Transfer Önerileri

Bugün okudugum bir haberde Barça'nın Osimhen için çok ciddi düşündüğü ve 100 milyon üstü verebileceği fakat bazı oyuncuları da elden çıkaracağı yazıyordu. İyi bir para+ Frankie+ Araujo bence çok iyi olabilir.

Bir scout sayfası Lautaro di lollo yu paylaşmış. O zaten benim.listemde diye düşündüm.ve güldüm 🙂 herhalde 20 iq değilmişim dedim

Yvann titi tebrikler 8.2 rating
Bravo faresi ghedjemis gol
Hampus skoglund bravo 8 rating
Bravo montader madjed 8.7 rating ve gol
Falchener asist bravo
Kislyak asist bravo

Baris yerine o tip oyuncu seneye adam daghim i düşünürüm yapabiliyor isem hem alajbegovic hem de adam daghim i alirim
Orta sahada gibson yah silas andersen zabi danois kislyak tarzında adamlar alirim
Lig zaten cepte şimdiden kadro planımı yaparim Cepte olsun olmasin. Profesyonel ekip ile fikir alışverişi yaparim. Ayberk karapo gibi defansa yerli alirim. Yabanci da alirim. Ugurcan a 40 ve üzeri geldigi an gonderirim. Genc kaleci alirim. Baris a 35 ustu geldigi an gönderirim. Sallai 15 ve üstüne direk gonderirim.Gelsin paralar Derim. Yvan titi gibi bek alirim. Sanches 20 ve üstü direk Torreira 15 ve üstü sane 10 ve üstü satarim.Ilkay yerine vasilije kostov luka stojkovic Alyvn sanches gibi adamlar alirim. Paralar ile dinamik ve istatistiği olan kadro kurarim. Taraftara kulak asmam profesyonel ekibim ile cosarim 🙂🙂

Son düzenleme:
Kesinlikle bir sol stoper indirmek lazım apo artık TR Ligi'nde oynamalı

Kesinlikle iyi bir yedek santrafor gelmeli Osimhen yoksa takım yok.

Toreira artık bitik deve dişi gibi bir 6 numara gelmeli Toreira ya teşekkür edilmeli .

Sara 8 oynamalı oraya adam gibi skor yapan şutu olan bir 10 numara gelmeli Bruno gibi biri

Lang Aspirilla ikisi birden gidecek oraya en az üst düzey bir kanat alınmalı Baris Giderse 2 kanat

Lemina ile bu iş yürümez Nhaga kiralanıp oraya bir yedek alınmalı
Sara giderse ortaya da bir oyuncu daha lazim
Singo talibi varsa göndermek lazım boeyi 6 7 milyona çekip almak lazım sallai ile oynasinlar
Birde Davinson ayarında hatta daha iyi sağ stoper lazim

Yerli
Aral Simsir
Mert Kömür
Umut Tohumcu
Bertug Yildirim
Enes Ünal
Ümit Akdag
Muhammed Damar

Yabanci
Avdullahu
Bazoumana Traore