Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Chris Eagles - Player profile - transfermarkt.co.uk

ofansif sağ kanat için önereceğim ilk isim chris eagles olacak. yaşı 25. ingiletere championship'te burnley takımında forma giyiyor. bu sene şu ana kadar 39 maçta 8 gol 9 asist ile oynadı. gerektiğinde forvet arkasında 2. forvet olarak gerektiğinde orta sahada oyun kurucu olarak da oynayabiliyor. çok yönlü bir oyuncu olan eaglesin kariyerinde 3 senelik mancester united deneyimi de mevcut. büyük takımların havasının nasıl olabileceğini bilen bu oyuncunun burnley premier lige çıkamazsa ikna edilmesi zor olmaz. bolton ve everton ara transfer döneminde ciddi şekilde nabız yokladılar. biraz çaba ve erken iletişim ile ikna edilebileceğini ve takımımıza büyük katkı sağlayabileciğini düşünüyorum. piyasa fiyatına bakarsak 4 milyon euroya satın alınabilir.

Adamın adı aklıma gelmiyor resmen bilirsiniz ben tarif edeyim, Uzun saçlı yapılı bir stoper Yunan hatta beşiktaş ilgileniyor Tümer önerdi falan yazılmıştı. Adamın adı aklıma gelmiyorda oyunu geliyor :D

Morgan Schneiderlin diye bir adam vardı ondan beklenti çok yüksekti ama parlayamadı.Henüz 22 yaşında ve fransız alıp denenebilir.Box to boxtur kendisi.

Adamın adı aklıma gelmiyor resmen bilirsiniz ben tarif edeyim, Uzun saçlı yapılı bir stoper Yunan hatta beşiktaş ilgileniyor Tümer önerdi falan yazılmıştı. Adamın adı aklıma gelmiyorda oyunu geliyor :D

Sotirios Kyrgiakos

Liverpool'da oynuyor

Sotirios_Kyrgiakos.jpg

Mehdi Carcela-Gonzalez - Player profile - transfermarkt.co.uk

geleck sezon takımda en çok görmek istediğim oyuncu. henüz 21 yaşında standart liege de forma giyiyor. bu sene 39 maçta 13 gol 7 asistle oynadı. forvet arkasında ofansif orta saha olarak görev yapıyor. sol ayağını çok iyi kullanıyor. inanılmaz teknik ve çokrahat adam eksiltebiliyor. stil olarak rivaldoya benziyor. yakın zamanda avrupa piyasasını sallayacağına inanıyorum. değeri 4 milyon euro gözüküyor. ancak alıması için yeterli gelmeyecektir :) genç ve dinamik bir kadroda müthiş işler yapacaktır.

mousa sow- mousa sissokko-toivonen alınmalı mutlaka

seneye 4-3-3 oynacaksak ve arda'da gidecekse sol tarafa ibrahim akin (ve olcay adin yedek alternatif olarak) mutlaka alinmali.

kupa macinda cok güzel bir gol atti ve serbest vurustan yazdi bir tane. faydali olacagini düsünüyorum.

Morgan Schneiderlin diye bir adam vardı ondan beklenti çok yüksekti ama parlayamadı.Henüz 22 yaşında ve fransız alıp denenebilir.Box to boxtur kendisi.

şu southampton'da oynayan...

bu sezon izlediğim southampton maçı bir elin parmaklarını geçmemiştir. gözüme hiç batmamıştı. ilginç.

nümüzde ki yaz aylarında düzenlenecek olan Copa America öncesi bu turnuvaya damgasını vurması kuvvetle muhtemel bir oyuncuyu sizlere tanıtmak isteriz.

Tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödeyerek bu oyuncuyu kadrosuna katan Malaga şu sıralar kendisini küme düşme potasının tam içinde buldu. İşte bu küme düşmesi kuvvetle muhtemel bir takımda yıldız gibi parlayan bir genç Salomon Rondon…

Bu durumda bile performansını en üst seviyede tutmayı başaran Rondon, takımın gol yükünü çekmeyi bildi ve futbolunu da geliştirdi. Hızlı, dayanıklı, top tekniği üst düzey, gol vuruşu gelişmiş ve soğukkanlı bir forvet. Gol sorunu çeken Malaga’da kötü giden bir sezonda henüz 21 yasinda ve ilk sezonunda 12 gol atması kalitesini göstermekte olsa gerek. Sağ ayağının yanında sol ayağını da iyi derecede geliştiren Rondon takımı küme düşse bile kesinlikle büyük kulüplerin transfer listelerine girmeyi başaracaktır. Gelecegi parlak ve yetenekli bir oyuncu olarak Galatasaray’ın yönelmesi gerekliliğine inanıyoruz.

Gerek hedef santrafor gerekse de gezgin bir forvet gibi oynayan, kafa toplarında tehlike yaratan ve fiziğine rağmen süratli bir oyuncu olan Rondon bu özellikleri sayesinde İngiltere Premier Lig ekiplerinin bile dikkatini çekmeyi başardı.

İspanya gibi pas kalitesi yüksek, cogu takımın pas yapmak üzerine kurulu kurgularından yola çıkarsak, oyuncunun oyun içinde daima pas trafiğinin içinde olduğunu, bazı ceza alan santraforları gibi oyun içinde dakikalarca kaybolmadığını da söylemek gerekir.

İsim: Jose Salomon Rondon

Boy : 1,86

Kilo : 75 KG

Pozisyon(lar) : Santrafor

Ayak : Sağ

Oynadığı takım : FC Malaga

Performans bilgileri: Ispanya Primera Division ve Copa Del Rey

Oynadığı maç: 25

Sahada kaldığı süre: 2259 dk

Gol / Asist : 14 Gol / 2 Asist

Kart : 2 Sari Kart

Daha önce oynadigi takimlar : Aragua CF (2008) – UD Las Palmas (2009)

Uyruk : Venezüela

Milli takim kariyeri: 10 Mac / 3 Gol

Sözleşme Bitiş Tarih: 30.06.2014

Yaklaşık Bonservis Bedeli : 5 Milyon €

YouTube - Jose Salomon Rondon #23 (UD Las Palmas)

ScoutGS den alıntıdır.

Hajsafi, İran’nın son yarım asırda çıkardığı en iyi oyuncu olarak nitelendiriliyor ve 2007 yılından beri profesyonel olarak Sepahan’nın A takımında oynamaktadır.

2007/2008 sezonunda 32 lig maçında oynamış ve 6 gol atıp 9 asist yapmış. Orta sahanın göbeğinde AMC/DMC olarak oynayabilmesinin yanı sıra sol kanat, ön libero ve forvet arkası da oynatılmış ama 2008/2009 sezonundan itibaren oynadığı maçların çoğunda solbek ya da göbeğin dış solunda oynatılmış. Hücuma katkısı maksimum olan bir solbek oyuncusu olarak oynatıldığında ise çok verimli oluyor.

Tabi bu sol bek mevkisinde ki başarısı bir yana, diğer yandan İran’da yerli Fabregas olarak adlandırılmış ve çok üst düzeyde bir futbol zekası olduğunu herkesin diline pelesenk olmuş durumda. Çok iyi pas atabilmesinin yanı sıra mükemmel hızlanabiliyor ve de çalım kabiliyeti de üst düzeyde. Bilhassa uzun pasları mukemmel diyebiliriz. Şu yaşında bile İran Milli Takımının en iyi oyuncusu olarak gösterilmektedir.

Tek zaafı hava toplarında ve de kendisinden fiziksel olarak çok iri oyuncular karşısında fiziksel açıdan çok başarılı olamıyor. Ayrıca bu pozisyonlarda çabuk da sinirlenebiliyor. 2007/2008 sezonundan itibaren Sepahan için lig de 17 gol atmış, 24 asist yapmış.

İngiliz, Alman ve İspanyol kulüpleri ilgileniyorlar transferi için ama belirli kulüp isimleri henüz çıkmamış. Menejerler bu oyuncuyu avrupa’ya kesin pazarlayacaklar ama nereye bakalım, göreceğiz.

30 Ocak 2011’de İspanyol spor gazetesi El Mundo Deportivo Ehsan Hajsafi hakkInda “Bir Milletin Büyük Umudu” adı altında bir makale hazırlamıştı.

Linki Ehsan Hajsafi, la gran esperanza de un pueblo

Bu makale de, kısaca oyuncunun “rakibe kurduğu baskıdan”, top tekniği, şut çekmesi ve bilhassa uzun paslarının mükemmelliğinden ve de Hagi’yi andırdığından bahsediyor. Kulübün de 100 küsür maçta 20’den fazla gol attığını da yazıyor. Makale teknik olarak tam Hagi gibi olamasa da calışma performansi olarak Hagi’den çok üstün olduğuna da değiniyor.

Aşağıda ki video da özellikle 30. Saniye de attığı gole dikkat ediniz…

YouTube - Hajsafi Compilation

İsim: Ehsan Hajsafi

Boy : 1,68

Kilo : 64 kg

Pozisyon(lar) : Sol bek/kanat/orta sahanın solu ve göbeği AMC/DMC

Ayak : Sol

Oynadığı takım : Sepahan

Performans bilgileri: İran Federasyon ve İran Futbol Basınının ikisi tarafindan da 2007/2008 sezonunun en iyi “genç oyuncusu” seçilmiş.

Oynadığı maç: 2010/2011 sezonu 18 maç – 2009/2010 sezonu 25 maç.

Gol / Asist : 4 Gol / 4 Asist 2010/2011 sezonu 4 Gol / 4 Asist – 2009/2010 sezonu 5 Gol / 7 Asist

Uyruk : Iran

Milli takım kariyeri: 5 Mac / 2 Gol / 1 Asist A Milli Takim – 23 Mac / 9 Gol / 8 Asist Genc Milli Takimlar

Sözleşme Bitiş Tarih: Haziran 2014

Yaklaşık Bonservis Bedeli : 800 bin – 1 Milyon €

ScoutGS den alıntıdır.

defansiv orta saha

Leroy Fer

sol & sag kanat

Konoplyanka ve Adel Taarabt (Dzsuduzsak)

Forvet

José Salomón Rondón ve Funes Mori

Stoper

Faty ve Sakho

Oyun Kurucu

Erik Lamela

Konoplyanka çok iyi transfer olur gerçekten. Alabileceğimiz bir kaç üst düzey oyuncudan biri.

kallstrom.jpg

Andreas Granqvist

Date of birth 16 April 1985 (age 26)

Place of birth Påarp, Sweden

Height 1.92 m (6 ft 3 1⁄2 in)

Playing position Defender

Years Team Apps†(Gls)†

2004–2007 Helsingborg 74 (1)

2007–2008 Wigan Athletic 14 (0)

2008 → Helsingborg (loan) 11 (1)

2008 Groningen 91 (20)

2004–2006 Sweden U21 26 (0)

2006– Sweden 9 (2)

Mükemmel bir oyuncu defansta geçit vermiyor aynı zamanda gol atıyor gelirse 5 sene defansta sorunumuz kalmaz ingiliz ekipleri tekrar almadan acele etmeliyiz.

Andreas Granqvist - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

alper potuk nekadar kolay adam calımlıyor bu mactada gözüktü. seneye bu cocuk banko alınmalı..

Benim sol kanat ( bana gore 10 numara da oynayabilir ) yerine onerdigim oyunculardan biri ise Adel Raraabt. Fasli oyuncu su anda Queens Park Rangers da oynuyor, fakat Ingilteredki buyuk takimlarin listesindedir. Aslinda ismini duymustum, ama hic seyredemedim ve tesadufen demin Ligtv de ilk defa gordum ve gercekten cok hosuma gitti. Normalde videodan bakip oyuncu begenmeye karsiyim, ama bu cocugun hareketlerini gorunce dayanamadim ve bi kac videosunu izlemeye karar verdim. Bileklerine hakim, cabuk ve iyi sutlari var. Belki bir dezavantaji olarak bazen fazla egoist olup calima cok gitmesidir.

Bu video yu izlemenizi tavsiye ederim:

https://www.youtube.com/watch?v=1zwDew5UqfM&feature=related

Benim sol kanat ( bana gore 10 numara da oynayabilir ) yerine onerdigim oyunculardan biri ise Adel Raraabt. Fasli oyuncu su anda Queens Park Rangers da oynuyor, fakat Ingilteredki buyuk takimlarin listesindedir. Aslinda ismini duymustum, ama hic seyredemedim ve tesadufen demin Ligtv de ilk defa gordum ve gercekten cok hosuma gitti. Normalde videodan bakip oyuncu begenmeye karsiyim, ama bu cocugun hareketlerini gorunce dayanamadim ve bi kac videosunu izlemeye karar verdim. Bileklerine hakim, cabuk ve iyi sutlari var. Belki bir dezavantaji olarak bazen fazla egoist olup calima cok gitmesidir.

Bu video yu izlemenizi tavsiye ederim:

https://www.youtube.com/watch?v=1zwDew5UqfM&feature=related

gerets gelirse ister bence

Youtube'de de arayin 'Adel Taarabt Dribbling' cok iyi oyuncu!

Kendim bi kac macina baktim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt