Transfer Önerileri

@Deniz Zorlu paylastiklarin hep bu yaz transfer yapmis. Devre arasi almak zor olur. Favorilerim Alajbegovic ve Hogsberg. Ikiainin de bu yasta yolu Turkiye'ye dusmez. Hele Hogsberg. Iki seneye kalmaz top tier bir takima gider. Zaten bi daha bu takima Danimarkali topcu gelmez herhalde.

caleb yirenkyi orta saha icin aradigimiz adam gibi. camavinga coook zor. semenyo lookman yerine tercih ederim ama o bizi tercih eder mi genelde o tipteki oyuncular baska hayaller pesinde kosuyor. barcola mi rodyrigo mu alma ihtinaliz olsa hangisini tercih edersiniz. ben galiba barcola taraftari olurdum ama aklim otekinde kalirdi.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen'i bir kez daha milli araya kurban verdik. Bakın bu işin şakası kalmadı. Forvet mevkisinde sağlam futbolcu yok şu anda ve göz göre göre ligi kaybedeceğiz.

Oskarsson ve Dadason'u almalıyız. 2 tane gelişmeye açık taş gibi genç gelsin. Sıra sıra oynasınlar
2222.webp

Öncelik sırasına göre söylemiş idim
ALanyada ümit diye bi sol stoper varmış apodan iyi diyolar hiç izlemedim iyiyse onu alıp yerliyle geçebiliriz orayı

Eldeki kuru kalabalığı da gönderip kadro derinliği sağlayacak 4-5 transfer lazım birkaçı genç olmalı yabancı hakkımız da var

Parrott'ı alamazmıyız devre arası yedek forvet olarak bayağı iş yapar. Hatta Weghorst bile olur

Geri
Üst Alt