Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Internacional'de oynamıyor muydu?

Tottenham'a giden benim bildiğim Sandro idi..

Bu arada Shaqiri'yi büyük ihtimalle Juventus alacak. :)

Giulianoydu ukraynaya giden. Ramosun takimina gitmisti. Oyle hatirliyorum.

Shaqiri gelse 2-3 sene icinde 20+ ya satariz:D

Ins. Bir gun bunlar gibi oyuncular alma durumununa geliriz

media_xl_193333.jpg

Bryan Ruiz.

Sakatlanmadan once her hafta izlerdim muthis teknigini. Bence suarezden daha etkiliydi takimi icin.

2009-12-21-ruiz1.jpg

türkiyeden

altay : okay yokuşlu

genclerbirligi : soner aydogdu

ibb : ali güzeldal

gurbetci : tunay torun , taner yalcın,mehmet ekici..

yeni yapılanma icinde yukarıdaki oyuncular muhakkak alınmalı...

türkiyeden

altay : okay yokuşlu

genclerbirligi : soner aydogdu

ibb : ali güzeldal

gurbetci : tunay torun , taner yalcın,mehmet ekici..

yeni yapılanma icinde yukarıdaki oyuncular muhakkak alınmalı...

Okay Yokuşlu'yu hiç izlediniz mi?

Fm'den biliyorum, şahsen hiç izlemedim.

Ben Okay'ı izleyen biri olarak bir kaç cümle yazayım Okay hakkında.Daha çocuk olmasına rağmen Bank Asya'da en az 30-40 maç oynamıştır kendisi.Fizik olarak yeterli olmasına rağmen 90 dakikalık maçı kaldıracak kondisyona sahip değildir.Bunu 2 sene içinde çok rahatlıkla çözecek fiziğe sahip kendisi.Topla arası çok iyi ama biraz ağır bir oyuncu.Hava toplarında etkili.Topsuz oyunda çok fazla görünmüyor bu da onun için handikap ama bunu da kolaylıkla aşacak fiziğe sahip.Potansiyeli olan bir genç,kendisini geliştirirse Türkiye'nin de en iyi oyuncularından biri olabilir.

Ben Okay'ı izleyen biri olarak bir kaç cümle yazayım Okay hakkında.Daha çocuk olmasına rağmen Bank Asya'da en az 30-40 maç oynamıştır kendisi.Fizik olarak yeterli olmasına rağmen 90 dakikalık maçı kaldıracak kondisyona sahip değildir.Bunu 2 sene içinde çok rahatlıkla çözecek fiziğe sahip kendisi.Topla arası çok iyi ama biraz ağır bir oyuncu.Hava toplarında etkili.Topsuz oyunda çok fazla görünmüyor bu da onun için handikap ama bunu da kolaylıkla aşacak fiziğe sahip.Potansiyeli olan bir genç,kendisini geliştirirse Türkiye'nin de en iyi oyuncularından biri olabilir.

Bilgi için teşekkürler. :)

Ali Güzeldal.

[video=youtube;UibKj3s5WqQ]https://www.youtube.com/watch?v=UibKj3s5WqQ[/video]

[video=youtube;UE03v9Q-YjM]https://www.youtube.com/watch?v=UE03v9Q-YjM&feature=related[/video]

[video=youtube;uaA1CPzcLQc]https://www.youtube.com/watch?v=uaA1CPzcLQc&feature=related[/video]

YouTube - Istanbul B.B. - Fenerbahce - 2 - 1 - 28.02.2010 - 23. Hafta

Bu adamı başka bir takıma kaptırırsak Allah belamızı versin. Adam 'ben üst-düzeyim' diyor resmen bunlar nasıl asistler yahu ?

Ali Güzeldal oyun görüşü çok iyi olan bir oyuncu.Ağır bir sakatlık geçirdi ve 1 yıla yakın top oynamadı ve buna rağmen kendisini çok iyi toparlayıp eski formuna kavuştu ve çok daha iyi bir mevkiyi hakeden bir oyuncu.

0 BONSERVİSE TAŞ GİBİ TAKIM ÖNERİSİ

DEFANS ÖNERİLERİ

WAYNE BRİDGE(West Ham) (Sol bek)

TAYE TAİWO(Marsilya) (Sol bek)

MALİK FATHİ(Mainz) (Sol bek)

ORTA SAHA ÖNERİLERİ

SELÇUK İNAN(Trabzon)

HAMİT ALTINTOP(Bayern Münih)

YİĞİT İNCEDEMİR(Manisa)

FORVET/SANTRAFOR

ROQUE SANTA CRUZ(Blacburn)

İLK DEFANS İÇİN ÖNERDİĞİM SOL BEKLERDEN BİRİ.Orta saha için 3 isimin hepsi(BAM'IN YERİNE),Forvet olarak ise SANTA CRUZ BİRAZ SAKAT BİR ADAM,BAŞKA BİRİ DÜŞÜNÜLEBİLİR(GURBETÇİ TÜRK BENCE)

-------------------------------------------------YENİ KALECİ-------------------------------------------------------------

-SABRİ-------------------NEİLL----------------------------------------CANA(SERVET)-------------TAİWO/BRİDGE--

---------------------------------------------SELÇUK İNAN-----------------------------------------------------------------

---------------HAMİT ALTINTOP----------------------------------------CULİO---------------------------------------------

-KAZIM/PİNO------------------------------------------------------------------------------------------YENİ TRANSFER----

----------------------------------------------BAROS/STANCU/(YERLİ SANTRAFOR)---------------------------------------

YEDEKLER

1)Ufuk Ceylan

2)Çağlar Birinci

3)Harry Kewell

4)Baros/Stancu rotasyonu

5)Yerli Santrafor

6)Yekta Kurtuluş

7)Servet/Cana

Bence gayet üst düzey olurdu.Ve nerdeyse tamamı 0 BONSERVİS İLE.ADNAN PAŞALAR SEVERSİNİZ 0 BONSERVİSİ BARİ BUNLARI ALIN.AYRICA HAMİT SEZON SONU TÜRKİYE'Yİ DÜŞÜNÜYORUM MEALİ BİR ŞEYLER DEDİ,KAPTIRIRSANIZ ADAM DEĞİLSİNİZ.

Falcao mu?:D

En az 40mil€

40 milyon euroya ben size baştan takım yaratayımmm kadro yazma delisiyim--

1-onur kıvrak ( bu sezon serbest transfermatket.com girin )------

2-lucas biglia

3-dider drgba

4-emana

5-emenike

6-selçuk inan

7-hamit altıntop

8-volkan şen

9-sezer öztürk

10-kimm kallström

11-mehmet ekici

12-cenk tosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt