Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Anthony ANNAN Rosenborg'tan Schalke'ye 2.5m euro'ya transfer olmuş, başka sartlar var mı bilmiyorum.

Jan POLAK Anderlecht'ten Wolfsburg'a (genelde piyasa ort. ustunde bir fiyatla alış yapan bir kulup) 3m euroya geçmiş.

Gary MEDEL 3m euro'ya Boca'dan Sevilla'ya geçti.

Bu yazdıklarımın hiçbiri özel durumu olan transferler değil (misal Rakitic gibi son 6 ay ya da Simao/Beşiktaş gibi)

Biz nasıl bir ülkeyiz nasıl bir kulübüz?

Annan benim sezon başıda çok istediğim bir adamdı,arı gibi çalışkan,çok geniş bir alanı etkili bir şekilde parselleyen,daha önemlisi kazandığı topları hızla ve yüksek bir isabet yüzdesiyle iyi pasa dönüştüren bir futbolcu,Magath boş adam aldırmaz zaten.Direkt hücuma pek çıkmayan bir oyuncu olsa da,şu pas kabızı takımın en çok ihtiyaç duyduğu stilde bir önlibero...

Annan yerine Cana tercihi çok yanlış oldu,Cana ilk yarıdan daha iyi bir çizgi yakalasa bile stil olarak bu takıma lazım olan adam değil...

Hatta yaz transfer döneminde orta saha için Annan-Bradley ikilisi idi benim hayalim;

----------------Annan

------ Bradley -------- Arda

şeklinde bir orta saha muhteşem olurdu.Arda,kendini forvet oyuncusu olarak tanımlamasa ve basit oynamayı denese,hücuma daha az ama daha etkili çıkabileceği bu formatta başka mevkilerde olabileceğinden çok daha başarılı olur,Avrupanın top class takımlarında bile oynayabilir diye düşünüyorum...

Matavz da Groningenden İtalyaya transfer oluyormuş. hadi hayırlısı. Forumda bir arkadaşın çok sevdiği adamdı. Bende beğeniyordum ama buda kaçtı.

Matavz da Groningenden İtalyaya transfer oluyormuş. hadi hayırlısı. Forumda bir arkadaşın çok sevdiği adamdı. Bende beğeniyordum ama buda kaçtı.

Groningen bu yl hiç de alışık olmadığımız şekilde ilk 3 e oynuyor, bundaki en büyük etken Matavz isimli oyuncunun göstermiş olduğu yüksek performanstır.

Ben Stancu ya 5.6 milyon vereceğime Matavz a 7 verirdim alırdım. HAgi istemezse Hagiyi yollarım. Bu adam çok iyi yerlere gelecek öyle hissediyorum

Anthony ANNAN Rosenborg'tan Schalke'ye 2.5m euro'ya transfer olmuş, başka sartlar var mı bilmiyorum.

Jan POLAK Anderlecht'ten Wolfsburg'a (genelde piyasa ort. ustunde bir fiyatla alış yapan bir kulup) 3m euroya geçmiş.

Gary MEDEL 3m euro'ya Boca'dan Sevilla'ya geçti.

Bu yazdıklarımın hiçbiri özel durumu olan transferler değil (misal Rakitic gibi son 6 ay ya da Simao/Beşiktaş gibi)

Biz nasıl bir ülkeyiz nasıl bir kulübüz?

Zamanında adı geçtiğinde Polak'ın forum yıkılmıştı yazıklar olsun sezgin bu oyuncuyumu bize layık gördün diye herkes isyan etmişti...İlginç....

Annan benim sezon başıda çok istediğim bir adamdı,arı gibi çalışkan,çok geniş bir alanı etkili bir şekilde parselleyen,daha önemlisi kazandığı topları hızla ve yüksek bir isabet yüzdesiyle iyi pasa dönüştüren bir futbolcu,Magath boş adam aldırmaz zaten.Direkt hücuma pek çıkmayan bir oyuncu olsa da,şu pas kabızı takımın en çok ihtiyaç duyduğu stilde bir önlibero...

Annan yerine Cana tercihi çok yanlış oldu,Cana ilk yarıdan daha iyi bir çizgi yakalasa bile stil olarak bu takıma lazım olan adam değil...

