# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Bulaştıysa varmıdır diyosun bi bildikleri?

Onları eskiden takip ederim.Çok harika çalışmaları olan insanlar.Önerdikleri birçok oyuncu şimdi hemen hemen iyi yerdeler.Ben bir bildikleri vardır noktasından farklı olarak, keşke girişmeseydiler bu tür habere noktasındayım... Çünkü transfer manyağı insanlar, bu çalışmaları unutur küfürün bini bir para olur eminim...Herhangi bir olumsuz durumda...

arkadaşlar duyum vardır ama hemen böyle bağlanmamak lazım.sonra hüsran oluyo.örnek:m.ş haberi gibi

Yalnız adamların yazdığına göre 1 değil 2 oyuncu ile anlaşılmak üzere deniyor!! lucas neil ve emana aynı anda açıklansa antu 1 hafta kapanır heralde:D şok üstüne şok:D

Onları eskiden takip ederim.Çok harika çalışmaları olan insanlar.Önerdikleri birçok oyuncu şimdi hemen hemen iyi yerdeler.Ben bir bildikleri vardır noktasından farklı olarak, keşke girişmeseydiler bu tür habere noktasındayım... Çünkü transfer manyağı insanlar, bu çalışmaları unutur küfürün bini bir para olur eminim...Herhangi bir olumsuz durumda...

Bana göre bişeyler duydular eminler kendilerinden yazdılar bişeyler böyle bir vebalin altına girmeselerdi bana göre de iyidi zaman gösterecek herşeyi bende en başından beri diyorum 2 oyuncu daha alacağız diye:D:D

Diğer adam defans değil Kewell ve Keita ya alternatif olabilecek genç yetenekli biri demişlerdi

Verilen haber gerçekleşmidiği takdirde küfredecek,hakaret edecek insanların bu haberi hiç kaale almayıp,hiç bir beklenti içine girmemesini rica ediyorum...

defansımız neill-----servet----gökhan----- hakan balta böyle çokta uzun oluyozz

ScoutGs ye göre yeni transferimiz Achille Emanna.Verdikleri bütün ipuclari bunu gösteriyor.Umarim dogru bir duyumdur.

Geri
Üst Alt