Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.588
- 5.179
- 2.493
Cevap: # Achille Emana
gelirse ezik fenerlilerin sevinci gursağında kalacak.:2aloh1:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde zenci varsa topluyoruz, fenere cok pis kayacak bu gidisle![]()
Onları eskiden takip ederim.Çok harika çalışmaları olan insanlar.Önerdikleri birçok oyuncu şimdi hemen hemen iyi yerdeler.Ben bir bildikleri vardır noktasından farklı olarak, keşke girişmeseydiler bu tür habere noktasındayım... Çünkü transfer manyağı insanlar, bu çalışmaları unutur küfürün bini bir para olur eminim...Herhangi bir olumsuz durumda...
bence insanlar duyuma saygı gösteriyolar ama resmi site den acıklanmadığı sürece %100 kimsenin bu duyuma inanacağını sanmıyorum. scoutgs aldığı duyumu klübümüzün stratejisine uygun bi şekilde isim vermeden paylastı bizle. transfer olmasa bile scoutgs ye tesekkür etmeliyiz sonucta gelecekte bize yeni duyumlar veren kişiler de onlar olacaktır...
Nerde zenci varsa topluyoruz, fenere cok pis kayacak bu gidisle![]()
scoutgs de bir gemi resmi var ve geminin bir yerinde achille yazıyoşifre gibi bişeymiş Emana olduğunu düşünülüyor.
Beyler biraz aşırı olacak ama siz bu kadar oyuncu nasıl tanıyorsunuz.Gerçekten hayran kaldım.Türk kanalları Betis maçlarını her zaman vermiyorki.Nasıl gelsin kesin şampiyonuz falan tarzı konuşuyorsunuz.Aynı şekilde Neil.(Bazıları için konuşuyorum.)
bence insanlar duyuma saygı gösteriyolar ama resmi site den acıklanmadığı sürece %100 kimsenin bu duyuma inanacağını sanmıyorum. scoutgs aldığı duyumu klübümüzün stratejisine uygun bi şekilde isim vermeden paylastı bizle. transfer olmasa bile scoutgs ye tesekkür etmeliyiz sonucta gelecekte bize yeni duyumlar veren kişiler de onlar olacaktır...
Evet renkdaşlar farkındaysanız scoutgsde o gemi haberini açarsanız gangstali bir yazi var.Ve siyahi bir futbolcuyu kastetmek anlamına gelir..Geminin ismide Achille...![]()
O transferlerin neresine sevindilerse tamam kötü oyuncu olmaya bilirler ama bizimkilerin yanında fasafiso
Futbol ve Galatasaray la yatıp kalkan biriyim kendi adıma konuşmam gerekirse Emana süper bir futbolcudur Neill de gayet kaliteli bir defans.
Gemide de Achille yazıyo ilginç![]()
seninle aynı şekilde düşünüyorum. keitanın yanında iki transferleride sönük kaldı. birde üstüne achille emana gelirse toplu intihar girişiminde bulunabilirler.![]()