Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Ah ah bir Yönetici ile görüsebilsem.

Hemen derim:

Serdar Kesimal

Selcuk Inan

Taner Yalcin

Mirkan Aydin (Cenk Tosun)

Hasan Ali Kaldirim

Adel Taarabt

Evgeni Konoplyanka

Jacques Faty

mutlaka alinmali diye.

Ama arkadaslar gelecek sezon düzelicemize hic sanmiorum.

Neden?

Zaaten ilk 11 icin 6-8 yeni oyuncu lazim.

Bunlarin kaliteli yedegi lazim.

Yani 14-17 yeni oyuncu. Ve siz kendiniz inanirmisniz bi takim 17 yeni oyuncu transfer yapacagini?

Masoud Shojaei Soleimani

Burda bir arkadaşımız daha önce önermişti.Gerçekten çok iyi bir futbolcu.

Buda videosu

[video=youtube;ekmrvWRCbB0]https://www.youtube.com/watch?v=ekmrvWRCbB0[/video]

ne yazık ki sezonu kapattı... ama sezon sonu serbest...

Mustafa Pektemek'in gelmesini çok isterim.

Heralde bitiriciliği bu kadar iyi bir Türk oyuncu hiç olmadı.

bjk ye dün attığı gol şahane idi bu adam alınırsa 2. hakan şükür dönemi yaşarız ama ayağı daha iyi olan hakan şükür ;)

alacağımız türk oyuncular: mustafa pektemek, orham şam, özgür çek, hamit ve selçuktur sadece bunları al, 2 tanede üst düzey yabancıyla şampiyonluk çok da zor değil bu ligde

Pektemek geçn haftada köşeye güzel bir gol attı..Vücudunu iyi kullanıyor..Toplarada dan dun vurmuyor..Çok iyi plase veriyor.

Pektemek geçn haftada köşeye güzel bir gol attı..Vücudunu iyi kullanıyor..Toplarada dan dun vurmuyor..Çok iyi plase veriyor.

herkez suanda cenk tosun diyor ama ben m.pektemek i tercih ederin adam vücüdunu iyi kullaniyor ileride top tutabiliyor etkili plase vuruslari var ve cok güclü ikili mücadeledelerde hep ayakta kaliyor bence cenk tosundan daha iyi bir forvet

herkez suanda cenk tosun diyor ama ben m.pektemek i tercih ederin adam vücüdunu iyi kullaniyor ileride top tutabiliyor etkili plase vuruslari var ve cok güclü ikili mücadeledelerde hep ayakta kaliyor bence cenk tosundan daha iyi bir forvet

Valla dünki maçta bende çok beğendim, birde Gençlerbirliği Dortmund dan Yasin diye bir çocuk almışlar valla ağzımın suyu aktı elemana beşiktaşın sağ kanadını felç etti.Elin oğlu buluyo bizimkiler....

Valla dünki maçta bende çok beğendim, birde Gençlerbirliği Dortmund dan Yasin diye bir çocuk almışlar valla ağzımın suyu aktı elemana beşiktaşın sağ kanadını felç etti.Elin oğlu buluyo bizimkiler....

dortmund da bir kac macini izlemistim o zaman da demistim bu cocuk cok yetenekli ve iyi bir futbolcu olucak dünkü gördügün performansi daha %50 si daha da iyi olucak göreceksin

[video=youtube;ZBeONUdCad0]https://www.youtube.com/watch?v=ZBeONUdCad0[/video]

dortmund da bir kac macini izlemistim o zaman da demistim bu cocuk cok yetenekli ve iyi bir futbolcu olucak dünkü gördügün performansi daha %50 si daha da iyi olucak göreceksin

[video=youtube;ZBeONUdCad0]https://www.youtube.com/watch?v=ZBeONUdCad0[/video]

Valla bu adamları gençler birliği ve gazi antep gibi takımlar bulup türkiyeye getirirken, bizde fb nin ve bjk nin ıskartalarını topluyorsak kimse yönetici olarak ben bu kulübe hizmet etdim yalanını sıkmasın.

Şu yasin denilen çocuğu çok dikkat çekmeden almamız lazım, adamın kumaşı çok iyi, herkes iyi kötü çalım atar ama bu çocuk aklıyla oynuyor bunuda her kes yapamaz.

kimi transfer edeceğimizden önce taktiğimizin belli olması gerekiyor. 4-3-3 e devam edeceksek 3 tane orta saha oyuncusu almalıyız 2si culio 1i cana tipi. ardanın gidişine göre bir sol açık, neill in gidişine göre 2 stoper, bir sağ bek, barosun durumuna göre yerine bir santrafor alınmalı. insuanın yerine de iyi bir sol bek alınmalı.

-------zapata/genç türk kaleci-------

sabri/yeni--yeni--servet/yeni--yeni/çağlar

--yeni/yeni---cana/yeni----culio

kazım/yekta---stancu/baros/yeni---yeni/pino

yani toplam 10 transfer gerekiyor :S neill,baros kalır kaleci ve orta sahaya alınmazsa en az 6 oyuncu alınmalı. sarp,barış,zan,ufuk,kewell,insua gitmeli.

Valla bu adamları gençler birliği ve gazi antep gibi takımlar bulup türkiyeye getirirken, bizde fb nin ve bjk nin ıskartalarını topluyorsak kimse yönetici olarak ben bu kulübe hizmet etdim yalanını sıkmasın.

Şu yasin denilen çocuğu çok dikkat çekmeden almamız lazım, adamın kumaşı çok iyi, herkes iyi kötü çalım atar ama bu çocuk aklıyla oynuyor bunuda her kes yapamaz.

Bizde şöyle bir mantık var.Bu çocuktan birşey olmaz.Hemen önyargıyla bakıyoruz bu tür futbolculara.Açıkçası Cenk Tosun'un adı bizimle geçince bende bumu bizim yeni forvetimiz olacak diye hayıflanıyordum.Ama görülüyor ki denemeden birşey elde edemezsin.

Sol Bek : Oscar Wendt

Taye Taiwo

Reto Ziegler

Bunlardan birini alsak artık hepsi sezon sonu boşta.

Alamıyorsakda milyonları sayıp Hasan Ali'yi filan almamız lazım.Olcay Şahan da olabilir.Devşirirsek sol bek yapabiliriz:o

Solbek mi arıyoruz?

dennis-aogo-profile.jpg

Bonservisi tuzlu olabilir ama senelerce rahat ederiz.Müthiş bir solbektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt