Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Ben ters görüş bildirmiyorum.İlk önce bir takımın olması lazım.Bizde daha takım yok.Bu oyuncuları bu zamanda getirmek yanlış olur.

aynı görüşteyiz zaten benim demek istediğim şu önce bir iskelet kurucaksın tecrübeli oyuncularla bu tip yıldız adaylarınıda monte ediceksin.

takımın hepsi genç oyuncu olursa ileriye gitmek zor olur zaten , tecrübeli oyuncu olucakki gençlere örnek olucak tavsiye vericek , kısacası bildiği herşeyi aktarıcak

hagi & emre ilişkisi gibi hagi çok şey kattı diyordu kendiside :)

Çocuk 18 yaşında kaç yaşında keşfedeceğiz ki bu çocuğu.Falcao ve Ottamendi'yi herkes neredeyse tanıyorsu Porto almadan önce.

[video]https://youtu.be/Z8pM3DGri4U[/video]

:bid:

Video çıkmıyo onuda anlayamadım.

falcao'yu biliyorlardı evet ama otamendi ve james rodriguez o kadar bilinmiyordu tamamen porto'nun scouting becerisi

James rodriguez damgasını vurucak futbola zaten

Temmuz'da U-20 Dünay Kupası var kesin izle yorumlarını bekliyorum.

[video=youtube;Sc2tqDhUB0Y]https://www.youtube.com/watch?v=Sc2tqDhUB0Y&feature=related[/video]

Savunmada liderlik yapacak çok kaliteli bir isme ihtiyaç var.Bunun için en iyi isim C.Chivu.

Orta sahayı toparlayacak liderlik yapacak oyunu 2 yönüyle oynayan oyun zekası yüksek bir oyuncuya ihtiyaç var.Bunun içinde en iyi isim Lucho Gonzalez.

İkisini 15-20 milyon avro arası bir fiyata alınabilir.

FlyngDtchmn Firat Topal

Arsenal'in altyapısındaki Türk asıllı Hollandalı Oğuzhan Özyakup profesyonel kontrat alamadı ve şu an boşa çıktı.

Oğuzhan özyakupun fazla bir ücret aldığını sanmıyorum.Yıllık 300 bine iyi yedek olur

Ben hiç izlemedim kendisini ama Samsunspor'un stoperi Kemal Tokak çok övülüyor. Takibe alınabilir, Beşiktaş'la anılmış sanırım ismi, Ersan'da olduğu gibi izlemekle yetinmeyiz umarım.

G.Antep'in sol beki İvan De Souza muthis bir oyuncu

Falcao,Hulk,Otamendi,Guarin ve Fucile'yi alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt