Türkiye'ye.Ama yıllık 3 milyon üstü bir rakam verirsek o zaman fikri değişebilir.

Bu Almanya'da oyuncuyla görüşüldüğünü hangi ajans belirtiyor peki?

Adnan Polat-Adnan Sezgin ikilisi 9 oyuncu gönderip, 9 yeni oyuncu almış. Sonuç malum. Transferi yine aynı ekip yapacağına göre değişen bir şey olmaz. Galatasaray’da değişmesi gereken takım kadrosu değil, Polat-Sezgin ikilisinin kafa yapısıdır. Bir büyük kulüpte bu kadar yoğun sirkülasyon olmaz. Olursa ortada büyük takım kalmaz. Tıpkı şimdi kalmadığı gibi. Devre arası transferleri, eksik mevkiiye yapılacak bir nokta transfer durumunda ancak fayda sağlar. Galatasaray’da ise eksik mevkii o kadar çok ki!.. Hangisine nokta atışı yapacaksınız? Üstelik bu kör nişancılarla!

Hamit Turhan / Fanatik

Adam güzel söylemiş, ekleyeyim dedim.

43697_Galatasaray_SK.jpg

Çok zor ama Rubin Kazan'ın kaptanı, Noboa'da çok çok iyi olurdu bize.

27 yaşında ve Konyaspor'da oynuyor ama bence Grajciar çok kaliteli bir oyuncu. +2 veya +2+2'ye düşünülebilir. Tabi şuanki ortasahada banko oynar ama...

Almanya da görüşülen oyuncunun Hamito lduğu nereden çıktı? Hamit gelmez artık Türkiye'ye.Bayern'de düzenli olarak 11 oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt