- 20 Ağustos 2017
- 23.766
- 16.158
- 1.838
Osimhen'e en yakin topcu Semenyo su anda. Tam bir hayvan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harbiden muazzam bir hayvan o. isterdim bizde olsunOsimhen'e en yakin topcu Semenyo su anda. Tam bir hayvan.
Aldılar zaten yazın gerçekleşecek transfer. Formaliteden takılıyor şu an benim bildiğim.Kairat'taki 17 yasindaki Satpayev hakkinda fikri olan var mi? Chelsea kapmadan alabilir miyiz?
Oynatmayacaklari belli. Chelsea'nin geniz havuzundan birilerini kiralasak bari.Aldılar zaten yazın gerçekleşecek transfer. Formaliteden takılıyor şu an benim bildiğim.
Kairat'taki 17 yasindaki Satpayev hakkinda fikri olan var mi? Chelsea kapmadan alabilir miyiz?
Burasi chealsea kardeşim bu nedir ya diyorlar midir acabaAldılar zaten yazın gerçekleşecek transfer. Formaliteden takılıyor şu an benim bildiğim.
Ayni degil o dedigin.Burasi chealsea kardeşim bu nedir ya diyorlar midir acaba
Genelde diyorlar, sahibi oldukları daha düşük kulüplere gönderiyorlar. Performansına bağlı satıyorlar yada kullanıyorlar.Burasi chealsea kardeşim bu nedir ya diyorlar midir acaba
Karagumruk'un Chelsea'sen kiraladigi Fofana'yi takip ediyor musun?Burasi chealsea kardeşim bu nedir ya diyorlar midir acaba
Ama oyuncu degil demiyorlar o zamanGenelde diyorlar, sahibi oldukları daha düşük kulüplere gönderiyorlar. Performansına bağlı satıyorlar yada kullanıyorlar.
almazlar dostum. okan buruk için transferdeki en büyük kıstas 15 m+ bonservis 3 m+ maaşSilas andersen Thomas jorgensen kislyak umit akdag Ayberk karapo alajbegovic august priske ya da jovan milosevic
Bunlari almayı isterim yaz da dahil