murat tanyeri
Kırmızı Üye
- 1 Şubat 2011
- 1.055
- 0
- 996
Cevap: Transfer Önerileri
ben zaten ismi geçen futbolculardan yola çıkarak söyledim. farklı fiyatlara sahip oyuncular mutlaka vardır. sizle hem fikir olduğumuz konu orta sahanın ne kadar önemli olduğu. emananın yerine neill veya canayıda çekebilmek orta sahaya mümkün. ama şu konuda ısrarcıyım biglia ve kallström gibi isimler lazım...... farklı yerlere bu kadar oyuncu alınırken / inanılmaz fiyatlarda/ herkesin hem fikir olduğu oyunculara vermemek saçmalığı,bunun dışında dönen komisyonlar.. dünyadaki tim başarılı takımlara bakalım en az 2 oyuncu orta saha kalitesine bağlı(bunlar yıldız ayarındada değil)
barcelona- buschest-abidal
real madrid- diara alanso
ınter-combiasso-motta
milan- van bommel-gattuso
saymakla bitmez. 4-1-2-2-1 oynuyor baktığımıza aslında... 3 ünü almaıyorsan 2 sini al.
-----------------yerli--------------
-----sabri----neill----servet----çağlar--
----------------cana----------------
---------kallström--------biglia----
--volkan şen--------------------arda-----
------------------stancu------------
bu kadronun yedeğide iyi-- as kadrosuda...
as kadroda koşmayan-mücadele etmeyen-pas yapamayan-gol koklamayan adam yok. hepsi gooollde-defansta yapabilir. hem fizik-hem yetenek olarak üst düzeyde bir kadro.. geleceğin kadrosu işteee vizyonlu en az 3 sene oynayacabilcek oyuncular (sakatlık-satmadıktan sonra)....
bu stadla-bu kadro-yeni hoca-yeni menajer----- yeniden doğuşa ve yeni bir havaya sokar( isimler farklışabilir ama oyuncu düzeyi-kalitesi üst düzey olmak zorunda) unutmayalımki bu transferlerin parasını çıkartmak için stadın dolması-tv gelirleri vss dışında şampiyonlar ligine gitmek gerekir. zaten şampiyonlar ligine gittiğin zaman kafadan 10 milyon euro gelir....
Kalström ve Emana için toplamda 16 milyon euro bonservis vermek çok makul gelmiyor bana.İkisi de 28 yaşının üzerinde oyuncular ve daha sonra satıp da para kazanabileceğin oyuncular değil.12 milyon euro verip Sissoko'yu almak ve daha sonra da daha fazlasını kazanmak mümkün iken ve istediğin başarılara da bu oyuncu ile de ulaşabilecekken, hiç gerek yok yıllardır uğraşıp da alamadığın oyunculara tekrar yönelmek, sıkıldım da artık her transfer haberinde bu isimleri duymaktan.Rakitiç ve Medel diye iki oyuncu aldı Sevilla toplamda 4,5 milyon euro bonservis ödedi.Çok makul fiyatlara iyi yatırımlar yapmak gerekiyor.Schalke de Annan'ı transfer etti 2,5 milyon euroya.Annan'ı ne kadara almak istediler de alamadılar bilmiyorum ama Yekta'ya 3,5 verip Annan'a 2,5 vermemek iyi bir yatırıp olarak değerlendirilmemeli.Hani eğri oturup doğru konuşursak çok fazla söylenecek şey var.
ben zaten ismi geçen futbolculardan yola çıkarak söyledim. farklı fiyatlara sahip oyuncular mutlaka vardır. sizle hem fikir olduğumuz konu orta sahanın ne kadar önemli olduğu. emananın yerine neill veya canayıda çekebilmek orta sahaya mümkün. ama şu konuda ısrarcıyım biglia ve kallström gibi isimler lazım...... farklı yerlere bu kadar oyuncu alınırken / inanılmaz fiyatlarda/ herkesin hem fikir olduğu oyunculara vermemek saçmalığı,bunun dışında dönen komisyonlar.. dünyadaki tim başarılı takımlara bakalım en az 2 oyuncu orta saha kalitesine bağlı(bunlar yıldız ayarındada değil)
barcelona- buschest-abidal
real madrid- diara alanso
ınter-combiasso-motta
milan- van bommel-gattuso
saymakla bitmez. 4-1-2-2-1 oynuyor baktığımıza aslında... 3 ünü almaıyorsan 2 sini al.
-----------------yerli--------------
-----sabri----neill----servet----çağlar--
----------------cana----------------
---------kallström--------biglia----
--volkan şen--------------------arda-----
------------------stancu------------
bu kadronun yedeğide iyi-- as kadrosuda...
as kadroda koşmayan-mücadele etmeyen-pas yapamayan-gol koklamayan adam yok. hepsi gooollde-defansta yapabilir. hem fizik-hem yetenek olarak üst düzeyde bir kadro.. geleceğin kadrosu işteee vizyonlu en az 3 sene oynayacabilcek oyuncular (sakatlık-satmadıktan sonra)....
bu stadla-bu kadro-yeni hoca-yeni menajer----- yeniden doğuşa ve yeni bir havaya sokar( isimler farklışabilir ama oyuncu düzeyi-kalitesi üst düzey olmak zorunda) unutmayalımki bu transferlerin parasını çıkartmak için stadın dolması-tv gelirleri vss dışında şampiyonlar ligine gitmek gerekir. zaten şampiyonlar ligine gittiğin zaman kafadan 10 milyon euro gelir....