# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

ben bilmiyorum ama iki günde iki istihbarat... Doğru çıkarsa haberler.Takip ederim bu bloğu.(Bir haber de teknik direktör konusuydu ama isim verilmemişti)

Hmm diğer haberide okudum baya iddalı konuşmuş.. Bakalım bekleyip göreceğiz ama eğer bu transfer gerçekleşirse orta sahamız mükemmel olur..

Yönetime sallamayı bırakalım birazcık.Zaten yönetim de Emana'yı istemez dimi? Sanki özellikle yönetim yapıyor bunu.Klüpte para bol zaten istendiğinde hep alabiliyoruz herkesi.Biraz gerçekçi olalım.Emana hep bizle ismi geçen bir oyuncuydu ama olmadı malesef.Keşke şimdi olma şansı doğsa...

hani takımı düştü ya belki kolaylık yaparlar ? :)

not: transfermarkt'da ayhanın değeri 3.800.000 £= 4 mio euro :D

Karizmatik

Motivasyon ustası

Teknik ve taktikte 1 numara olan ve kimsenin reddemiyeceği sürpriz bir teknik adam geliyor Galatasaray'a

Anlaşma sağlandı

2 gün içinde yeni teknik adamın açıklanacağının müjdesinide burdan verelim sevgili ziyaretcilerimize

wizardofon.blogspot.com

Hoca kim acaba..Herkez blog'unda birseyler söylüyor..

Topal gitmese topal-emana olsa nasıl olur?

Bu kriz ortamında ve şirket birleşmesi için para sıkıntı varken ancak bu tür bir satış bizi ihya eder diye düşünüyorum.Elbet senin dediğinde harika bir seçenek.

Ben hayalime devam edeyim;

Appiah-Emana

Kewell-Arda

Baros-Oliveira

Nasıldır sizce?

hani takımı düştü ya belki kolaylık yaparlar ? :)

not: transfermarkt'da ayhanın değeri 3.800.000 £= 4 mio euro :D

Talibi çok olur gibime gelse de alamayız demedim.Sadece yönetim Emana'yı istemez de gider çürük oyunculara yönelebilir gibi yorumlar var onaydı sözüm.

Blog yazari istenilen isim Emana"mi diyor?

Adam sadece olursa iyi olur demis.

Bu bir haber bile degil.

Ama herkes bu oyuncuyu cok istedigin"den heryerden bir ipucu cikarmak istiyor.

Lincolnün yerine bu adamın alınması demek 'orta sahada kim oynasın , savunma direnci düşük' tartışmalarının bitmesi demek.Ayrıca çift forvete dönebiliriz ve kewell'la arda da birlikte oynayabilir.Bu adam tam bir bonus bizim için.:)

gelirse müthiş olur tam aradığımız adam!!

kewel m.topal emana arda

oliviera baros

Bu kriz ortamında ve şirket birleşmesi için para sıkıntı varken ancak bu tür bir satış bizi ihya eder diye düşünüyorum.Elbet senin dediğinde harika bir seçenek.

Appiah-Emana

Kewell-Arda

Baros-Oliveira

Nasıldır sizce?

Bence birini tercih etmen daha doğru hayal bakımından :D Hani birini buldukta... Appiah yerine M. Topal'ı tercih ederim şimdilik (Appiah'ın ne olacağı belli değil)..

Blog yazari istenilen isim Emana"mi diyor?

Adam sadece olursa iyi olur demis.

Bu bir haber bile degil.

Ama herkes bu oyuncuyu cok istedigin"den heryerden bir ipucu cikarmak istiyor.

Özellikle Kamerun milli takımında santrafor olarak görev almaktadır.Tel tel dökülen real betis'in parlayan yıldızı.Önlibero deseniz değildir. Defansif orta saha oyuncusu deseniz değildir.Onun için daha çok ofansif önlibero desek daha doğru olacak.Ofansif orta saha hatta kimi zaman forvet oynayabiliyor, uzaktan etkili şutları ile çalım tekniği üst düzey olan bir oyuncu. Daha ne istenebilir ki bir orta saha oyuncusundan?

Galatasaray bu oyuncu için çaldı Real Betis'in kapısını.Görüşmeler henüz sonlanmış değil ama emin olduğum birşey varki Emana gibi bir oyuncunun Galatasaray'a çok şeyler katacağıdır.

İpucu çıkartma konusunda haklısın, kim olduğu belli olmayan bir blog, herhangi biri açıp dalgada geçiyor olabilir ama iddaa ettiği şey tartışmaya açık.

Amaçlanana bak Fatih Bey.Dikkatinizi çekerim bu kadro uçurur.Tabii bence.

Appiah'ın eski haliyle Emana ve yanlarında Ardayla TSL'yi geçtim Avrupada bile en iyi orta sahalardan biri sahip olabiliriz, forvet hattıda çok iyi, ikiside hareketli ne yapacağı belli olmayan hızlı oyuncular. Keşke demekten başka çare yok ;)

Appiah-Emana

Kewell-Arda

Baros-Oliveira

Nasıldır sizce?

Oliveira elbette mukemmel bir santrafor ve Adnan Polat'in belkide en cok istedigi adamdir. Ama kulup bu kadar borc altindayken cok zor. Onun ayarinda fakat daha dusuk maliyetli Nilmari getirebilirler. Hava topu hakimiyeti, hiz, teknik, son vurus hersey var. Ustelik genc, ileride para bile yapilabilir.

Bu arada Alppiah'in durumu nedir arkadaslar? Saglam olsa fener birakmazdi saniyorum.

Özellikle Kamerun milli takımında santrafor olarak görev almaktadır.Tel tel dökülen real betis'in parlayan yıldızı.Önlibero deseniz değildir. Defansif orta saha oyuncusu deseniz değildir.Onun için daha çok ofansif önlibero desek daha doğru olacak.Ofansif orta saha hatta kimi zaman forvet oynayabiliyor, uzaktan etkili şutları ile çalım tekniği üst düzey olan bir oyuncu. Daha ne istenebilir ki bir orta saha oyuncusundan?

Galatasaray bu oyuncu için çaldı Real Betis'in kapısını.Görüşmeler henüz sonlanmış değil ama emin olduğum birşey varki Emana gibi bir oyuncunun Galatasaray'a çok şeyler katacağıdır.

İpucu çıkartma konusunda haklısın, kim olduğu belli olmayan bir blog, herhangi biri açıp dalgada geçiyor olabilir ama iddaa ettiği şey tartışmaya açık.
Ben bu oyuncu"nun kotu veya iyi olmasina deginmedim. Sadece bu yazilan postu haber olarak baz alinmasindan bahsettim.

Mehmet'in yanına böyle bir oyuncu muhteşem olur.Orta sahamız çok kuvvetlenir.Gerektiğinde rahatça çift forvete dönülür.Bu tip bir adam çok şeyi değiştirebilir.

Mehmet'in yanına böyle bir oyuncu muhteşem olur.Orta sahamız çok kuvvetlenir.Gerektiğinde rahatça çift forvete dönülür.Bu tip bir adam çok şeyi değiştirebilir.

Aynen Türkiye ligi için Xavi olur bu adam.Çift forvetle de çok atıp az yeriz.

Geri
Üst Alt