# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Emana'nın piyasa değerini az çok bilen var mı,yada klübünden bu konu hakkında bir açıklama yapıldı mı ?

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Mauro Boselli

Galatasaray, Arjantin'in La Plata takımında forma giyen Arjantinli forvet oyuncusu Mauro Boselli ile ilgileniyor.

Arjantin medyasında çıkan haberlere göre sarı-kırmızılıların La Plata'da top koşturan Arjantinli oyuncu için girişimlerde bulunacağı iddia edildi. Galatasaray'ın bir kaç gün içinde Arjantin temsilcisi ile temaslara gireceği ve Arjantinli oyuncu için pazarlık yapacağı da çıkan söylentiler arasında.

Kaynak:Takvim

beyler emanın piyassa değer 14 milyon sizin de bildiğiniz gibi gs bu kadar parayı ödeyemez.hadi diyelim 10 ana felan düşürseler yine çok zor.emanayı istiyorum ama zor ya

ya o kadar bekledim birde hem linuxla uğraş hem transfer bekle artık gözlerim kapanıyo o kadar heyecanlandık ama bu emanayla sezerde fos çıktı, artık walla duyum gördüğüm yerde direkt art niyet aryacam bıktım ya!!!

Bir transfer sezonun'da ne kadar yalan haber yapiliyor. Gercekten komik.

Fotospor'da Andrey Voronin'i yazmış:D

ya o kadar bekledim birde hem linuxla uğraş hem transfer bekle artık gözlerim kapanıyo o kadar heyecanlandık ama bu emanayla sezerde fos çıktı, artık walla duyum gördüğüm yerde direkt art niyet aryacam bıktım ya!!!

ya doğru çıkarsa renkdaş? tabi millet nereden duyum alıyor ya da nasıl emin oluyorlar, anlamöış değilim. gecenin bir yarısı çıkıp da emana hayırlı olsun diyenler lafı söyleyip kaçıyorlar. bunu f5lilerden başka kimse yapmaz. hatırlayın 2 hafta öncesinde forumu karıştırdılar:mad::mad::mad:

Fotospor bügün 4 tane transfer haberi yapmış :D

Voronin'i daha önce Hürriyet yazmıştı.

puff zaten gsye gelenlerin ismi daha önce hiçbir yerde dduyulmadı bence yine öyle olcak biz emanayı felan beklerken pat başkası gelicek ama bana öyle gelioki transfer tobol maçından sonra olucak!

Geri
Üst Alt