Transfer Politikamızdan Memnun musunuz?

Eksiklerimiz halen var mı var.. fakat transferlerde (van aanholt dışında) yürütülen "genç ve gelecek vaadeden oyuncular" felsefesi beni sevindiriyor. Bence devam..

Ek: işe yaramayanları da yavaş yavaş gönderiyoruz. Bu olaya biraz daha gaz verdiğimiz zaman iş tamam bence.

Son düzenleme:
Satış yapamama durumunun devam etmesi ve Gedson'un burukluğundan 2 puan kıstım, 8/10. Bu transfer stratejisinin maddi getirisi de gelmeye başlarsa ileride kadrolarımızı Gelecek vadeden, kaliteli/tecrübeli(maaş konusunu abartmadan) ve fırsat transferi üçgeni ile şekillendirebiliriz.

Kaleci ve bir stoper dışında ilk 11’e 9 tane oyuncu gerekiyordu neredeyse. Bu parasızlıkta hepsini birden tamamlamak zordu. Fena iş çıkarmadık bence. Ben memnunum.

11de 2 tane nispeten tecrübeli ve oyuna ağırlığını koyacak oyuncu olmasından yanayım, bunların etrafına kurulacak genç kadrodan daha çok verim alabilirdik bence.

Transferlerin hemen hemen hepsinin genç olması iyi ama bir kaç hazır oyuncu da araya serpiştirilebilirdi.

Sanırım kadrodaki maaş obezlerini gönderemediğimiz için seneye ertelenmiş olabilir.

memnunum ve genç oyunculara bir sene şans verilmesi, en küçük hatalarında çöp, bidon, kötü vs denmemesi taraftarıyım. çünkü babel falcao gibiler futboldan soğuttular beni.

hiç bir zaman eksiği olmayan bir takım olamaz, hele bu ülkede hiç olamaz

ancak haziran sonu göreve başlayan bir başkan ve yönetim için bence gayet iyi

elbette eksikleri çok ama ali koç 4.senesine geldi hala hata yapıyor. Caulker alıp 1 ay sonra gönderecek takım arıyor vs

Genel anlamda memnunum. Birkaç tecrübeli isim katmak istediler de maliyet yüksek olduğu için mümkün olmadı sanırım; Berghuis, Stanciu, Elneny gibi...

Tecrübeli olarak alınan PVA, formunu yükselteceğini umsam da hem mevki, hem de profil olarak pek liderlik edebilecek özellikte biri değil...

Medyada gs niye gençleşti,tecrübe olmadan olurmu diye başlayan cümleler

Şampiyonluk gelmezse tekrar eskisi gibi pahalı içi geçmiş yıldız almaya döner,dönmeliyle tamamlanıyo

Şampiyonluk gelmesede,başarı gelmesede bu politikadan vazgeçilmemeli

Geri
Üst Alt