Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Daha önce canlı izleme şansım olmadı TV'den yada İnternet üzerindeki maçlarından.Belçika'da oynuyordu galiba.Bonservis durumu falan nasıl ?

İyi mi diye sormuyorum bile :D Zapata'dan sonra

Bilmiyorum da pahalidir heralde. Kedi gibi kaleci

30-40 sayfada bir aynı yazıyı yazıyorum , bunalan renktaşlardan özür dilerim, ancak gene yazayım bu yönetim transfer yapmamalıdır, güvenilirliğini yitirmiş ve transfer isabet oranı çok düşüktür, misi transferinin gelişi ve gidişi tamamen şovdur, taraftar isyanını önlemek için misi alınıp, yok pahasına satılıyor ve efsanemiz dediğimiz adam da bu oyuna ortak oluyorsa, transfer yapılmamalıdır, bunların 2012 mayıs ayına kadar başımızda kalacağını hesap edersek, yeni gelecek yönetime en azından daha fazla mali yük bırakmamak adına 2011 yaz ve 2011-2012 sezonu ara transfer döneminde, transfer yapılmamalıdır.

1.Bu yönetim bu kadar kötü ise ki aksini savunan,tiksindiğim ''Profesyonel taraftar'' tanımlamasına girer benim gözümde;öncelikli çaba bunlardan bir an önce kurtulmak adına olmalıdır...Adnan Polat,pişkinlik bakımından Dünya literatüründe rakipsiz bir idareci olmayı başarmış bir Türk büyüğüdür;bu büyüklüğü futbolla sınırlı da değildir elbette,hayatın her alanını buna katmazsak haksızlık etmiş oluruz maazallah!...

2.Hiç transfer yapmadık diyelim...Kendini futbolcu diye yutturmuşu var,sözleşmesi bitipte gitmek isteyeni olacak,futbolu bırakanı olacak vs...Alttan gelen ''Bebe'' lerle mi tamamlayacaksın kadroyu?...''Müthiş altyapımızda ne cevherler var!'' ın bir şehir efsanesi olduğunu kabullenin artık;Şu anki kadroda yer alan son ürünler Sabri ve Arda,5 yıldır kim çıkmış?,haksızlık edildiği ve şans verilmediği iddia edilmiş kim,nerede tutunabilmiş?...

3.Bu takıma transfer yapılmazsa 2012-2013 sezonunda TRT de izleriz maçları,şifresiz olarak,yayın hakkı devam ederse tabi...Yeni gelen yönetimin işi de öyle çok kolay olmaz;orası sert bir lig ve sıfırdan kadro kurup Süper Lige çıkmak parayla bile zor iş...

Aslında çok farklı düşünmüyoruz,aynı karamsarlıkla farklı açılardan bakıyoruz sadece...

''Bu yönetim kalacaksa da Elano-Misimoviç-Meira-Cana gibi iddialı değilde;Culio gibi mütevazi transferler yapsın da sonrakilere para harcayabilecek bir bilanço bıraksın'' ortak noktasında kosensüse varım!:D...

Manuel Fernandes cuk diye oturur yillardir aradigimiz orta saha oyuncusu fernandes

Manuel Fernandezle , Ernst 'i alalım. Süper olur orta saha.

Abidalı alalım sözleşmesi bitiyor ameliyat olacak bu hafta ve barça uzatmayacakmış tümörden dolayı 7 8 ay oynamaz ama 7 8 ay sonra hiç değilse 10 numara bekimiz ve stoperimiz olur :)

Başkan lazım başkan. Yazında burda çok söyledik, çok tepki aldık. Görülmüştür umarım.

becali başkan olsun o zaman öneriye gerek falan kalmaz!

Hamburg'un eski hocası JOL uygun olur mu?

sanırım 2008 senesiydi uefa avrupa liginde çok iyi giderken hamburg ile eşleşmiştik.çok zeki bir teknik direktörleri vardı almanya ligi'ni de takip ederken hep takdir ediyordum ne iyi teknik direktör diyordum.MARTİN JOL...Bilmiyorum daha derin bilgisi olan var mı bu adam için...ama şu şartlarda sanırım takım için en hayırlısı Abdullah AVCI olur diyorum yine de...tabiii bu yönetim anlayışı ile zor...

Cevap: Hamburg'un eski hocası JOL uygun olur mu?

abdullah avcı çok iyi olur.

Neden Jol?

NET: kesinlikle gelmemeli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bize türk hoca lazim...bu da kesinlikle ve kesinlikle abdullah avci olmali

yabanci antrenör istemiyorum artik ya...ne ligi taniyorlar ne oyunculari...(milli takimda bu yüzden sürünüyor zaten...hiddink terimin oynattigi yerlerde oynatiyor oyunculari !!!)

valla bence JOL takımını çok iyi idare ediyordu.AJAX'ın başına geçti hamburg'dan sonra takımı liderin 5 puan arkasındayken gönderildi sanırım benim aklımda çok çok iyi bi adam olarak kalmış...Şimdi Rijkaard tecrübesi hatırlanacaktır en iyi hollandalı hocayla bile bu takım iş yapamadı diyeceksiniz belki ama JOL öyle tepeden gelme bitr td değil...sistemini çok iyi oturtacağını düşünüyorum ama yine de bu kaotik ortamda Abdullah AVCI diyorum ligi de takımı da tanıyor...

Güzel kardeşim en iyi hollandalı teknik direktör; yani frank rijkaard geldi, martın jol de kimmiş.

Jol den girip Abdullah avcı dan çıkmışın.

Yerli olması lazım ama nasıl düzeltecek şu durumdan seneye bizi kurtaran hocaya nobel ödülü verilmeli.

Martin Jol gelince nolacak ? En az 10 tane üst düzey oyuncu isteyecek, yönetim de bunu alamıyoruz ama şunu alabiliriz diyip devre arasına kadar Jol'un başarısızlığı konuşulacak,sonra arkasında duruyoruz diyecek yönetim.Sene sonunda ise yollar ayrılacak..Bizim ülkede malesef durum bundan ibaret.Menajerlerin oyuncağı olmuş futboldan zerre anlamayan yönetim anlayışı olduğu sürece daha çok gelen giden olur.

Güzel kardeşim en iyi hollandalı teknik direktör; yani frank rijkaard geldi, martın jol de kimmiş.

yani tam da bahsettiğim şeyi yazmışsın frank rijkaard'in en iyi hollandalı td olduğunu da nerden çıkarıyorsun?barcelona kariyerini çöpe atmıyorum ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bizim üleye ait bir gelenek sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt