Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Buraya da paylasmak isterim. Cünkü bana biri desin. Rahat ol, o oyuncular gidecek ve imkansizi basaracagiz (ve 10-15 yeni oyuncu gelecek :D ) ve ozm rahatlarim. Artik uyku bile tutmuyor insani ya.

Arkadaslar sizlerle birsey paylasmak isterim.

Su an 26 oyuncumuz kadroda bulunuyor (Anil Dilaver ve Emre Colak kadroda)

Gitmesi gerekenler ve gidecekler (attim kafadan)

Lucas Neill (gidecek)

Gökhan Zan (gitmesi gerekior)

Emiliano Insua (gidecek)

Mustafa Sarp (gitmesi gerekior)

Baris Özbek (gitmesi gerekior)

Ayhan Akman (gitmesi gerekior)

Arda Turan (gidecek)

Harry Kewell (gidecek)

Aydin Yilmaz (gitmesi gerekior)

(Hakan Balta - her an gideblir diyelim)

(Zapata - her an gidebilir diyelim)

(Lorik Cana - her an gidebilir diyelim)

12 oyuncu gitti diyelim.

Geriye 14 oyuncu kaldi.

Yani yerine 10-15 oyuncu gelmeli.

Simdi gercekci olalim. Bi takim 10-15 oyuncu (Avrupa da olmayan takim) nasil Transfer Döneminde hepsini birden alabilir?

Bence alamamiz imkansiz. Yani demekki bazi oyuncular kalacak.

Yani seneye Ayhan veya Mustafa ya hazir olabiliriz. Gitmeleri kesin degil yani.

Neden 10-15 oyuncu alinmali diorum? Her arkadaslarimizin kurdugu kadroda 6-8 yeni oyuncu var (ilk 11'de)

Ve bunlarin yedegi de gelmeli.

Ben gercekten bu kadar oyuncuyu birden alacamizi düsünmüyorum ve inanamiorum.

Ve yukarki Kadro ya bakinca.

Eto'o Drogba Hazard

Kendiniz bu üc oyuncudan birisi geleceni inaniormusunuz?

Drogba nin cok daha iyi opsiyonu vardir.

Hazard 'in pesinde Avrupa devleri kosuyor. (Bayern cok iyi teklif ler getirmis)

Eto'o ayrilirsa Türkiye ye geleceni sanmam.

Ben gercekten 4-6 yeni oyuncu alacamizi düsünürüm. Belki 10-15 yeni oyuncu hedeflioruz ama onlar bize gelmek istermi?

Yani benim icin Galatasaray 2-3 sene icerisinde toparlanir.

Bende FANATIK Galatasaray liyim ama benim düsüncem böyle. Onun icin gelecek sezon cok sey beklemiorum.

Insallah yanilirim

Taarabt ve Konoplianka gibi oyuncular gelse bile cok sevinirim.

Benim sol kanat ( bana gore 10 numara da oynayabilir ) yerine onerdigim oyunculardan biri ise Adel Raraabt. Fasli oyuncu su anda Queens Park Rangers da oynuyor, fakat Ingilteredki buyuk takimlarin listesindedir. Aslinda ismini duymustum, ama hic seyredemedim ve tesadufen demin Ligtv de ilk defa gordum ve gercekten cok hosuma gitti. Normalde videodan bakip oyuncu begenmeye karsiyim, ama bu cocugun hareketlerini gorunce dayanamadim ve bi kac videosunu izlemeye karar verdim. Bileklerine hakim, cabuk ve iyi sutlari var. Belki bir dezavantaji olarak bazen fazla egoist olup calima cok gitmesidir.

Bu video yu izlemenizi tavsiye ederim:

https://www.youtube.com/watch?v=1zwDew5UqfM&feature=related

Az önce Cardiffe süper bir gol attı.Harika bir aşırtma vuruşu yaptı Taarabt.

Türk oyuncu sıkıntımız, denfans bölgesine kaliteli oyuncu gerekliliği, Türkiye içerisinden alınabilecek oyuncuların transfer edilmelerinin istenen ücretler nedeniyle neredeyse imkansız olması, Ömer Toprak'ın tercihini Almanya'da kalmaktan yana kullanması, alınması en muhtemel oyuncu olan Kemal Tokak'ın herkes tarafından biliniyor olması nedeniyle; Ben herkesin tanımadığını düşündüğüm genç bir Türk oyuncu önermek isterim.

Belçika liginde Standart Liege'in sözleşmeli oyuncusu olan devre arasında altsıralarda olan Eupen takımına kiralanan ve kiralamadan sonra yeni takımının hemen her maçında oynayan, Belçika Milli takımının alt yaş kategorilerinde oynayan, 1990 doğumlu FAZLI KOCABAŞ.

Stoper oynuyor, pozisyon bilgisi iyi, ayaklarına hakim ve gelişime açık bir oyuncu 300-500 bin EURO arasında bir bedele alınabilir.

Hic kimse fazla umutlanmassin oyle cok buyuk degisiklikler olmiyacak 1. senede, zaten avrupadada oynamiyoriz diue dusunyor galiba.

En fazla 5 (yerli- yabanci) gelir, bam gibilerinden bahsetmiyorum

Ünal Aysal,Galatasaray yıldızsız olmaz dedi.O yüzden yıldız oyunculara hazır olun.Ayrıca sanki Avrupa'da oynayan takımlarımız her sene çeyrek final,yarı final oynuyor gibi konuşmayın.En fazla Uefa'da gruplardan çıkılıyor.

Lincoln ve Keita'nin disiplinsiz olduklari iddia edilerek gonderildikleri kulupte Taarabt carmiha gerilir

Beyler Kayserinin kalecisini iyi takip edin. Tam 2 senedir burada yazdigim Gokhan Degirmenci. Cok uzun zamandir oynamiyor, yinede en iyi Turk kaleci olabilecek potansiyeli var.

Kaleye Ochoa stopere Miranda orta sahaya reo-coker üçününde sözleşmesi bitiyor.Yerli olarak dilimizde tüy bitti Hamit,Mehmet Ekici,Selçuk İnan,Ceyhun Gülselam,Egemen Korkmaz ve bugünkü oyununu devam ettirirse Hasan Ali Kaldırım.

Nurettin Amrabat kesinlikle alinmali.

içine messi kaçmış mübarek bu kim :D

Yakinimda kalior ama tanimiorum. Ama kendisini izledim. Iyi golcü. Birinci takima kolay cikacak sanirim.

Cikmadan biz kapabilsek. Cenk Tosun 'dan daha iyi bir golcü diye düsünüyorum (tabi Cenk'de mükemmel)

Tabi Türk oyuncu. Bak Milli Takim neden bu oyunculari görmüyor anlamiorum. Sonra agliyoruz hep beraber.

Yakinimda kalior ama tanimiorum. Ama kendisini izledim. Iyi golcü. Birinci takima kolay cikacak sanirim.

Cikmadan biz kapabilsek. Cenk Tosun 'dan daha iyi bir golcü diye düsünüyorum (tabi Cenk'de mükemmel)

potansiyeli iyiyse burdaki arkadaşlar kulübe önermeli parlamadan kapmak daha önemli ama nerdeeeee

potansiyeli iyiyse burdaki arkadaşlar kulübe önermeli parlamadan kapmak daha önemli ama nerdeeeee

Ben yinede Türk Milli takimi neden bu tip oyunculari görmüyor anlamak istemiorum!

Sonra ah vah cekioruz hep beraber.

Potansiyeli yüksek. Kolay gol atior. Kolay adam gecior

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt