Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Adel Taarabt; Juan; Chivu; Hasan Ali; Selçuk İnan; Gökhan İnler; Barış Başdaş; Jimmy Briand; Salomon Rondon..

Bu isimler bize çok büyük katkı sağlar.

-----------------Cenk------------------

Sabri----Juan-------------Chivu----Hasan

-----------------Mikel-------------------

-------Selçuk-------------İnler----------

Briand----------------------------Taarabt

-----------------Baros-------------------

Servet Çetin;

Hakan Balta;

Çağlar Birinci;

Ayhan Akman;

Mustafa Sarp;

Barış Özbek;

Harry Kewell;

Lucas Neill;

Aykut Erçetin;

Cana(8 milyonun üstünde bir teklif gelirse)

Yollanmalı.

Ufuk Ceylan;

Gökhan Zan;

Barış Başdaş;

İnsua;

Culio;

Rondon(Bir sene yedek kalır sonra o formayı vermez.)

Kazım Kazım;

Yekta Kurtuluş;

Emre Çolak;

Anıl Dilaver

yedekler olur.

Cenk kim kardes ?

Bünyamin Gezer-Fırat Aydınus-Kuddusi Müftüoğlu-Serkan Gencerler çok iyi olur bence

Güzel isimler,kadrolar kuruyorsunuzda arkadaşlar,biraz daha reel düşünelim.Mikel,Sow felan çok ama çok zor.Imkansız gibi.

Savunmaya Hollandadan Twente'de oynayan Douglas'ı tavsiye ediyorum.Hollanda futbol federasyonu onu Hollanda pasportu alıp milli takıma kazandırmak için çok ugraştı.Uzun boylu olmasına ragmen çok çevik ve hızlı.

Yine Twente'den(Ama bu oyncu Türkiyeye bira zor gelir) Bryan Ruiz,sol-sag açıkta harika işler yapıyor.Golculugude mevcuttur.Ama Avrupadan onu isteyen bir çok kulüp var,yanlız bunlar Real,Barca vs degil,Sevilla,Spurs,ve Almanyadan bir kaç takım.Yani bize gelme ihtimali azda olsa var.Fiyatı 12 milyon Euro civarında.

Yine Twente'den Nacer Chadli.Henüz 22 yaşında.Sag-Sol-Forvette oyniyabiiyor.Çok süratlı ve top teknigi yüksek.Kanatlarda Stoch gibi oynuyor,stili ona benziyor.Ama Stoch'tan daha iyi olan şeyi gol atması.Yıldızı bu sezon parladı,ve alabilecegimiz bir oyuncu.8 milyon Euroya alınabilir tahminimce.

Fc Utrecht'te oynayan 9 numaralı oyuncu,Ricky Van Wolfswinkel forvete ilaç gibi gelir.Liverpool ve bir kaç Alman takımının gözdesiydi bir ara.Henüz 22 yaşında ve stiliyle Fenando Torres'i andırıyor.Utrecht gibi mütevazi bir takımda 50 maçta 24 gol attı.Bu sezon ilk 11'in vazgeçilmezi oldugunu düşünürsek pekte fena sayılmaz.Çok yetenekli.8 milyon Euroda buna diyorum.Hollanda milli takımına geçen çagrıldı,ve milli oldu :)

Yine Utrecht'ten Dries Merttens vbar,ama onu hepiniz tanıyorsunuz.

Feneyoord'dan Wijnaldum,PSV'den Manolev-Jeremaine Lens vs vs vs.Hollanda ligine bakalım,ve bize gelebilecek futbolculara bir bakalım.Alt yapılar ve karekterleri daima oturmuş oluyor oyuncularda.

Zaten bu yüzden Avrupanın en büyük kulülerinde herzaman Hollandalı oyuncular vardır.

levante'de montero adında bir delifişek var. bugünkü maçta oldukça beğendim tarzını. 89 doğumlu. satarlar mı bilmiyorum ama popov, grosicki gibi isimler yerine kendisini tercih ederdim.

Bence afirkadan oyuncu almamalıyız sene afrika uluslar kupası var ve sezon ortasında 1 ay oyuncular olmayacak bundanda ezikbahçenin canı çok acıyacak niang -dia -yobo 1 ay olmayacak bizde bu duruma düşmemeliyiz. Fransadan ve Almanyadan oyuncu alınması taraftarıyım..

Zamparini Pastore icin en az 60 milyon euro istiyor. 2 Primadonnanin(Pastore ve ilicic) anlasamadigi söyleniyor. Zamparini 3 büyük oyuncusuda satmayacagini bir cok kez acikladi. (Abel Hernandez, Pastore ve ilicic)

Bacinovicte iyi bir oyuncu...Palermodan sol bek ve kaleciyide alirdim. Sirugu gelecek vadeden kalecilerin basinda geliyor. Balzaretti saglam bir bek. 2 yönde de iyi.

Ön liberodaki siyahi oyuncuda gelecek vadediyor. Acquah miydi neydi.

Saniyorum ilicicin sözlesmesi 2012 de bitiyor. Su anda Palermoyla yenilemeye calisiyorlar. İlicic beklenen patlamayi yapti, önemli olan İlicic gibileri Palermodan önce bulabilmekte. Pastore, Cavani, ilicic, Bacinovic, Acquah, Abel...Palermodan önce bulabilmekte...Su anda piyasasi var adamin Avrupada. Daha genc...Juventus istiyor. Adam da juventusu istiyor. Zamparini zor adam, nakitle calisir. Fais fiyatlar ister.

Filip Valencic, sloven futbolundan gelecegi parlak adamlardan birisi. Zaten tüm bu adamlarin menajeri ayni kisi. Handanovic,

ilicic, Bacinovic vs. Amir Ruznic denilen bir kisi. Valencicide bu sene pazarlar...

Haklısın bu adamları ünlü olmadan bulmak gerekli avrupada bunu en iyi yapan takımlar - palermo-porto-udinese-lyon gibi takımlar milyonlarca euro kazanıyolar helal olsn scout sistemlerini örnek almak gerekli

bu adam bize cok lazim renkdaslar. :)

13009.gif

sana yÜrekten katiliyorum forever memo ochao

Ochoa'gelir, iki ay içinde Zapata'ya doner boyle kaleci antenoruyle :)

bence AKİNFEEV alınmalı Ochoa da iyi olabilir ama zar atma şansımız yok bence.....

Dün akşam Lorient Lille maçını izliyordum, Gameiro'ya bir kez daha hayran kaldım yaa.Keşke alabilsek onu.Müthiş etkili bir santrafor, Diaby'i Wenger kapı önüne koymuş, doğruysa istediği fiyat 8 milyon euro.Keşkee onu da alsak.:):)

Dün akşam Lorient Lille maçını izliyordum, Gameiro'ya bir kez daha hayran kaldım yaa.Keşke alabilsek onu.Müthiş etkili bir santrafor, Diaby'i Wenger kapı önüne koymuş, doğruysa istediği fiyat 8 milyon euro.Keşkee onu da alsak.:):)

Diaby gerçekten çok iyi olur.Gameironun peşinde lyon var diyolardı.

Hemen kadro yapam;

--------------Cana--------------

-----Selçuk------------Diaby----

Bentley---------------------Arda

-------------Gameiro------------

uykusuzum, ne yaptığımı bilmiyorum.

Hemen kadro yapam;

--------------Cana--------------

-----Selçuk------------Diaby----

Bentley---------------------Arda

-------------Gameiro------------

uykusuzum, ne yaptığımı bilmiyorum.

Olmayacak iş değil bence.Selçuğu alamazsak Hamiti alırız.Diaby ile Bentley zaten alınabilecek oyuncular.Forvete Gameiro süper olur.O da olmayacak bi transfer değil sonuçta

Arshavin ve chamkı da şutlicak gibi :)

ochoa bu cocuk bize cok lazim ilk önce ochoa yi almak lazim herseyden önce

[video=youtube;XMl3VjlSRF8]https://www.youtube.com/watch?v=XMl3VjlSRF8[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt