# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Ne olursa olsun premier lig oyuncusu.Hem stoper hemde sağ bek oynayabiliyor.Hücum yönü iyi.West ham ın en fazla kazanan futbolcusu bu arada...

iyi olur alınması.

ama kac sezondur duyuyoruz inancımız kayboldu yalancı medyamızdan rica ediyorum yeni isimler bulsunlar yalan haber yazacaklarsa en azından deişiklik olur

Hem Fanatik hem Fotomaç yazmışsa bi yanlışlık var ortada.Çünkü hep ayrı ayrı sallarlar.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

trt Emana ile görüştüğümüzü söylemiş.İnşallah doğrudur.

# Achille Emana

Düşündüm de konuşmalıyız bu konu üstünde.

Onlarca garip garip ismi konuştuk.Bu o isimlere göre daha olanaklı sanki biraz.Dün küme düşmüş real betisin oyuncularıyla görüştüğümüz haberleri çıktı.4-5 düzgün kaynak var.Oliveira yalanlandı şimdiye kadar.Emana ve Aurelio ikilisi kaldı fikirlerde.Kuşkusuz iki isme de çok sevinirim yalnız aurelio'yu birkaç ay kullanamayacak olmamız ve yabancı kontenjan sorunumuzun da olmaması nedeniyle Emana'yı tercih ediyorum.Umarım böyle bir transfer gerçekleşir.sevgiler.

sarı-kırmızı adlı blogtan alıntı:

"Özellikle Kamerun milli takımında santrafor olarak görev almaktadır.Tel tel dökülen real betis'in parlayan yıldızı.Önlibero deseniz değildir. Defansif orta saha oyuncusu deseniz değildir.Onun için daha çok ofansif önlibero desek daha doğru olacak.Ofansif orta saha hatta kimi zaman forvet oynayabiliyor, uzaktan etkili şutları ile çalım tekniği üst düzey olan bir oyuncu. Daha ne istenebilir ki bir orta saha oyuncusundan?

Galatasaray bu oyuncu için çaldı Real Betis'in kapısını.Görüşmeler henüz sonlanmış değil ama emin olduğum birşey varki Emana gibi bir oyuncunun Galatasaray'a çok şeyler katacağıdır."

wizardofon.blogspot.com

Cevap: # Achille Emana

Emana muhteşem olur da Oliveira yalanlandı mı?

Emana oyunu iki yönlü oynayabilen bir futbolcu..Appiah'a biraz benzetiyorum..Ofansif ve Defansif yönü gayet iyi..

Emana keşke gelse ama bizim yönetimimizin böyle bir transfer yapmak yerine biraz daha yaşlı,daha isimli ve emana kadar katkı sağlayamıyacak birine yöneliceğini düşünüyorum...

Emana bize gelirse,gerçekten inanılmaz bir transfer başarısı kazanmıs oluruz.Müthis bir oyuncu.

Eğer Topal gider, boşta ki Appiah ve Emana'nın ikisi birden kadroya katılırsa.İnanılmaz büyük bir vizyon göstermiş olur yönetim.Türkiye içi Gerard-Lampard aynı takımda buluştu da diyebiliriz.

Yönetime sallamayı bırakalım birazcık.Zaten yönetim de Emana'yı istemez dimi? Sanki özellikle yönetim yapıyor bunu.Klüpte para bol zaten istendiğinde hep alabiliyoruz herkesi.Biraz gerçekçi olalım.Emana hep bizle ismi geçen bir oyuncuydu ama olmadı malesef.Keşke şimdi olma şansı doğsa...

Mükemmel bir oyuncu keşke diyorum keşke.İnşallah doğrudur bu blogda yazanlar çünkü bu transfere inanmayı çok istiyorum.

Geri
Üst Alt