Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Ulan geçen senenin devre arasında Jo yerine Beckford'u alalım demiştim.Adam hem çok formdaydı hem gençti hemde Avrupa Kupaları'nda oynayabiliyordu.Olan oldu bari bu yıl sonunda alalım şu adamı.Komple forvet.

Ulan geçen senenin devre arasında Jo yerine Beckford'u alalım demiştim.Adam hem çok formdaydı hem gençti hemde Avrupa Kupaları'nda oynayabiliyordu.Olan oldu bari bu yıl sonunda alalım şu adamı.Komple forvet.

Genç dediğin adam Jo'dan 4 yaş büyük.

Sag bek'e chisokko sola bek'e de Andreas beck. Ortaya Defour

Forvet hattina Brayn Ruiz, Santi Cazorla.

Geriye kalan yerleri de ust duzey yerlilerle doldurmak sart

ochoa ilk önce bu adam alinmali :) [video=youtube;pBYb7-hv3-o]https://www.youtube.com/watch?v=pBYb7-hv3-o&feature=related[/video]

adel taarabt müthiş bir oyuncu.5 milyona falan alınabilir.Ayrıca ochoa boşta olduğu için kaçırılmamalı.Yedek sağ bek olarakta orhan şam

Artık 1 ay sonra nöbet başlar yavaştan.

adel taarabt !geçen yaz hergün burda ismini andım dostum .harbiden müthiş oyuncu !wijnaldumuda almalıyız !

Wijnaldum olmaz. Feyenoord zaten batti 3-4 e satarlar ama devamliligi yok. Ya feyenoord'daki yuku agir geliyor yada daha tam hazir degil. Bence wijnaldum u alip feyenoord'da kirada oynatabilirz. Ruizi alsak cok guzel olcak

ilk önce haldun üstünel'i transfer edelim.sonrada kaleye stekelenburg u.avrupanın devleri kapmadan hemen almak lazım.tafarel'den sonra dünyada milli takımı ilk üç arasında yer alan bir kaleciyi almış oluruz.defansa da santana.dortmund da yedek,fiyatı da uygun.çoğu brezilyalı gibi ayağına hakim,fizikli ve de yan toplarda golcü bir isim.lugano'dan fazla gol atar.orta sahaya yerli kalitesi içinde gökhan inler.

theo weeks-adel taarabt-ochoa-griezmann

Şimdi yönetim ve gelecek yönetimin konuşmalarından anladığımız kadarıyla, çok aman aman bir değişiklik olmayacak kadro da. Doğrusu da budur aslında bir bakıma. Seneye tek hedef STSL ve ZTK olacak mecbur. Daha da çok ligde ilk 2 içinde bitirmeye bakacağız. O yüzden önce acil bölgelere transferle başlamak lazım. 1 stoper, 2 orta alan, sol veya sağ kanata en az 1 oyuncu. Belki bir de santrafor. Gidebildiği yere kadar da Gökhan Zan'da ısrar etmek iyidir. 34 maçında 15-20'sinde oynarsa seneye büyük iş yapmış oluruz. Servet'den daha kalitelidir. Kaleci o kadar şart değil. Aykut ve Emirhan götürürler. İskeletimiz de şu şekilde olmalı;

Aykut

Sabri-Gökhan-xxx-Çağlar

Cana-xxx

Culio

Kazım-xxx-xxx

Stancu(Baros)​

Servet+Balta+BAM, kesinlikle yeni yönetim gelince gelecek planlamasında düşünülmemeli. Yoksa 1 adım ileri 5 adım geri gitmeye devam ederiz. Ayrıca Çağlar'ın sakatlık durumu göz önüne alınıp, değerlendirilip, yerine ya alt yapıdan ya da idareten STSL veya Bank Asya'dan biri getirilmeli. Hatta kiralık İnsua bile kalabilir 1 sene daha. Ayrıca yönetim kararımız Arda'nın kalması yönünde olur umarım. Yoksa Arda'dan gelecek 35 taksit 15 milyon euro hiç bir halta yaramayacak, boşa para çarçur olacağı gibi, Arda gibi bir değeri de kaybedeceğiz.

Şimdi yönetim ve gelecek yönetimin konuşmalarından anladığımız kadarıyla, çok aman aman bir değişiklik olmayacak kadro da. Doğrusu da budur aslında bir bakıma. Seneye tek hedef STSL ve ZTK olacak mecbur. Daha da çok ligde ilk 2 içinde bitirmeye bakacağız. O yüzden önce acil bölgelere transferle başlamak lazım. 1 stoper, 2 orta alan, sol veya sağ kanata en az 1 oyuncu. Belki bir de santrafor. Gidebildiği yere kadar da Gökhan Zan'da ısrar etmek iyidir. 34 maçında 15-20'sinde oynarsa seneye büyük iş yapmış oluruz. Servet'den daha kalitelidir. Kaleci o kadar şart değil. Aykut ve Emirhan götürürler. İskeletimiz de şu şekilde olmalı;

Aykut

Sabri-Gökhan-xxx-Çağlar

Cana-xxx

Culio

Kazım-xxx-xxx

Stancu(Baros)​

Servet+Balta+BAM, kesinlikle yeni yönetim gelince gelecek planlamasında düşünülmemeli. Yoksa 1 adım ileri 5 adım geri gitmeye devam ederiz. Ayrıca Çağlar'ın sakatlık durumu göz önüne alınıp, değerlendirilip, yerine ya alt yapıdan ya da idareten STSL veya Bank Asya'dan biri getirilmeli. Hatta kiralık İnsua bile kalabilir 1 sene daha. Ayrıca yönetim kararımız Arda'nın kalması yönünde olur umarım. Yoksa Arda'dan gelecek 35 taksit 15 milyon euro hiç bir halta yaramayacak, boşa para çarçur olacağı gibi, Arda gibi bir değeri de kaybedeceğiz.

Ne yalan söyleyim, ben çoğunun gönderileceğini düşünmüyorum. Belki hepsi kalır. Sanırım artık Barış Özbek'e gitti gözüyle bakabiliriz.

Sol kanada Piatti. Ortasahanın ortasına da Javi Martinêz. ;)

Javi Martinêz 20" ye yakin fiyati.satmazlar da :S

Javi Martinêz bence de zor. Bu adamı İspanya milli takımına da yavaşca adapte etmeye başlıyorlar ki, Türkiye'ye gelmek de istemez sanırım.

Mou nun tranfer politakasiyla degisen Realin bile listesinde.haberler vardi oyle.

Sag kanada Pablo Hernandez dusunulebilir.Ama su an Ispanyadan oyuncu almak(gozdeleri)imkansiz demek bile yetersiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt