# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

arsenalde orta sahada kim var beyler biri çok ciddi iddalar yazmışta

ispanyol dio heralde sallıo yine.

Temmuz 22nd, 2009

Emre Arslan Says:

Sevgili ScoutGS üyeleri,

Az önce aldigim bir duyumu sizlerle paylasmak istiyorum. Haldun Üstünel su an Ingiltere’de Arsenal yöneticilerle masaya oturdu. Ispanyali olan futbolcu, orta saha mevkisinde oynuyor.

Sevgiler ve Saygilar,

Emre Arslan

Emre Arslan Says:

Son Dakika!

Ispanyali futbolcuyla büyük ölcüde anlasildi. Transferin gerceklesmesi icin sponsor araniyor.

beyler duyumum deil sadece birinin salladğı mesajı paylaşıorm zaten inanılacak bişey değil fabregası kastedio heralde:D

Temmuz 22nd, 2009

Emre Arslan Says:

Sevgili ScoutGS üyeleri,

Az önce aldigim bir duyumu sizlerle paylasmak istiyorum. Haldun Üstünel su an Ingiltere’de Arsenal yöneticilerle masaya oturdu. Ispanyali olan futbolcu, orta saha mevkisinde oynuyor.

Sevgiler ve Saygilar,

Emre Arslan

Emre Arslan Says:

Son Dakika!

Ispanyali futbolcuyla büyük ölcüde anlasildi. Transferin gerceklesmesi icin sponsor araniyor.

Hayda bu nerden çıktı şimdi.

Temmuz 22nd, 2009

Emre Arslan Says:

Sevgili ScoutGS üyeleri,

Sevgiler ve Saygilar,

Emre Arslan

Emre Arslan Says:

Son Dakika!

Bu nasıl bir duyumdur be..:D Futbolcuyla anlaştık para mı yok..

Olası diyalog..

-Hacı sen 2 dk bekle vallaha gelicem bak.. Gitme bir yere.. Hemen bir sponsor bulup geliyorum.. Bekle.. :2aloh1:

Fabregas olmasın lan..:asd:

İspanyol, Arsenalli, Orta saha....

Ulan bari usturuklu sallayın beeee.

Vallaha abarttılar işi he. Yazıklar olsun sizin gibi Galatasaray'lıyım diyenlere. Milleti kandırmaktan başka birşey yapmıyorlar.

Dün Emena diyorlardı şimdi yok zart zurt falan ayıptır ya.

Allah Aşkına inanmayın şunlara ya.

bende onu diyorum renkdaş sallıo bari dzgün sallasın:D fabregası kast edio adam resmen:D oyüzden kydum buraya:d

Hehe arsenalde oynuyor hemde orta saha bir de ispanyol kim acaba :D

Temmuz 22nd, 2009

Emre Arslan Says:

Sevgili ScoutGS üyeleri,

Sevgiler ve Saygilar,

Emre Arslan

Emre Arslan Says:

Son Dakika!

beyler duyumum deil sadece birinin salladğı mesajı paylaşıorm zaten inanılacak bişey değil fabregası kastedio heralde:D

Diaby geliyor Diaby!!!!! Hadi hey yavrum be, aylardır bu anı bekliyorum.

Tarih 12.06.09.

Bence ortasahaya Afrikalı, atletik, çabuk oynayan, uzaktan şut çekebilen ve pas yüzdesi yüksek bir oyuncu alınmalı. Bu isim de Emana'dır. Ama bonservisi çok yüksek, o yüzden bu transferin olmayacağını söyleyebilirim. Onun yerine Arsenal'den Alexandre Song (Rigobert'in yeğeni) veya Diaby olabilir. ancak bunları da Wenger satmaya yanaşır mı bilemem.

Emana'nın piyasası var buna bağlı olarak bana kalırsa uzaktan bakabileceğimiz 1 de bonservisi var, zor...Diaby demişsiniz ama 1çoğumuz ne kadar kaliteli olduğunu bilir ve Arsenal'de devam edip daha büyük kulübe gidecek potansiyeli var iken bize gelmesi tartışmalı olur..

O haberi veren kafa yapmış:D Ya da Barcelonanın transferlerinide Haldun abi yapıyor:D

Diaby nasıl gelsin bize ya. Adam Emana'dan bile 5 gömlek daha iyi.

Dipnot: Ya gelirse?:D:p

İspanyol değil ama kesin Haldun hazır ayağı da kırık Nasri'yi ucuza bağlamıştır :p

Geri
Üst Alt