# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

gelirse ezik fenerlilerin sevinci gursağında kalacak.:2aloh1:

Nerde zenci varsa topluyoruz, fenere cok pis kayacak bu gidisle :D

Beyler biraz aşırı olacak ama siz bu kadar oyuncu nasıl tanıyorsunuz.Gerçekten hayran kaldım.Türk kanalları Betis maçlarını her zaman vermiyorki.Nasıl gelsin kesin şampiyonuz falan tarzı konuşuyorsunuz.Aynı şekilde Neil.(Bazıları için konuşuyorum.)

Onları eskiden takip ederim.Çok harika çalışmaları olan insanlar.Önerdikleri birçok oyuncu şimdi hemen hemen iyi yerdeler.Ben bir bildikleri vardır noktasından farklı olarak, keşke girişmeseydiler bu tür habere noktasındayım... Çünkü transfer manyağı insanlar, bu çalışmaları unutur küfürün bini bir para olur eminim...Herhangi bir olumsuz durumda...

bence insanlar duyuma saygı gösteriyolar ama resmi site den acıklanmadığı sürece %100 kimsenin bu duyuma inanacağını sanmıyorum. scoutgs aldığı duyumu klübümüzün stratejisine uygun bi şekilde isim vermeden paylastı bizle. transfer olmasa bile scoutgs ye tesekkür etmeliyiz sonucta gelecekte bize yeni duyumlar veren kişiler de onlar olacaktır...

bence insanlar duyuma saygı gösteriyolar ama resmi site den acıklanmadığı sürece %100 kimsenin bu duyuma inanacağını sanmıyorum. scoutgs aldığı duyumu klübümüzün stratejisine uygun bi şekilde isim vermeden paylastı bizle. transfer olmasa bile scoutgs ye tesekkür etmeliyiz sonucta gelecekte bize yeni duyumlar veren kişiler de onlar olacaktır...

İsim vermemelirine deyinmişsin güzel bir noktaya parmak bastın en iyisini yaptılar bana göre isim verselerdi transfer gerçekleşmediği zaman çok tepki alırlardı.

Şu Emana haberini bi ben mi okuyamadım? (:

scoutgs de bir gemi resmi var ve geminin bir yerinde achille yazıyo:D şifre gibi bişeymiş Emana olduğunu düşünülüyor.

Evet renkdaşlar farkındaysanız scoutgsde o gemi haberini açarsanız gangstali bir yazi var.Ve siyahi bir futbolcuyu kastetmek anlamına gelir..Geminin ismide Achille...:D

Beyler biraz aşırı olacak ama siz bu kadar oyuncu nasıl tanıyorsunuz.Gerçekten hayran kaldım.Türk kanalları Betis maçlarını her zaman vermiyorki.Nasıl gelsin kesin şampiyonuz falan tarzı konuşuyorsunuz.Aynı şekilde Neil.(Bazıları için konuşuyorum.)

Futbol ve Galatasaray la yatıp kalkan biriyim kendi adıma konuşmam gerekirse Emana süper bir futbolcudur Neill de gayet kaliteli bir defans.

Ben burda Galatasaraylı olan herkese saygı gösteririm.Zaten beni transferkle işim yok.Sadece olabilecekleri kestiriyorum.Daha iki hafta oldu MS'ye neler denildi.ScoutGS de bence bilinçsiz bir kaç kişinin hedefi olur diye söyledim. Benim haddime değil tabi neyi yazıp neyi yazmayacakları...

seninle aynı şekilde düşünüyorum. keitanın yanında iki transferleride sönük kaldı. birde üstüne achille emana gelirse toplu intihar girişiminde bulunabilirler.:D

Keita ve Emana aynı maçta ikiside Fenere gol atarsa bide ikinci yarı Nonda girip bi tane de o sıkıştırıyo mu araya :D:D anlayan anladı.

Geri
Üst Alt