Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Özgür Çek'i kesinlikle almalılar. Aydın bile düşünülebilir. Uğur geri gelmesin bence Serkan daha iyi, son maçta da Dia dumur etti. Sestak bonservisliyse alınmalı.

Aydın'ı da unuttum bak. Düşünülebilir değil bence o da kaçırılmamalı. İki tane bek-kanat oynayabilen kaliteli oyuncumuz olur.

Uğur meselesine de katılıyorum. Zaten senin yazdığın bir şeyle farklı düşündüğüm pek olmuyor aga :D

Aydın'ı da unuttum bak. Düşünülebilir değil bence o da kaçırılmamalı. İki tane bek-kanat oynayabilen kaliteli oyuncumuz olur.

Uğur meselesine de katılıyorum. Zaten senin yazdığın bir şeyle farklı düşündüğüm pek olmuyor aga :D

Hahah zaten senin mesajı gördüm dedim şimdi kendi mesajımı yazıcam da aynısı olucak boşuna mesaj kirliliği :D Olmuyor Namık farklı konularda takılalım artık :p

Onlara 3 se bize 6 zenci lazım:D

129242449152306.jpg

teşekküre gerek yok kadro iyi biliyorum:p

Kadro gerekli olan yeterli bi kadro.....Evet o dediğin biraz şey olmuş ama....:(....:)

Bence transferleri Fransa ve İtalya dan yapmalıyız.Çünkü bu ülkelerde oynanan futbol bizim ligimize yakın bizim ligde sert futbol oynanıyor teknik o kadar önemli değil.Bakın Fransa dan ve İtalyadan gelen oyuncular hepsi başarılı olmuştur.MONDRAGON RİBERY GİUNTİ NİANG ANELKA... Bizde bu transfer döneminde eğer alabilirsek psg den sakho lazio dan ledesma ve interden muntari , fiorentina dan babacar olabilir.

Bize mustafa sarp gibi adamlar lzm mangal yürekli :D bizim yönetim anca sarpları topluyor siz akıl almaz vizyonda transferler öneriyorsunuz bravo Renktaşlar kusura bakmayın ama Adnan Sezgin gibi vizyonu Dibe vurmuş bir adam transferleri yapıyor hatırlatırım bütmicemizi sarsmıcak kalitede oyuncuları alacağız adnan sezgin galatasarayın menfaatlerini düşünüyor :D bu ifadeyle vizyonumuz bu siz hala boughera ronaldinho falan diyenler bile var 5 senedir haldun dönemi hariç doğru düzgün adam aldıkmı adnan sezgin varken ? haldun döneminde bile iç transfere adnan sezgin bakıyodu aldığı adamlar ortada gökhan zan mustafa sarp serdar özkan daha saymıyorum bile Vizyon 0 olunca bu isimler hayal size bir örnek

Haldun üstünel

abdulkader Keita allahı var çok kaliteliydi yollanması skandal

Elano blumer yatmaya geldiysede adı vardı

Jo M.city döktürüyor

Giovanni dos santos iyi bir oyuncuydu

baroş performansı ortada

kewell adı yeter ama bu sene artık gitmeli ama 2 sene iyi oynadı 3.sene artık gitmeli

Fernando Meira hataydı performans olarak ama çok iyi oyuncuydu kariyeri müthiş ama bu oyuncu yatmaya gelmiş üstünelin hiç suçu yok stuttgarta yıllarca müthiş oynayan meira galatasarayda kıçını kaldırmıyordu zaten karınada sattık

Morgan De sanctis : adam napoliye gidince milli takıma kadar çıktı galatasaray'dada iyiydi ama defans kurbanı oldu çok iyiydi savunma yüzünden böyle bi kaleciyi kaybettik

Adnan sezgin

Ahmet Barusso

Barış özbek

serkan çalık

gökhan zan

serdar özkan

mustafa sarp

junichi inomoto

pino

lorik cana

servet çetin

Misimovic aldıda verim alamadık tek iyi transferi bu denebilir

insua

ufuk ceylan

çağlar birinci

ali turan

Leo franco Francoyu sezgin aldı bazıları üstünel diyor ama üstünel istanbuldayken adnan sezgin 4 ay önceden sözleşmesi bitmeden bizzet sezgin getirdi

anlatabildimmi :D

haldun üstünel yabancı transferleriyle ilgileniyordu adnan sezgin ise yerlilerle şimdi adnan sezgin hepsiyle ilgileniyor sonumuz hayır olsun

Veli Kavlak'ı almak lazım, savunmada bu kadar sağlam olduğunu bilmiyordum, çift yönlü bir oyuncu. En azından rotasyonda kullanılır.

6 Bekir Ozan Has

Bursaspor

bence iyi bir transfer olur iki yönlü oynayabiliyor

Bekir Ozan Has mı? Mavi ekran vereceğiz forum olarak yapmayın etmeyin.

Bursaspor'dan orta saha oyuncusu almamak gerekir.

Bekir Ozan Has'ın Mustafa Sarp'tan fazlası yok eksiği var,saçları daha kısa

BOH'tan bir adam Bekir Ozan Has.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt