Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

ZDF kanalı alt yazı geçmiş...gece veya yarın düşer herhalde ajanslara bu haber..

izleyen var mı taneri? b2b mi amc mi yoksa elano gibi ne oynadığı belli değil mi:)

elano da iki mevkide de oynayabiliyordu ondan sordum hani tam oynayabiliyor mu oynadığı mevkide? elanoda hem amc hem sağ açık hem b2b görünüyor ama aslında hiçbiri değildi:) o tarz olmasın.

Elano'yu sondurduk biz ya Misi'yi sondurdugumuz gibi. Ikisinin de beyninde sadece problemler oldu malesef. Onun icin ornek teskil etmez. Ayrica tek basina fayda etmez bu adam bize. Yanina kaliteli adamlar olmazsa aynen Elano ve Misi'nin akibetini yasar.

Elano'yu sondurduk biz ya Misi'yi sondurdugumuz gibi. Ikisinin de beyninde sadece problemler oldu malesef. Onun icin ornek teskil etmez. Ayrica tek basina fayda etmez bu adam bize. Yanina kaliteli adamlar olmazsa aynen Elano ve Misi'nin akibetini yasar.

yok ben elano kötü ya da iyi için sormadım elanonun mevkisi ne idi anladın mı sen? mesela misi belli çok net bir on numara oyun kurucu ama adamı sol açık kullandık müthiş zeka yani hagiden.

yok ben elano kötü ya da iyi için sormadım elanonun mevkisi ne idi anladın mı sen? mesela misi belli çok net bir on numara oyun kurucu ama adamı sol açık kullandık müthiş zeka yani hagiden.

Elano'nun yaninda cok iyi bir cift yonlu oyuncu olsaydi bence hucumda cok etkin ola bilirdi. Ayrica kendisi de top almak icin defansa geligi icin bir nevi cift yonlu oyuncu olurdu. Bizde hem yanliz kaldigi icin, hem ayri ayri pozisyonlarda oynatildigi icin, hem de sezon oncesi satmak icin kapi kapi dolasip psikolojisini bozdugumuz icin cok etkili olamadi.

Taner Yalçın ve Yasin Pehlivan kesinlikle alınmalı

Nils Petersen - - transfermarkt.de

Petersen bir kaç maçta dikkatimi çekmişti. 22 yaşında çok yetenekli bir oyuncu. Boyu oldukça uzun olmasına rağmen hızlı ve teknik bir oyuncu. Baros'u yedekleyecek, +2'ye uyacak bir oyuncu.

Diego Mario Buonanotte Rende (d 19 Nisan 1988 Santa Fe Arjantin) Arjantin Ligi futbol takımlarından River Plate'de oynayan Arjantin'li futbolcudur Orta sahada hücuma yakın pozisyonda oynamaktadır

[video=youtube;8s7AHH2EF1Y]https://www.youtube.com/watch?v=8s7AHH2EF1Y[/video]

Bu oyuncuyu alin 10 numarayi verin, eger iyi cikmazsa parasini ben karsilayacagim

Amaçsızca sağa sola koşan, savruk, istikrarsız, attığının 5 mislini dağa taşa atan , dokununca yere düşen birini hayal et!

Bardağın sadece boş tarafını görmek diye buna derim ben ya da Hakan Şükür'e feci bir kastın var.

Diego Mario Buonanotte Rende (d 19 Nisan 1988 Santa Fe Arjantin) Arjantin Ligi futbol takımlarından River Plate'de oynayan Arjantin'li futbolcudur Orta sahada hücuma yakın pozisyonda oynamaktadır

[video=youtube;8s7AHH2EF1Y]https://www.youtube.com/watch?v=8s7AHH2EF1Y[/video]

Bu oyuncuyu alin 10 numarayi verin, eger iyi cikmazsa parasini ben karsilayacagim

Bu oyuncu geçen sene çok ağır bir kaza geçirdi, hatta uzun süre komada falan kaldı. O zaman kadar harikaydı ama şimdi ne durumdadır bilmem, aynı seviyede olmasa gerek.

[video=youtube;lxd3DVcLnmQ]https://www.youtube.com/watch?v=lxd3DVcLnmQ[/video]

bende bu oyuncunun parasini karsiliycam eger iyi cikmazsa

B.Münih'li Klose ile Pranjic bizde iş yaparmı acaba?

Jakub Blaszczykowskiyi alıcaksın sağa yardırsın.dortmund bu kadar iyi gitmeseydi keşke..

3507alt.jpg

[video=youtube;14gBJJM9lAY]https://www.youtube.com/watch?v=14gBJJM9lAY[/video]

Niko Kranjcar... :tiphat:

---------------------------Lorik Cana-----------------------------------------

---------------Niko Kranjcar----------Danijel Pranjic----------------------------

Çok teknik bir orta sahamız olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt