Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Gerçi Wolfsburg bize daha adam gönderir mi bilmem :) Misiyi harcayan bunuda harcar. Hoş gelmesi hayal ürünü şuan içinde :D

wolfsburgta bu sene avrupaya gidemiyo. diego su an cıkışta degil inişte aslında alabilirz. diego bizde patlama yapabilir. yeni gelecek yönetim adnan polat yönetimi gibi basiretsiz olmaz olamaz. cok ugrasması lazım:D

kalede/ sinan bolat. defansta/ sabri serdar kesimal serdar aziz caglar. orta sahada/ hamit arda diego bradley volkansen veya gökdeniz forvette/ drogba ve baros cokmu fantastik oldu:)

kalede/ sinan bolat. defansta/ sabri serdar kesimal serdar aziz caglar. orta sahada/ hamit arda diego bradley volkansen veya gökdeniz forvette/ drogba ve baros cokmu fantastik oldu:)

13 kisi yazip bir kere veya demissin yani 12 futbolcu eder . Bu yuzden cok fantastik oldu zira maksimum 11 ; :)

yok ben yedek olarak yazdım volkan veya gökdeniz oynar drogba veya baros oynar diye:)

Oyle ise bence fantastik degil hatta makul bir kadro diyebiliriz . Tek zor olan Diego olabilir eger Wolfsburg'da oynayan Diego'dan bahsediyorsan ki okadarcik da olur :) .

mamadohu diarra geçen yıl realdeydi kaçırmayın bu adamı kesinlikle ve yanına selçuk inanı alın taş taş olur orta saha

ayrıca miroslav klosenin sözleşmesi bitiyormus bu adamı kacırmayın derim klose gelirse 25 gol atar ve bide yanına drogba alınırsa tadından yenmez sağ kanattada keita offf :)

ochoa (bonservisi yok)

ersan--mexes--serdar kesimal---tawio(bonservisi yok)

hamit(bonservisi yok)--selçuk inan(bonservisi yok)-biglia--arda-

-----cenk tosun-drogba

ilk 11 için 6 oyuncuya bonservis ödeyecez yani toplasan 25 milyon euro

yedekler

ufuk

sabri

g.zan

servet

çağlar

cana

yekta

yerli

yerli

yabancı

mehmet ekici (bonservisi yok)

volkan şen (2-3 milyon euro)

baros

stancu

toplam harcancak 35 milyon euro geçmez. aldığı futbolcuların bazıalrnın bonserivis olmaması kafadan 30 milyon euryu cebe koyuyor.

Şu bonservisi olmayan futbolculara verilen imza parasından haberiniz yok galiba sanki bedavaya geliyormuş gibi hesaplar yapmayın. Bu adamlar sırf o imza paralarını cukkalamak için sözleşme yenilemiyorlar

Fm ile karıştırma

Fm ile karistirmasina gerek yok . Bonservisi olmayip kendisine talep olan bir oyuncu normalde isteyecegi paranin cok daha fazlasini ister . Uzun surede bu kar etmediginiz hatta belki de zarar ettiginiz anlamina gelir . Herkes bedava diye bir suru oyuncu yaziyor fakat onlar cakil tasi karsiliginda oynamiyor . Her oyuncuya minimum 2 milyon eurolar verirsen 50-60 milyon euroluk yillik giderin olur senin sadece maaslardan . Bunlari da hesaba katmak lazim .

Aldıkları imza paraları 1 milyon euro civarı oluyor.Bonservisin yanında devede kulak kalır

Ünal Aysalın kazanacağını kendisi dahil herkez biliyor..Onun için artık girişimlere başlamaları gerekiyor..

Özellikle o kadar geçen kötü sezonlardan sonra ve kadro kalitesizliğine baktığımızda mesela şu Hamitle söz kesilmemesini hatta işinin bitirilememesini anlamakta zorluk çekiyorum..Hatta kendisininde Türkiyede oynayabilirim demişliği var..Bonservisi elinde olan Hamiti artık alalım yahu...

Ben Gökhan İnler falan diyorum ama,biz daha Hamiti almakta zorlanıyoruz nasıl olacak bu işler bilmiyorum....

Medyaya bakarsak Galatasarayın hiç transfere ihtiyacı yok..Çünkü işlerine öyle geliyor..Zaten Galatasaraylı yazarların,medyada olan insanların kendisine hayrı yok hiç bir şeyden haberleride yok..Bakıyorsunuz sürekli bize gelmesini istediğimiz oyuncuların isimleri Beşiktaş ile anılıyor..Burada Beşiktaştaki yeni yönetimin futbolcudan anlamsıda önemli bir faktör.Medya çok sevdiği fenerbahçesinin kafasını karıştırmamak için fazla haber yapmıyor onlar hakkında..

Benim tek umudum yönetimde futboldan anlayan ,futbolcudan anlayan insanların olması..Mümkünse transfere Yiğit incedemir,Hurşit Meriç gibi oyuncularla başlanmasın..

Kale : Ochoa - Frey - (gelirmi bilmem)

Defans: Serdar Kesimal - Serdar Aziz - Ersan Gülüm - Diawara - Faty - Bougherra - Danny - Atila Turan - Samba - Emerson - Rami ( 2-3 isim)

Orta Saha: Mehmet Ekici - Taner Yalcin - Selcuk Inan - Hamit Altintop - Sezer Öztürk - Diego - Adel Taarabt - Konoplyanka - K.P. Boateng - Huddlestone - Kranjcar - Denilson - Gervinho (zor) - Mavuba - Ederson - Källström - Bentley (4-6 isim)

Forvet: Solomon Rondon - Cenk Tosun - Mirkan Aydin (Sözlesmesini uzatti) - Gameiro

A2 Takim: Emirhan - Cem Sultan - Ahmet Kesim - Berkin Arslan - Ibrahim Selen

______________Emirhan______________

__Sabri____Kesimal___Rami____AtilaTuran__

________Hamit________Mavuba________

__Konoplyanka___Diego___Adel Taarabt__

_______________Baros_______________

Hamit ve Mavuba nin yerine Selcuk oynayabilir. (Huddlestone - Källström)

Diego nun yerine Kranjcar

Baros'un yerine Gameiro veya Rondon oynayabilir

Konoplyanka'nin yerine Gervinho oynar 'gelirse'

Yedekler:

Rondon

Danny

Faty

Sezer

Taner Yalcin

(Mehmet Ekici)

Cem Sultan

Berkin Arslan

(Ibrahim Selen)

Ahmet Kesim

(Lorik Cana)

.

.

.

Gidecekler

Lucas Edward Neill

Servet Cetin

(Aykut Ercetin)

Robinson Zapata

Hakan Balta

Baris Özbek

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Harry Kewell

Aydin Yilmaz

Gökhan Zan

Ins kimseyi unutmadim

Böyle kadro olsa ne güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt