Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

------------Ochoa------------

-Sabri--Neil---Serdar--Taiwo--

-------------Cana------------

--------Reo-Coker--Sezer-----

---Sercan---Baros------Arda--

Ochoa biraz macera olabilir ama tutarsa mükemmel olur.Sercan için Servet takası düşünülebilir. Taiwo'nun sözleşmesi bitiyor sezon sonu, şimdi ucuza alınabilir. 15-20 milyon arası tutar bu transferler toplam.

12 kişi olmuş :p :asd:

Aslında Sunderland tarihini Bent ten sonra en pahalı transferi var Craig gordon,müthiş bi kaleci,fiyatı çok düştü,bu sene sürekli oynayamıyor,al bu adamı kaleye daha 10 sene aramazsın,gerçekten çok iyi kaleci neden sürekli oynamadığını bilmiyorum belki sakatlığı olmuş olabilir.

Herşeye ragmen ben olsam yabancı kaleci işini sene sonuna bırakırdım. Ha ne yapılabilir, Aykut yerine daha iyi bir yerli kaleci dusunulebilir S.Bolat ya da Serdar gibi. S.Liege az kazıkçı değildir, Lukunku'yu o fakirlikte 2.3m euro satmışlardı. Sinan o kadar iyi bir kaleci değil hatta ben begenmem hataya cok musait biri tıpkı siyahi kaleci gibi - zaten esmer :) - hoplayıp zıplamaktan saçma sapan goller yiyebiliyor pek guven vermiyor ama başka aday yok.

433f.gif
[/URL][/IMG] Mutlaka Muntari ve Bradley olmalı mutlaka...

as takıma sadece iki transfer yeterli...

Bu arada Taner Yalçın yine oynamadı ...

[video=youtube;0mfnYP8UJF8]https://www.youtube.com/watch?v=0mfnYP8UJF8&feature=related[/video]

Ricardinho portekizli futsaldan transfer yapsakmı :D

[video=youtube;0mfnYP8UJF8]https://www.youtube.com/watch?v=0mfnYP8UJF8&feature=related[/video]

Ricardinho portekizli futsaldan transfer yapsakmı :D

Çok iyi olduğu kesin. Ama , bu adamı biz değil'de Brezilya ligin'den alanlar olur bence.

bu arada '' avatar '' ınada takıldım. Ocoho'mı o? :D

Tuncay Şanlı diyebiliriz :)

Mehmet Akyüz

Doğum Tarihi : 02.01.1986

Doğum Yeri : Adapazarı

Uyruğu : (Türkiye)

Boy : 185 cm

Kilo : 75 kg

Pozisyon : Ortasaha

Son Kulübü : TKİ Tavşanlı Linyitspor

Değer : 50.000 EUR

Kariyeri

2010/2011 TKİ Tavşanlı Linyitspor

2009/2010 Hacettepe (k)

2007/2008 Gençlerbirliği

2005/2006 Sakaryaspor

son 4-5 haftadır takip ediyorum sürekli takımının galibiyetinde önemli rol oynuyor ve goller atıyor.fizik yapısı olarak biraz tuncay şanlı yı andırıyor.sakarya doğumlu olmasıda ayrı bir benzerlik.ama karakter olarak tuncay şanlı ya benzemesini istemem.

bence takip edilmesi gereken oyunculardan birisi ‚eminimki teknik ekibimizde bu tarz oyuncuların farkındadır.

özellikle bank asya da genç oyunculardan ümitliyim ve çetin mücadeleler olduğu için süper lige adapte olmakta zorlanacaklarını düşünmüyorum.

Bende seni arıyodum. Evet senin önerdiğin bir isimdi ve mail atmıştık. Yo sana link yollamıştım diye hatırlıyorum resmi raporları vardı. Genç olması ile kurtarmışki Arsenal aldı. Ne diyelim Taner bize hayırlı olsun demek düşer

Bunu önceden önermiştim, ama Alp bana dizinden sakat olduğunu yazmıştın, yaş tahtaya mı bastı Arsenal?

Bende seni arıyodum. Evet senin önerdiğin bir isimdi ve mail atmıştık. Yo sana link yollamıştım diye hatırlıyorum resmi raporları vardı. Genç olması ile kurtarmışki Arsenal aldı. Ne diyelim Taner bize hayırlı olsun demek düşer

Milyonla var böyle oyuncu.Sadece Myaichi var diye bir kaide yok, arayıp bulmak lazım.Scout Ekibi işte böylesi durumlarda lazım.

Bende genç yetenek adına Lyon'un tamamen ümidi kestiği Yannis Tafer ve uzun süredir takip ettiğim Sochaux'lu Ryad Boudebouz'u öneriyorum.Tafer ileride sol ve sağ açıkta özellikle forvette müthiş bir isim.Akla zarar bir sol ayağı var, Benzema Tafer'in yaşındayken CL'de gollerini atıyordu sanırım.Tafer henüz Benzema gibi bir etki yaratamasa da Toulouse maçlarında(Zaten Lyonda forma bulamıyordu ki) izledim, çok iyi bir oyuncu olur Galatasaray vs gibi takımlarda.Diğer isim ise zaten çok yakında duyulacak bir isim, hiçbirşey yazmıyorum.

Not; ek olarak Alp hocamın bu iki isim üzerinde biraz yoğunlaşmasını bekliyorum.

Şu Samsun'lu Abdülaziz'i takip edeniniz var mı? Hasan Şaş stilinde biri.

45482_Galatasaray_SK.jpg

2011 - 2012 Kadrosu bence bu şekilde olmalı artık şampiyonluklar yaşadığımız 4-4-2 sistemine geçip 4-3-3 4-2-3-1 saçmalığını ve 10 numara hastalığını bırakmalıyız . Her gelen 10 numarayı Hagi ve Alex le kıyaslıyoruz. Ligde çift forvet oynayan takımların ilk 2 sırayı paylaştığını unutmamak lazım attığı gol sayılarıda ortada . XXX Yazanlar yabancı futbolcular 6 yabancı kontenjanında 4 yabancıyı bence savunmada kullanmalıyız. Savunmada türk kullanmak kayıptır bence Türk futbolunda savunma sorunu olduğu için savunmayı yabancılara emanet etmek gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt