Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Arkadaşlar Becali nin oyuncularındanyada önerceği adamlardan başka kimseyi almayız.

Başkan ve Teknik Direktör:Bizi ezdirmeyen ve hakkımızı arayan,ama ağırbaşlı; sahaya forvet çıkarmaktan korkmayan(TD).Ama çok zor gibi görünüyor be Galatasaray'ım.

Yabancı orta saha + Sezer + Yasin Pehlivan alınsın hemen.

------------------Zapata----------------

Sabri-------Neill-----------Cana-----Çağlar

-------------------XXX------------------

-------------Yekta------Culio------------

Kazım-------------------------------Arda

------------------Baros------------------

Ufuk ve Aykut gönderilip gerçekten gelecek vadeden Türk bir kaleci alınsın bir de.

adanasporun kalecisi sezon sonu sözlesmesi bitiyo begenmeyenler cıkabılır ufukhan galıba adı ben daha once onermıstım aykut ile ufuk u toplasan bır ufukhan etmez izleyın ıstersenız

[video=youtube;y8iOeBrsSPo]https://www.youtube.com/watch?v=y8iOeBrsSPo[/video]

[video=youtube;zcN7FjbPVtA]https://www.youtube.com/watch?v=zcN7FjbPVtA[/video]

Özellikle Karşıyaka maçını ibretle izleyin , Adana'lıyım ona rağmen aman deyim :o

[video=youtube;y8iOeBrsSPo]https://www.youtube.com/watch?v=y8iOeBrsSPo[/video]

[video=youtube;zcN7FjbPVtA]https://www.youtube.com/watch?v=zcN7FjbPVtA[/video]

Özellikle Karşıyaka maçını ibretle izleyin , Adana'lıyım ona rağmen aman deyim :o

ozellıkle belırtmıstım ılk mesajımda bazı arkadaslar karsı cıkabılı dıye bu macları ve yedıgı bu gollerı bılmeme ragmen onerdım keske kurtarıslarınıda koysanız bu sayfaya kendıne guvenen bır kalecı yan toplaı ıyı adana maclarında ozellıkle bu adamı ızlıyorum bırde 2010 yılında bank asyanın en ıyı kalecısı secıldı yanlıs hatırlamıyorsam...ufuk ve aykuttan daha ıyıdır ufuk kalede olunca rakıp bır kere gelıyo oda gol oluyo tolgahan ıyı kalecı tabı bence alıcı gozuyle bır kere ızlersenız bence bana hak verırsınız

Ersun Yanal evet bazı kesimlere Hakan Şükür olayından sonra çok şık gelmeyebilir ama kendini geliştiren ,saha içi analizlere, verilere önem veren idealist bir hoca.Gelirse mutlak suretle takıma katkısı olacaktır zira Trabzon'dan ayrılırken bıraktığı miras olsun Gençlerbirliği'ndeki unutulmaz UEFA macerası onun yapacaklarının teminatıdır.Milli takımda aldığı görevle gençler konusunda da kendini geliştirmiştir ,neresinden bakarsak bakalım çok akılcı bir tercih olur.Misi döner ,Ersun Hoca da 2m.€ istiyor onu da verirsin takımı hocalığını kanıtlamış birine emanet edersin.

bu takım alacakları 2 transferle düzelmez,en başta hagi yanlış,adam takmış sarp barış ayhana kim alınırsa alınsın bunları oynatıyor,körmüsün be hagi,bu adamlardan bi halt olmaz nasıl anlamıyorsun hala,yapacakları en iyi şey hagi yi yollamak adam gibi bir t.d getirmek ve misi yi affetmek

bu takım alacakları 2 transferle düzelmez,en başta hagi yanlış,adam takmış sarp barış ayhana kim alınırsa alınsın bunları oynatıyor,körmüsün be hagi,bu adamlardan bi halt olmaz nasıl anlamıyorsun hala,yapacakları en iyi şey hagi yi yollamak adam gibi bir t.d getirmek ve misi yi affetmek
:animation:

ben de katılıyorum arkadaşıma ersun yanal gelsin, seneler boşa heba edilmesin!

1)Chris Brunt West Bromwich Albion'da oynuyor.Adam İngiltere Premier Ligi'nin asist kralı orta saha ve sol kanatta oynayabiliyor.26 yaşında bu sezon 21 maçta 2 gol 9 asistlik bir performansı var.Oyun zekası ve teknik kapasitesi iyi.Çok disiplinli 90 dakika boyunca oyundan kopmayan bir oyun yapısına sahip.Sık sık ceza sahasına girip gol arar.Bitirici pasları çok iyidir. Yani bize ilaç olur.

2)Bakary Sako Saint Etienne'de forma giyiyor.22 yaşında hücumun heryerinde forma giyiyor.Sıkıntısını çektiğimiz golcü kanat oyuncusu eksiğini giderebilecek bir oyuncu.Hızlı,güçlü,mesafe tanımaksızın attığı sert ve isabetli şutları,adam eksiltme özelliği ile takıma hücum anlamında çağ atlatacak bir isim.Bu sezon 20 maçta 5 gol 4 asistlik bir performansla oynuyor.Çok büyük bir potansiyele sahip.

Adel Taarabt.Çokça önerdim bu forumda.Müthiş bir oyuncuydu bu sezon zirve yaptı C'Ship'te.21 yaşında QPR'da kaptanlık pazubandını verdiler.Bu sezon 28 maçta 13 gol 16 asisti var.Kabaca oynadığı her maçta bir gole imza atmış durumda.Tottenham'dan çok cüzi bir bedele satın almış QPR, 4-6 milyon Euro gibi bir fiyata alınabilir.Sol kanatta,forvet arkasında akıp gider, göze çok hoş gelen bir futbolu var.Çok büyük paralara satılabilecek potansiyel fazlasıyla var.Kaçırılmamalı, hele ki Arda'nın sezon sonunda gitme durumu var iken biçilmiş kaftandır.

Adel Taarabt - Player profile - transfermarkt.co.uk

YouTube - Adel Taarabt

bu takımdan Arda'yı silen taraftara yazıklar olsun.

ölümüne GALATASARAY'lıyım ama taraftardan nefret ediyorum. Bu kadar nankör bi taraftar olamaz

Anthony ANNAN Rosenborg'tan Schalke'ye 2.5m euro'ya transfer olmuş, başka sartlar var mı bilmiyorum.

Jan POLAK Anderlecht'ten Wolfsburg'a (genelde piyasa ort. ustunde bir fiyatla alış yapan bir kulup) 3m euroya geçmiş.

Gary MEDEL 3m euro'ya Boca'dan Sevilla'ya geçti.

Bu yazdıklarımın hiçbiri özel durumu olan transferler değil (misal Rakitic gibi son 6 ay ya da Simao/Beşiktaş gibi)

Biz nasıl bir ülkeyiz nasıl bir kulübüz?

William Kvist (Kopenhag)

William Kvist - Player profile - transfermarkt.co.uk

2010'da danimarka'da Yılın Oyuncusu seçildi, takım kaptanı, orta saha göbekte oynamakla birlikte all-around bir oyuncu. Danimarka Milli Takımı'nda da düzenli oynayan bir oyuncu. Kopenhang'tan 2.5-3m euroya alınabilir belki.

Thomas Enevoldsen de vardı ama geçen yıl Groningen'e transfer oldu 1.25m euro'ya iyi bir fiziği guclu ofansif göbek oyuncusudur, orta karardır ve bence Kahlenberg daha kıvrak ve verimlidir. Ama Groningen pek ucuza oyuncu satan bir kulup değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt