Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Ben 27 Kişilik bir kadro kuracağımızı düşünerek bir takım oluşturuyorum. Transfer edilecekleri koyu renkli yazıcam

KALECİLER

Serdar Kulbilge

Zapata

Ufuk Ceylan

DEFANS

Sabri

Servet

Neill

Mikael Lustig - Sağ Bek - Rosenborg'da oynuyor. İsteyen araştırabilir.

Çağlar Birinci

Gökhan Zan

Hakan Balta

M'bengue - Sol Bek - Toulouse'ta oynuyor. Almamız çok zor ama zor olanı almalıyız zaten.

ORTA SAHA

Culio

Yekta

Cana

Mehmet Ekici

Sezer Öztürk

Selçuk İnan

Hamit Altıntop

Yiğit İncedemir

FORVET

Emenike

Stancu

Arda Turan

Pino

Kazım

Kalou

Kewell

Volkan Şen

Bu kadro önümüzdeki sene şampiyon olamasa da ligi ilk 2'de veya 3'te bitirebilir. Bu kadroyu kurmak zorundayız. Bu kadroyu kurmak için alacağımız 11 oyuncunun yaklaşık maliyeti 45 milyon Euro.

Serdar Kulbilge - 1,5 Milyon

M'bengue - 7 Milyon

Mikael Lustig - 4 Milyon

Mehmet Ekici - 5 Milyon

Yiğit İncedemir - 2,5 Milyon

Sezer Öztürk - 5 Milyon

Emenike - 7 Milyon

Volkan Şen - 5 Milyon

Kalou - 8 Milyon

Hamit Altıntop - Bonservisi elinde

Selçuk İnan - Bonservisi Elinde

Yabancı sayısı 11 oldu ama siz kafanıza göre birisini çıkartın. Ya da Sol bek M'bengue yerine Gökhan Süzen olabilir.Bu kadroyu kurmak zorundayız arkadaşlar. Güçlü kadro budur işte.

Ben 27 Kişilik bir kadro kuracağımızı düşünerek bir takım oluşturuyorum. Transfer edilecekleri koyu renkli yazıcam

KALECİLER

Serdar Kulbilge

Zapata

Ufuk Ceylan

DEFANS

Sabri

Servet

Neill

Gökhan Süzen

Çağlar Birinci

Gökhan Zan

Hakan Balta

M'bengue-Toulouse'ta oynuyor. Almamız çok zor ama zor olanı almalıyız zaten.

ORTA SAHA

Culio

Yekta

Cana

Mehmet Ekici

Sezer Öztürk

Selçuk İnan

Hamit Altıntop

Yiğit İncedemir

FORVET

Emenike

Stancu

Arda Turan

Pino

Kazım

Kalou

Kewell

Volkan Şen

Bu kadro önümüzdeki sene şampiyon olamasa da ligi ilk 2'de veya 3'te bitirebilir. Bu kadroyu kurmak zorundayız. Bu kadroyu kurmak için alacağımız 10 oyuncunun yaklaşık maliyeti 35 milyon Euro.

Serdar Kulbilge - 1,5 Milyon

M'bengue - 7 Milyon

Gökhan Süzen - 2 Milyon

Mehmet Ekici - 5 Milyon

Yiğit İncedemir - 2,5 Milyon

Sezer Öztürk - 5 Milyon

Emenike - 7 Milyon

Volkan Şen - 5 Milyon

Bu kadroyu kurmak zorundayız arkadaşlar. Güçlü kadro budur işte.

Afedersiniz ama gerçekten çok çok zor. Çünkü muhtemelen Avrupa liglerinde ( Temenni değil tabi ki ) olamayacağız, ayrıca kulüp ve taraftar olarak çok kolay futbolcu harcıyoruz. Hangi örneğe dayanarak bu futbolcular gelir?

Dünya futbolunda her ne kadar adımız var diyoruz. Ama işin bir de şu yönü var. Bizim Lincoln, Misimovic ve Elano vs. gibi futbolcularla yaşadığımız sorunlar dünya futbolunda yer bulmuyor mu sanıyoruz. Futbol idaresinde büyük bir sistem değişikliği olmadan bu sorunu çözmemiz imkansız. Bu açıdan Adnan Öztürk'ün fikrini hep desteklemişimdir. Adnan Polat'tan beklentim budur. İnanılmaz bir çıkmazdayız.

Afedersiniz ama gerçekten çok çok zor. Çünkü muhtemelen Avrupa liglerinde ( Temenni değil tabi ki ) olamayacağız, ayrıca kulüp ve taraftar olarak çok kolay futbolcu harcıyoruz. Hangi örneğe dayanarak bu futbolcular gelir?

Dünya futbolunda her ne kadar adımız var diyoruz. Ama işin bir de şu yönü var. Bizim Lincoln, Misimovic ve Elano vs. gibi futbolcularla yaşadığımız sorunlar dünya futbolunda yer bulmuyor mu sanıyoruz. Futbol idaresinde büyük bir sistem değişikliği olmadan bu sorunu çözmemiz imkansız. Bu açıdan Adnan Öztürk'ün fikrini hep desteklemişimdir. Adnan Polat'tan beklentim budur. İnanılmaz bir çıkmazdayız.

Ben size sonuna kadar katılıyorum. Bu kadroya gelmek istemeyecek bir sürü oyuncu var. Mesela Hamit, Sezer, Kalou vs. Muhtemelen de alamayacağız. Bu durumda ya bu adamları buraya getirecek bir hoca bulacağız, ya da çok para vereceğiz. Başka yolu yok. Bu yazdığım kadronun ilk 2 de olabilme ihtimali yüksek dimi. O zaman bu kadro ya da buna yakın kadro olmak zorunda. Tekrardan acaba tutarsa diye Barış Özbekler, Ali Turan'lar, Batdal'lar alınmamalı. Ne vereceği az çok belli olan bir kadro kurulmalı.O kadroda yukarıda yazdığım kadrodur.

Ben size sonuna kadar katılıyorum. Bu kadroya gelmek istemeyecek bir sürü oyuncu var. Mesela Hamit, Sezer, Kalou vs. Muhtemelen de alamayacağız. Bu durumda ya bu adamları buraya getirecek bir hoca bulacağız, ya da çok para vereceğiz. Başka yolu yok. Bu yazdığım kadronun ilk 2 de olabilme ihtimali yüksek dimi. O zaman bu kadro ya da buna yakın kadro olmak zorunda. Tekrardan acaba tutarsa diye Barış Özbekler, Ali Turan'lar, Batdal'lar alınmamalı. Ne vereceği az çok belli olan bir kadro kurulmalı.O kadroda yukarıda yazdığım kadrodur.

Kadronun başarılı olma ihtimali tabi ki çok yüksek. Yerli kalitemiz birden tavan yapar. :)

Diego alves--Gk--Almeria

Pablo piatti--Kanat forvet--Almeria

Noboa--Ortasaha--Rubin kazan

Danilo Silva--Defans--d.kiev

N.doye--Forvet--Kopenhang

Mbark Boussoufa

[video=youtube;vH7hDHvNihk]https://www.youtube.com/watch?v=vH7hDHvNihk[/video]

spieler_23996.html

Avrupa Ligi ;

6 maç

1 gol 1 asist

Jupiler Pro League ;

23 maç

10 gol 15 asist

RSCA.BE - Mbark Boussoufa to leave for Dagestan

Anzhi'ye transfer oldu. :)

Fiyatını bilmiyorum ama dün ki Benfica PSG maçında sol tarafta baya etkiliydi . Birde gol attı zaten böyle adam lazım sol tarafa kaptırdı her topun ardından koştu,aynı Culio gibi çok koşuyor etkiliydi de sol da.

Bu adam alınabilemez heralde.Adam xavi bildiğin...

bu adamın bonservisi west bromda kiralık olarak villareal verdi diye biliyorum.tabi belli olmaz devre arası iyi paraya satmış olabiliriz.eğer west bromdaysa 10 milyondan aşağa vermez.çünkü 6 milyona almıştık.

Bu adam alınabilemez heralde.Adam xavi bildiğin...

Geçen sezonda Mallorca'ya kiraladılar. Bu sezon Villarreal'de. West Bromwich'de düşünülmüyor galiba. 5 milyon euro civarı bir rakama almışlar. İspanyol futbolcuların yurt dışında pek başarı olmaması , olumsuz yönü. Eğer tutarsa dediğin gibi pas konusunda muhteşem,orta saha kirizini rahatlıkla çözer.

Misimovic ve Baros. Sonrada yeni bir yönetim.

Cristian Ledesma diyorum başka bişe demiyorum.

bu takımı 2 kademe yukarı taşir.

Wijnaldum bence çok yararlı olur.Jaja'nın bu ligde neler yaptığını görünce Wijnaldum'un da en az Jaja kadar başarılı olacağını düşünüyorum.Çünkü oyun yapıları, fiziki yapıları birbirlerine çok benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt