Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

ayrıca cüneyt tanman ve ekibi özellikle brezilya liglerini 3 ayda baya bi taramışlar 3.liginde bile futbolcu gözlemledik demiş geçenlerde scout ekibinin alacağı sorumluluk da önemli transferlerde

Felipe Caicedo--City den Levanteye kiralandı ispanya liginde 21 maçta 11 gol 2 asist ile oynuyor.

22 yaşında Drogba tarzında bir forvet,güçlü,hızlı ve sol ayaklı.

City'de ki forvet bolluğu göz önünde bulundurulursa rahatlıkla alınabilir.

Piyasa değeri 5 milyon euro ama City ile olan ilişkilerimizden ötürü 4 milyona 2-3 senelik takistlerle alabilirz :D

https://www.transfermarkt.com.tr/tr/felipe-caicedo/profil/spieler_37834.html

Samsunspor'un stoperi Kemal ve solbekleri -adını unuttum şuan- kesinlikle alınmalı.

Borja Valero'nun sözleşmesi bitiyormuş. Seneye gelsin, bizde oynasın. Çok beğendiğim bir orta saha oyuncusu.

Zoltan Gera sene sonu sozlesmesi bitiyor . Orta sahaya tecrube ve kalite kazandirir ciddi anlamda .

Samsunspor'un stoperi Kemal ve solbekleri -adını unuttum şuan- kesinlikle alınmalı.

Orhan'ı diyorsun.Orhan'a gerek yok.Orhan'ı çok izledim..Dardaneldende biliyorum.Galatasaray forması bu kadar ucuz olmamalı.Kemalde ise haklısın..Kısa boylu ama hamleleri ve hava hakimiyeti iyi..Zaten bende önermişdim..

Serkan kurtuluşu gönderip yedek sağ bek olarak orhan şamı almalıyız.Sene sonu boşta

ferguson'un bir şekilde beğenip united'a getirtdiği, ama takımın seviyesine çıkamayıp gözden çıkarılan adamların bize çok yararı olur aslında. zoran tosic oldukça kaliteli bir adamdı misal. şu sıralar kirada olan danny welbeck'i de oldukça beğeniyorum. umarım bir şekilde izleniyordur bu ve bu tarz adamlar.

Borja Valero

Sanırım kiralık sözleşmesi bitiyor

2012 ye kadar bir ingiliz takımının oyuncusu

Borja Valero

Sanırım kiralık sözleşmesi bitiyor

2012 ye kadar bir ingiliz takımının oyuncusu

West Bromwich Albion.

Biraz acele edilmeli. Bu oyunu ile talipleri büyük ölçüde artmıştır.

antepteki danny de üzerine düşünülebilecek kalitede...

Freiburg un forveti Pappis Cisse değeri daha çok artmadan kapabilsek süper olur.

West Bromwich Albion.

Biraz acele edilmeli. Bu oyunu ile talipleri büyük ölçüde artmıştır.

kümede kalırsa west brom valeroyu yüksek teklif olmazsa bırakmaz.

10 milyon civarında bir teklif verirsek bırakırlar.

kümede kalırsa west brom valeroyu yüksek teklif olmazsa bırakmaz.

10 milyon civarında bir teklif verirsek bırakırlar.

West Brom bırakmak istemeyebilir, ama bence Valero artık kalmaz. Bu sene kendini aştı desek yeridir. Bu performansından sonra West Brom'da kalması bence imkansız. Gözü açık ve acele davranan bu futbolcuyu alır. 5-8 Milyon Euro arası transferinin bitebileceğini düşünüyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt