Transfer Politikamızdan Memnun musunuz?

Kağan Koç

GSC Scout
Ulubatlı Souness
1628434022772.png

● Bu yaz transfer döneminde ki Burak Elmas yönetiminin ve teknik heyetimizin devam etmekte olan transfer politikasından memnun musunuz?
● Nasıl daha iyi olabilir?
● Neleri yanlış buluyorsunuz?

Zamanında doğru olanın bu strateji olduğunu söylediğimde genç oyuncu fetişisti diye aklınca aşağılamaya çalışanlar vardı beni. Gelen oyuncular hata yapsın da niye Ghezzal'ı almadık diyelim diye pusuya yatmış bekliyordur o yaşlı oyuncu fetişistleri şimdi. Umarım o güruhtan çıkan seslere kulak asılmaz da gelen oyuncuları doğru düzgün geliştiririz.

Memnunum
Ama seçim döneminde o politik konuşmaların hepsi anlamsızdı
10 günde bitiririz, getiririz felan
O zaman da söyledim. Gerek yok bunlara
Doğru bir şey yaptıkları zaman taraftar destek olur zaten , şu an transfer ve diğer kulüp işleri bence gayet iyi götürülüyor.
Sadece psv maçı öncesi birkaç transfer yetişse daha iyi olabilirdi. O maçta hem hocaya hem başkana çok sinirlendim

Yıllar önce yapmamız gerekeni yapmaya başladık. Oyuncuların türkiyeyi son durak, emeklilik ikramiyesi olarak görmesi gerçekten artık canımı sıkıyor. İnşallah hep böyle devam ederiz

Genç oyuncu transferi güzel tabi ama gelen oyuncu üstüne koyabilecek mi o önemli geldiğinden bile kötü duruma gelirse ki mevcut durumda böyle olması daha olası hiçbir işe yaramaz bu strateji

Alpaslan, Aytac ve sozlesme yenilenen gereksizler disinda basarili gidiyor. Genç transfer politikasini destekliyorum. Lakin Aanholt disinda 1-2 tecrübeli ayak ihtiyacı oldugunu da not dusuyorum.

Aytaç(yerine altyapıdan bir oyuncu olabilirdi), Alpaslan(yerine altyapıdan bir oyuncu olabilirdi) ömer ve arda harici diğer transferleri beğendiğimi söyleyebilirim.

Rotasyona dahi almayacaksak altyapımızın olmasının manasını nedir acaba, Aytaç yerine Atalay oynasaydı maksimum aytaç kadar hata yapardı.

Transfer politikası doğru ama zaman konusunda çok geç oldu ve olmaya devam ediyor. Sezon sonu olası başarısızlık gelirse kamp antrenman bahaneleri sunulucak geçmiş senelerde ki gibi. Şuan bu transfer zamanlaması yüzünden Avrupa yolu bile kapanabilir çok kararsız kaldığım anket.

Geri
Üst Alt