Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan geçen senenin devre arasında Jo yerine Beckford'u alalım demiştim.Adam hem çok formdaydı hem gençti hemde Avrupa Kupaları'nda oynayabiliyordu.Olan oldu bari bu yıl sonunda alalım şu adamı.Komple forvet.
Genç dediğin adam Jo'dan 4 yaş büyük.
O zaman 24 yaşındaydı, Jo'dan küçük demedim.Gençti yani üstelik hem Avrupa Kupaları'nda oynayabilecekti, hemde çok formdaydı.
adel taarabt !geçen yaz hergün burda ismini andım dostum .harbiden müthiş oyuncu !wijnaldumuda almalıyız !
Şimdi yönetim ve gelecek yönetimin konuşmalarından anladığımız kadarıyla, çok aman aman bir değişiklik olmayacak kadro da. Doğrusu da budur aslında bir bakıma. Seneye tek hedef STSL ve ZTK olacak mecbur. Daha da çok ligde ilk 2 içinde bitirmeye bakacağız. O yüzden önce acil bölgelere transferle başlamak lazım. 1 stoper, 2 orta alan, sol veya sağ kanata en az 1 oyuncu. Belki bir de santrafor. Gidebildiği yere kadar da Gökhan Zan'da ısrar etmek iyidir. 34 maçında 15-20'sinde oynarsa seneye büyük iş yapmış oluruz. Servet'den daha kalitelidir. Kaleci o kadar şart değil. Aykut ve Emirhan götürürler. İskeletimiz de şu şekilde olmalı;
Aykut
Sabri-Gökhan-xxx-Çağlar
Cana-xxx
Culio
Kazım-xxx-xxx
Stancu(Baros)
Servet+Balta+BAM, kesinlikle yeni yönetim gelince gelecek planlamasında düşünülmemeli. Yoksa 1 adım ileri 5 adım geri gitmeye devam ederiz. Ayrıca Çağlar'ın sakatlık durumu göz önüne alınıp, değerlendirilip, yerine ya alt yapıdan ya da idareten STSL veya Bank Asya'dan biri getirilmeli. Hatta kiralık İnsua bile kalabilir 1 sene daha. Ayrıca yönetim kararımız Arda'nın kalması yönünde olur umarım. Yoksa Arda'dan gelecek 35 taksit 15 milyon euro hiç bir halta yaramayacak, boşa para çarçur olacağı gibi, Arda gibi bir değeri de kaybedeceğiz.
Javi Martinêz bence de zor. Bu adamı İspanya milli takımına da yavaşca adapte etmeye başlıyorlar ki, Türkiye'ye gelmek de istemez sanırım.
Sol kanada Piatti. Ortasahanın ortasına da Javi Martinêz.![]()