Transfer Önerileri

10 a dicektin herhal İlkay var torreirada oynuyor
İlkayı hiç sayma, Sara zaten gidecek gibi

Torreira - Ugarte 6'yı kapattık tamamdır
8 , 10 arası kreatif gitgeli olan pasör biri daha gerek

Direkt 10 numarayı bilemiycem gelecek bir forvet arkası ile oraya kapatırız ya da yunusla

Toreira lemina
Sane Yunus baris
Osimhen

Silas andersen Djaoui cisse ( kaan ayhan )
Sallai Ilkay sara (ahmet kutucu )
Icardi

oyuncu, hoca, tam kadro yönetim ihtiyacımız var.

Aksama kadar buradan devam et sonra bakalim hangi wonderkidleri oneriyorsun @Sadri Baykam

Seninle aynı görüşte değiliz diye nöbetten de atıldık he

Bakalım bu forumda daha neler göreceğiz
Once alamayacagin oyunculari onerip yoneticilere laf atabilmek icin oyuncular oneriyorsun sonra o neyse de Singo'yu tercih edip neden Akanji alinmadigina vurgu yapiyorsun. Sanki keyfinden alinmadigini dusundugun gibi adamin Turkiye'ye gelmek istemedigini ogrenirsin azicik eskiye donuk mesajlari arastirsan. Ama bilerek yapiyorsun bunu tabi ortaligi karistirmak icin.

Ayni Mbappe'yi gonderen hoca varmis gibisine.

Sen boyle devam edersen daha cok atarim.

Once alamayacagin oyunculari onerip yoneticilere laf atabilmek icin oyuncular oneriyorsun sonra o neyse de Singo'yu tercih edip neden Akanji alinmadigina vurgu yapiyorsun. Sanki keyfinden alinmadigini dusundugun gibi adamin Turkiye'ye gelmek istemedigini ogrenirsin azicik eskiye donuk mesajlari arastirsan. Ama bilerek yapiyorsun bunu tabi ortaligi karistirmak icin.

Ayni Mbappe'yi gonderen hoca varmis gibisine.

Sen boyle devam edersen daha cok atarim.

Herkes nöbette kah gülerken kah transfer tartışırken benim tek başıma burda takılmam hiç vicdanını sızlatmıyor mu

Ne yaptık sanki alt tarafı bi kanada viniciusu diğer kanada da yamalı koyduk ,mbappeyle ilgili biraz dezenformasyon yaptık,icardiye salladık ,toreiranın futbolcu olmadığını ortaya çıkardık,okanı istifaya davet ettik,point otel basılsın dedik,insanların sinir uçlarıyla oynayıp galeyana getirmeye çalıştık hepi topu bu

Herkes nöbette kah gülerken kah transfer tartışırken benim tek başıma burda takılmam hiç vicdanını sızlatmıyor mu

Ne yaptık sanki alt tarafı bi kanada viniciusu diğer kanada da yamalı koyduk ,mbappeyle ilgili biraz dezenformasyon yaptık,icardiye salladık ,toreiranın futbolcu olmadığını ortaya çıkardık,okanı istifaya davet ettik,point otel basılsın dedik,insanların sinir uçlarıyla oynayıp galeyana getirmeye çalıştık hepi topu bu
Ne ara yaptinla bunlarin hepsini ben niye görmedim :asd:

Gedsona vereceğimiz parayı zaten her sezon bir iki çöpe sıkıyoruz, boeyide 15-20 ye yine çöp parasına alırız bence
Bunlar ligi ve takımımızı camiamızı tanıyan ve sevilen oyuncular
Genç dinamik ısıran teknik adamlar
Böylelikle Singo stopere geçer ve oraya teansfer ihtiyacı kalmaz
Lemina üzerindeki yük gider Saradan çıkabiliriz
Boşuna saçma sapan oyuncuların peşinde koşmanın anlamı yok
Tabi yeni isimler yeni komisyonlar demek işte burada sanırım tıkanıyoruz:(
Ohh be Boey hamlesii.sonunda mantıkı birşey oldu ohhh
Yazq yaza dilimde tüy bitmişti

Geri
Üst Alt