Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Sivaslı Kamil iyi.

-------------------Karce---------------------

Sabri------Neill-------------Serdar------Süzen

----------------Cana---Culio-----------------

Popov-------------Cangele------------Grosicki

--------------------Cenk---------------------

Serdar ve Cangele Kayseri'nin oyuncuları, bize yar etmezler.Popov ile Cenk'i Antep anca iyi bi paraya satar.Tek ihtimali olanlar sol kanattaki oyuncular.Grosicki ve Süzen çok cüzi bedellerle getirilebilir.

Serdar ve Cangele Kayseri'nin oyuncuları, bize yar etmezler.Popov ile Cenk'i Antep anca iyi bi paraya satar.Tek ihtimali olanlar sol kanattaki oyuncular.Grosicki ve Süzen çok cüzi bedellerle getirilebilir.

bascan parayı alcan kardeşim adamlar oynuyo sonuçta dışardan nasıl oynuyacağı TSL ligine yok alışcakmı Türkiyeye ayak uydurcakmı derdin olmıcak

Çok abartıyosun yahu tamam bu futbolcular iyi futbolcular da büyük takımda oynamak la anadolu takımında oynamak bir değil.Bize iyi futbolcu değil usta futbolcu lazım

Çok abartıyosun yahu tamam bu futbolcular iyi futbolcular da büyük takımda oynamak la anadolu takımında oynamak bir değil.

ama nedense bir okadarda almamıza uzak oyuncular :D o kadroda süzen hariç alabilceğimiz bir oyuncu olcağını sanmıyorum

Aga Stutgart düşüyor iyi oyuncuları var kaçırmamak lazım.Mesela bir tane Japon oyuncu almışlar gerçekten kaliteli bir oyuncu.

Çok abartıyosun yahu tamam bu futbolcular iyi futbolcular da büyük takımda oynamak la anadolu takımında oynamak bir değil.Bize iyi futbolcu değil usta futbolcu lazım

Herhalde Baki, anadolu takımıyla Galatasaray'ı karşılaştırmıyorum ama, hani paradan yahut ıvır zıvır nedenlerden dem vurulup transferler yapılamaz ya, bende diyorum ki yurtdışından oyuncu almak zor ise -ki zor- bu ligde de işini mutlaka görecek oyuncular çokça var.Sol kanatta kanser olacağına kadar Süzen'i alamaz mıydın?Yahut 11 milyon euro harcatıp ne idüğü belli olmayanları alana kadar bu ligde az çok bişeyler yapmış olan İvelin Popov'u alamaz mıydın?Grosicki'yi ise diyorum ki mükemmel bir alternatif olur, Harry Kewell yahut Arda'nın yokluğunda onları aratmaz kesinlikle.

Biz alıştık bayadır marka futbolculara. Araştırmak yok, ucuz-kaliteli yabancı transferi yok. Hep menajerler, hep beklentisi yüksek yıldızlar... Hakikaten bıktım. Scout ekibinin bulduğu-bulacağı futbolcular da çok önemli. Ligler bitmeden imzalanmalı. Defans ve orta sahaya mutlak kaliteli gurbetçiler alınmalı.

Mehmet Ekici

Cenk Tosun

Anas Sharbini

Serdar Kesimal

Cheikh M'bengue

Sebastian Corchia

Daniel Congre

Modibo Maiga

Yacine Brahimi

Jimmy Briand

Grosicki Kamil

İN;

Arda Turan(zoraki değil yurtdışında bir oyuncumuzu görmek istediğimden hemde kaynak açısından)

BAM

Hakan Balta

Harry Kewell

Bogdan Stancu

Zapata

Aykut Erçetin

OUT

As kadro;

-------------------Ufuk-----------------------

Sabri-------Congre-------Serdar------M'bengue

-------------------Cana-----------------------

------------Ekici------------Yacine------------

-------Maiga---------------------Briand-------

-------------------Baros-----------------------

Kontenjan bir şekilde halledilir.

Yedek kadro;

-----------------Emirhan-------------------

Corchia-----Neill----------Servet-----Çağlar

------------Emre---------Culio-------------

-----------------Sharbini-------------------

------Kazım----------------------Pino------

------------------Cenk---------------------

As kadroda olan bütün oyuncuları daha evvel milyonla önerdim, bir çoğu transfer oldu yahut büyük bir potansiyel barındırıyor olup yakın zamanda transfer olacaklarını beklediğim elemanlar.Toplu bir temizlik sonrası böyle bir kadro yapılabilir.30-40 milyon euroya böyle bir kadro kurulabilir.

Mehmet Ekici

Cenk Tosun

Anas Sharbini

Serdar Kesimal

Cheikh M'bengue

Sebastian Corchia

Daniel Congre

Modibo Maiga

Yacine Brahimi

Jimmy Briand

Grosicki Kamil

İN;

Arda Turan(zoraki değil yurtdışında bir oyuncumuzu görmek istediğimden hemde kaynak açısından)

BAM

Hakan Balta

Harry Kewell

Bogdan Stancu

Zapata

Aykut Erçetin

OUT

As kadro;

Yedek kadro;

As kadroda olan bütün oyuncuları daha evvel milyonla önerdim, bir çoğu transfer oldu yahut büyük bir potansiyel barındırıyor olup yakın zamanda transfer olacaklarını beklediğim elemanlar.Toplu bir temizlik sonrası böyle bir kadro yapılabilir.30-40 milyon euroya böyle bir kadro kurulabilir.

Hayirli olsun HUKMEN KUME DUSTUK

Mehmet Ekici

Cenk Tosun

Anas Sharbini

Serdar Kesimal

Cheikh M'bengue

Sebastian Corchia

Daniel Congre

Modibo Maiga

Yacine Brahimi

Jimmy Briand

Grosicki Kamil

İN;

BAM

Hakan Balta

Harry Kewell

Bogdan Stancu

Zapata

Aykut Erçetin

OUT

As kadro;

Yedek kadro;

Fantazi yapıyosunuz, sonra bakmışsınız ki kontenjandan arıza var, çevir kazı yanmasın bir şekilde halledilirmiş, nasıl halledilecek sevgili kardeşim? :) :)

Fantazi yapıyosunuz, sonra bakmışsınız ki kontenjandan arıza var, çevir kazı yanmasın bir şekilde halledilirmiş, nasıl halledilecek sevgili kardeşim? :) :)

Cevir GAZI yanmasin diye biliyorum ben onu

Atasozlerimize dikkat edelim...

Geçen gün kanallari degistirirken Meksika liginden America - Toluca maçina denk geldim. Firsattan istifade edip forum efsanesi haline gelen Ochoa'yi bir izleyeyim dedim. America maçi 4-3 kazandi ama Ochoa yenilen bir golde öyle bir hata yapti ki sormayin : yerden yapilan ortayi elinden kaçirarak resmen rakip forvete asist yapti. Yedigi diger iki golü kurtarmasi zor olsa da topa uçmaya bile zahmet etmedi. Bundan sonra "Ochoa gelecek kalede dertler bitecek" seklindeki düsüncelere son verilse iyi olur bence. Dünya üzerinde çok sayida Ochoa'dan iyi kaleci var. Yine de firsat olursa birkaç maçini daha izleyecegim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt