# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

para olsada alsak.. 2 yönü oynayan bir oyuncu her yerde var. Betis in Aurelio ile en iyi adamıyıdı hatta Tek yıldızı diyebilirim. DMC görünümünde iken İspanya da AMC mevkiinde oynadı çok iyi işler yaptı.

işin kısası forvet icin genc vede ucuz cözümler bulabiliriz, sinan ayrancının ismi geciyordu bizim özgürcan var bir kac isim daha ucuza bulunabilir , kritik mevkiler

orta göbek,sağ kanat vede kaleci birde gecn stoper...

leo franco-ibrahim kaş-emana-ediz yanlarına pafdan birde kiradan erhan,özgürcan vede bazı gurbetci oyuncular yeter...

para olsada alsak.. 2 yönü oynayan bir oyuncu her yerde var. Betis in Aurelio ile en iyi adamıyıdı hatta Tek yıldızı diyebilirim. DMC görünümünde iken İspanya da AMC mevkiinde oynadı çok iyi işler yaptı.

toulesseden beri takip edip hayranlık duyduğum oyuncu ...

muhteşem kuvvet,mücadele,teknik,hız hepsi onda...

bizim takımda olsa arda-kewell-baros resmen 2 x etkisi yapar..

Bizim takınmlarımız posası çıkmış yabancı yıldızların peşinde koşarlar hep. Emana transfer edilirse, febenin gündemdeki 34'lük Vieira transferi ağza alınmaz. İnşallah olur. Olursa süper olur.

Süper olur mehmet topuz a o kadar para bayıldı beşiktaş biz emanayı alırsak çok daha iyi olur. Özer hurmacıyı da alamıcaz bu gidişle...

Emana bir Essien değil, abartmayalım o kadar. Hatta formda bir Appiah Emana'dan daha iyidir diye düşünüyorum, ama çok faydalı bir transfer olacağı kesin.

O emana elmanderle birlikte tekbaşına Toulouse u şampiyonlar ligine taşıyan adam.eğer maçlarını izlemişsen o takımın herşeyi olduğunu görmüşsündür.Ve bence essien i abartmayalım elbetteki emanadan çok daha iyi ama emena da chelsea de oynasaydı(şu haliyle) o da essien kadar ulaşılmaz olurdu bizim için.Daha çok reklamla alakalı.

Bu futbolcuyu pek izleyemedim, teknik olarak yorumlarınızı iletebilir misiniz? Varsa videolar vs.?

Emana oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu ara paslar felan müthiş almamız çok zor..

Bu futbolcuyu pek izleyemedim, teknik olarak yorumlarınızı iletebilir misiniz? Varsa videolar vs.?

Şöyle söyliyim:Fizik gücü essienden iyi(Essien kadar iyi futbolcu demek değil bu) ikili mücadelelerde yani,çok fazla essien karşılaştırmış olucaz yanlış bir karşılaştırma ama essienin daha az kalitelisi daha az defans daha fazla hücum yapanı...

Şöyle söyliyim:Fizik gücü essienden iyi(Essien kadar iyi futbolcu demek değil bu) ikili mücadelelerde yani,çok fazla essien karşılaştırmış olucaz yanlış bir karşılaştırma ama essienin daha az kalitelisi daha az defans daha fazla hücum yapanı...

Aradığımız tarzda bir oyuncu öyleyse.

Beyler %100 olarak Achille Emana 6s ye transfer olmuştur. Şu sıralarda sözleşme şartları hazırlanıyo avukatıyla. Bonservisini bilmiyorum.

Kaynak:

Dickstein Shapiro LLP adındaki avukatlık şirketinde çalışan yakın bi arkadaşım

Antu.comdan alintidir.

Hocam koluna tak getir şu zenci çocuğu rap yapalım İstanbul'da :D

Beyler %100 olarak Achille Emana 6s ye transfer olmuştur. Şu sıralarda sözleşme şartları hazırlanıyo avukatıyla. Bonservisini bilmiyorum.

Kaynak:

Dickstein Shapiro LLP adındaki avukatlık şirketinde çalışan yakın bi arkadaşım

Antu.comdan alintidir.

Bu mesaji yazan cocuk Galatasaray hala niye aciklamadi bilmiyorum diyor.Dalgami geciyor yoksa ciddimi anlamadim.Bu arada ordada 6 sayfa olmus heekes Emana kim iyi olsa Arsenalde oynar falan diyor.Tam ezikler:)

Geri
Üst Alt