Muhammet K. GÜLHAN
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.622
- 0
- 1.331
Cevap: # Achille Emana
Halen hayallerimi süslüyor Emana...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelirse manyak olur ama imkansis gibi birsey bana göre 10 Mio dan asaga olmaz
scoutGS bana göre salliyor Haldun üstünel ve Adnan Polatdan baska birisi bilemez trasnferleri gelen giden salliyor
Yapma renktaş yanlış anlaşılır![]()
![]()
Name
Jermaine Jenas
Born
February 18, 1983
Position
Midfielder
Squad No.
8
Joined Spurs
August, 2005
transfermarkt : 13.000.000 é
bu adam 2 tane keita eder.süper topçu.bildiğim kadarıyla keitanın bölgesinde oynuyor.
bu adam 2 tane keita eder.süper topçu.bildiğim kadarıyla keitanın bölgesinde oynuyor.
taraftarı heycanlandırır elbette lincoln gibi olmassa büyük işler başarır
futbolfirtinasi
Gelirse manyak olur ama imkansis gibi birsey bana göre 10 Mio dan asaga olmaz
scoutGS bana göre salliyor Haldun üstünel ve Adnan Polatdan baska birisi bilemez trasnferleri gelen giden salliyor
bir yerde okuduguma göre Emananın sözleşmesindeki maddeye göre Betis küme düşerse fiyatı yarı yarıya düşücekmiş okudugum yer Vatandı galiba öyle hatırlıyorum
Aaron Lennon'la karıştırdın heralde.
![]()
Bonservisinin düşmesi olayı gerçek olabilir...Ama şöyle bir problemde var..İspanyada sözleşmelere minimum servest kalma maddesi ekleniyor...Emananın serbest kalma bedeli 25 milyon euro ise ki genelde fahiş fiyatlar olur yaı yarıya düşse bile 12,5 milyon euro ya geriler...
şimdi 2.ligde oynuycak bir futbolcuya Galatasaray gibi hedefleri olan büyük bir marka teklif yapıcak Emanada bu teklifin üzerine Betis yönetimine baskı yapıcak "bırakın gideyim" "bonservisimde indirim yapın" bunlar olucak Emananın bonservisi mutlaka iner buna adım gibi eminim