# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Valencia'da talipti ama umarım biz alırız.

Gel işte be naz yapma Emana ! :o

Baros, Kewell, Arda, Keita, Rjikaard çalışmak istemezmisin böyle adamlarla. :o :)

Acik ve net söylüyorum. Emana'yla ilgelenmiyoruz. Cok farkli bir isim gelecek, bu futbolcu gelecek vaad eden, ama bomba bir transfer. Duyum felan degil.

bence az sabredelim arkadaşlar bknz:f5 ler :)

adamlar sabretti iki atom bombası aldı :p

ama beklemekten tüyleri döküldü gariplerin :asd:

Arkadaşlar sabahta sölemiştim yine söylüyorum,adamların söylemek istediği isim bir zamanlar arsenal ORTASAHAsında görev almış İSPANYOL oyuncu..

Sizce kim bu isim?

REYES REYES REYES:eek::eek::eek::eek:

Arkadaşlar sabahta sölemiştim yine söylüyorum,adamların söylemek istediği isim bir zamanlar arsenal ORTASAHAsında görev almış İSPANYOL oyuncu..

Sizce kim bu isim?

REYES REYES REYES:eek::eek::eek::eek:

birzamanlar derken yakın zamanı kastettin inşallah :D

Reyes mi?Allah korusun..

Honda'nın gelecegine reyesi tercih ederim ... Allah korusun diyen arkadas GS'da kimleri gecmiste izledigini unuttu sanırım . Bugüne kadar GS kac tane ispanyol milli takımında forma giymis oyuncu getirebilmis . Sen gitmisin reyese Allah korusun diyosun , basımın üstünde yeri var diyecegine .

Honda'nın gelecegine reyesi tercih ederim ... Allah korusun diyen arkadas GS'da kimleri gecmiste izledigini unuttu sanırım . Bugüne kadar GS kac tane ispanyol milli takımında forma giymis oyuncu getirebilmis . Sen gitmisin reyese Allah korusun diyosun , basımın üstünde yeri var diyecegine .

En son reyesi ne zaman izledin?Adam dökülüyor ne eski hızı var ne yeteneği..

Reyes hangi mevkide oynuyor.Sol kanat forvette,forvet oynarsa neyapıyor hiç bir sey,ee o zaman sol kanatta kaç tane oyuncumuz var Arda,Kewell var biz bu 2 sini aynı anda oynatmak için Arda'yı ortaya çekmekten bahsederken,ne bir orta saha nebir santrafor olan adam 5-6 Milyon Euro verip alırsak saçmalıktan baska bir şey olmaz bu...Gereksiz oğlu gereksiz.

Geri
Üst Alt