Hatta yaz transfer döneminde orta saha için Annan-Bradley ikilisi idi benim hayalim;

----------------Annan

------ Bradley -------- Arda

şeklinde bir orta saha muhteşem olurdu.Arda,kendini forvet oyuncusu olarak tanımlamasa ve basit oynamayı denese,hücuma daha az ama daha etkili çıkabileceği bu formatta başka mevkilerde olabileceğinden çok daha başarılı olur,Avrupanın top class takımlarında bile oynayabilir diye düşünüyorum...

Annan mı geniş alanda oynuyor? Dünya Kupası'nda çok izledim 10 metrede oynayan adam.

Club Brugge'de oynayan Ofoe diye bir eleman var. Gerçekten çok iyi oyuncu tam bir merkezi orta saha oyuncusu.

Annan mı geniş alanda oynuyor? Dünya Kupası'nda çok izledim 10 metrede oynayan adam.

Club Brugge'de oynayan Ofoe diye bir eleman var. Gerçekten çok iyi oyuncu tam bir merkezi orta saha oyuncusu.

Kendi yarı sahasının hemen tamamı ve rakip sahanın ilk bölümünü gayet efektif kullanan bir adam,enerjik bir süpürücü.Hücumda pek işi yok,rakip ceza sahasına hiç girmediği maçlar bile mümkün,bunu demişim zaten.CM ya da B2B mı demişimki o türden bir oyuncuyla kıyaslıyorsun?.Adam hem defansif olarak,hem de pas akışkanlığını sağlamada başarılı bir önlibero...

Türkiye'de başarılı olmanın yolu kaliteli Türk futbolcudan geçer. Volkan Şen, Selçuk İnan, Mehmet Ekici, Ersan Adem Gülüm, Hasan Ali Kaldırım ve Şahin Aygüneş gibi Türk futbolcuları sezon sonunda almamız şart !

Egemen Korkmaz.Sözleşmesi ibitiyor ve yenilenmedi.Her türlü Servet'ten iyidir.

Selçuk'un avrupaya kapak atacağını düşünüyorum ben. Ama Egemen ve Ceyhun her türlü alınır.Müthiş bir kadro derinliği yaratılır.

1. Trabzondan Selçuk-Ceyhun'u alsak

2. Bayern'den Ekici-Hamit'i alsak

3. Misi'yi affetsek

4. Halamın da bıyıkları olsa

kasamızdan da tek kuruş çıkmadan Türkiye'nin en iyi orta sahasına sahip oluruz aslında. Ayrıca Cana'yı stoperde kullanabilir, sol bek ve kaleye yabancı alabiliriz.

---------Arda----------

--Ekici--Selçuk--Hamit--

----------Misi-----------

--Culio--Ceyhun--Yekta--

Ama olur mu? Olmaz. Hayal ettiğimizle kalırız sadece. Selçuk Avrupa'ya gider, Hamit Türkiye'ye gelmez, Misimovic de yok pahasına bir kulübe satlır.

Trabzonlu onurun sözleşmeside bitiyor galiba müthiş olur

Arkadaşlar bana Trt 1 linki lazım ama o resmi internet sitelerindeki olan değil başka vardıya birtane hani 5 dakkika geri çekebiliyoduk lutfen acil :):)

trabzondan selcuk mutlak alınmalı kalecı onurun gelecegını pek dusunmuyoru bır ıhtımal trabzon sampıyonlar lıgıne kalamazsa belkı gelırgorusum

trabzon onurla yeniler sözleşme merak etmeyin

Hayatımın en uzun cezasını yedikten sonra tekrar sizlerleyim.Orta sahaya Machado nasıl olur acaba? Takip ettiğim oyunculardandır.Oyunu iki yönlü oynayabiliyor.Teknik olduğu kadarda enerjik bir oyuncu.Yaşı 24 Portekiz'li.Bundan 2-3 yıl önce Porto'da oynarken geleceğin büyük yıldızları arasında gösteriliyordu.Şu anda Toulouse'da oynuyor.Toulouse takımının beyni konumunda.Bence iyi bir transfer olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt