Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hamburg'un eski hocası JOL uygun olur mu?

yani tam da bahsettiğim şeyi yazmışsın frank rijkaard'in en iyi hollandalı td olduğunu da nerden çıkarıyorsun?barcelona kariyerini çöpe atmıyorum ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bizim üleye ait bir gelenek sanırım...

Tamam rijkaard hollanda'nın en iyi teknik direktörü değil:)) eyvallah bari martin jol'le kıyaslama be abi.

Cevap: Transfer Önerileri

martin jol kim ya ?! yilmaz vural onu donunda sallar :D

Cevap: Hamburg'un eski hocası JOL uygun olur mu?

f. rijkkard'a saygı duyuyorum ama yine de ben ısrarcıyım adam tepeden inme barcelona'yı çalıştırmadı diye rijkaard'dan daha az başarılı değil...karşılaştırma yapmayalım madem bu kadar eminsin kendinden...

Geçen sene ben dahil herkes burun kıvırmıştı Moussa Sow´a.Şimdi istesek kaç kağıt isterler acaba?Adam canavar gibi forvet çıktı yahu ,keşke alsaymışız zamanında makul bedele.Sanırım seneye EPL´ye gidecek.

1 Abdullah Avcıyı alıp üç senelik anlaşma imzalamalıyız tugayı yardımcılıgına devam

2 yönetime saglam iş bitirici profosyonel yöneticileri getirmeliyiz

3 medyayla mhk ile federasyon ile baglantılı kimseleri yönetime katmalıyız

4 sakat kulubede yatan oyuncuları elden cıkarmalıyız

5 iyi inceleyip avrupaya gidemıyecegimiz için kaliteli yabancı almamız zor genç başarıya ac sakatlık yaşamayacak yabancılar almalıyız

6 taraftarın sevilen isimleri yonetici eski oyuncu takıma belli görevler verilerek getirmeliyiz

7 altyapıdaki genclerimize destek vermeli barcelona gibi şans verip onları takıma kazansırmalıyız cemsultan anıl gibi

8 basketbola ve diger branşlara önem verecek saglam sponsorlar bulmalıyız

9 liseli olan olmayan büyükler küçükler kavgalarına son verip butunluk saglanmalı

10 yumrugumuzu koymalıyız fb başkanı yöneticileri gibi bu seneyapılan haksızlıklar iyice ortada yapılan kıyak ve haksızlıklar ortada

Vizyon sahibi ve yürekli bir adet başkan.

Michel Vorm

MichaelVorm.jpg

Vorm%20VV.jpg

FC Utrecht Hollanda

Çok iyi bir kaleci.Tek başına maç alan kalecilerden.Kalede güven veren biri.Mutlaka almamız lazım.Hemde mutlaka

[video=youtube;8Ln2PbDMmbA]https://www.youtube.com/watch?v=8Ln2PbDMmbA&feature=player_detailpage[/video]

[video=youtube;1eGvxWoviYE]https://www.youtube.com/watch?v=1eGvxWoviYE&feature=player_detailpage[/video]

[video=youtube;CqszR5FjEys]https://www.youtube.com/watch?v=CqszR5FjEys&feature=player_detailpage[/video]

Aslında Emenike'yi almanın tam vakti.Hazır sakatlanmışken kapmak lazım.

Alphonse Aréola kaleye alınabilir daha 93 lü. PSG de bulunuyor. Fransa u 16-17-18 formalarını giydi. Bence kaçırılmaması gerek.

Alphonse Aréola kaleye alınabilir daha 93 lü. PSG de bulunuyor. Fransa u 16-17-18 formalarını giydi. Bence kaçırılmaması gerek.

Ufuk Ceylan'da çok yetenekliydi ama hali ortada! Bize bu yaz olmuş oyuncular lazım.İlk önce iskeleti oturtalım sonra böyle gençlere yöneliriz.

1:Başkan

2:Teknik Direktör

3:Kaleci(Sebastien Frey) (Fiorentina)

4:Yerli Defans:Serdar Kesimal(Kayserispor)

5:Yabancı Sol Bek:Taye Taiwo(Marsilya)

6:Yerli Orta Saha:Selçuk İnan(Trabzonspor)

7:Yerli Orta Saha:Mehmet Ekici(Bayern Münih)

8:Yabancı Orta Saha: Diego(Wolfsburg)

9:Yerli Kanat Forvet:Tunay Torun(Hamburg)

10:Yerli Santrafor:Cenk Tosun(Gaziantep)

11:Sabır

12:Galatasaraylılık

13:Arkadaşlık

14:Lobi

15:Federasyon

16:MHK

17:AHMET ÇAKAR(Bu herifi de transfer etmeliyiz,bak Fenere transfer etmiş)

Nikola Maksimoviç! Ön libero oynuyor 1,93 boyunda!

1991 doğumlu Sırbistan liginde oynuyor, ben U19 milli takımında denk gelip seyretmiştim.

İnanın seyrettiğinizde bir ön libero nedir, nasıl oynamalıdır göreceksiniz.

Not; Bir videosunu ilave ediyorum, 10 dakikanızı ayırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız, videoda sadece kendi liginde oynadığı maçlar değil aynı zamanda Avrupa Ligi'nde oynanan maçlar da var.

https://www.youtube.com/watch?v=vbB5pTsXLq0

Evet ama ben direk kaleye koyalım demedim maksimum yüzbin euro ya gelecek için iyi bir yatırım olur diye söyledim. Yoksa A takım için bencede kendisini kanıtlamış topçulara öncelik verilmeli.

Ufuk Ceylan'da çok yetenekliydi ama hali ortada! Bize bu yaz olmuş oyuncular lazım.İlk önce iskeleti oturtalım sonra böyle gençlere yöneliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt