Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

****************Karce***************

xxxx******Neil********Danny********İvan

**********S.İnan*****Culio**********

Kazım********xxxx**********Arda

*********Baros************

Karcemarskar ve Danny yüksek öncelikli yerler.

antepteki danny de üzerine düşünülebilecek kalitede...
Dnny'e 5M civarı para vereceğine,Antepte kolay kolay vermez..Alın size danny gibi adam..

Jacques Faty--Sochauxda oynuyor..-Rennes ve marsilyadan tanırsınız belki...Sözleşmesi bitiyor..

faty.jpg
666pn.jpg

Bayern 10 milyon euro veriyordu galiba.Başka bir takımda olabilir.Ama şu anda 15 milyon euro falandır.

12 gibi filan alınabilir.Genç ve çok kaliteli bir adam.Bir golcüde bulunması gereken her özellikten var adamda.Tabi parayı versek bile bize gelmek istermi orası soru işareti.

Tunay Torun ve bu aralar sıkca duydugum bir isim Mirkan Aydın [Bochum'da oynuyor]

Selçuk İnan gelsin başka bişey istemiyorum.Yıllık 2.5m euro versinler 5 sene kontrat.

S. İnan ve Arda Turan parladıktan sonrada kendini geliştiren iki Türk. Son yıllarda başkada göremedim ikisinden başka. 17'sinde ne ise 27'sinde de o.

Kamil Grosicki'yi geldiği günden beridir öneriyorum, hücum hattına müthiş bir dinamizm kazandıracak kalibrede bir oyuncu.Keza Adel Taarabt'ı Tottenham'daki ilk maçından tutun da kiralık gönderildiği QPR takımına kadar bi çok maçını izledim kaç kere önerdim analizini yaptım.Mou reis yaz sezonu için mutlaka düşünüyormuş.

Przemyslaw Tyton, Gergely Rudolf, Grosicki, Obradovic, Marlos, Tunay Torun, Ceyhun Gulselam.

Ceyhun Gülselam patlama yapması gereken bir oyuncu. fakat Topal gibi bir adam. Toplu oyunda yok.

STSL'de top koşturan ;

Sercan Yıldırım

Ersan Adem Gülüm

Kamil Grosicki

Cenk Tosun

Orhan Şam adlı oyuncuları Galatasaray forması altında görmek isterim.

@footbaLLove

Piotr Trochowski önümüzdeki sezon için Sevilla ile anlaştı. Resmi imza haftaya...

Şimdiden gelecek sezon transferleri başladı. Biz hala başkan seçeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt