# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

jermaine_jenas1.jpg

Name

Jermaine Jenas

Born

February 18, 1983

Position

Midfielder

Squad No.

8

Joined Spurs

August, 2005

transfermarkt : 13.000.000 é

bu adam 2 tane keita eder.süper topçu.bildiğim kadarıyla keitanın bölgesinde oynuyor.

bu adam 2 tane keita eder.süper topçu.bildiğim kadarıyla keitanın bölgesinde oynuyor.

Yanlış biliyorsun arkadaşım adam tam bir göbek adamı hem defans hem ofans..Bu durumda 2 Keita eder muhabbeti de suya düşmüş oluyor...Zaten kadromuzda ki bir oyuncu için bu tarz yorum yapman yakışmamıştı..

taraftarı heycanlandırır elbette lincoln gibi olmassa büyük işler başarır

futbolfirtinasi

Jenas, almamız çok zor olsa da, tam aradığımız isim olabilir, hem top kullanmayı biliyor, pas trafiğini yönetebilecek bir isim hem de mücadeleci ve savunma yapmayı da biliyor, temposu yüksek, orta sahamızı çekip çevirecek isim olabilir.

İmkansız değil ama imkansıza çok yakın bir isim...

offf a ntvsporu açtım altta son dakika transferi gördüm heyecandan gözümü alta hemen kaydırmadım, sonra baktım dairus vasselmiş :(

Gelirse manyak olur ama imkansis gibi birsey bana göre 10 Mio dan asaga olmaz

scoutGS bana göre salliyor Haldun üstünel ve Adnan Polatdan baska birisi bilemez trasnferleri gelen giden salliyor

bir yerde okuduguma göre Emananın sözleşmesindeki maddeye göre Betis küme düşerse fiyatı yarı yarıya düşücekmiş okudugum yer Vatandı galiba öyle hatırlıyorum

bir yerde okuduguma göre Emananın sözleşmesindeki maddeye göre Betis küme düşerse fiyatı yarı yarıya düşücekmiş okudugum yer Vatandı galiba öyle hatırlıyorum

Yarı yarıya bile demiyordu haberde, güya küme düşerse fiyatı düşermiş. Mantığa bak ya iyi o zaman 100 euro düşürdük desinler, böyle abuk subuk haberler yapıyorlarya:mad:

Bonservisinin düşmesi olayı gerçek olabilir...Ama şöyle bir problemde var..İspanyada sözleşmelere minimum servest kalma maddesi ekleniyor...Emananın serbest kalma bedeli 25 milyon euro ise ki genelde fahiş fiyatlar olur yaı yarıya düşse bile 12,5 milyon euro ya geriler...

Bonservisinin düşmesi olayı gerçek olabilir...Ama şöyle bir problemde var..İspanyada sözleşmelere minimum servest kalma maddesi ekleniyor...Emananın serbest kalma bedeli 25 milyon euro ise ki genelde fahiş fiyatlar olur yaı yarıya düşse bile 12,5 milyon euro ya geriler...

şimdi 2.ligde oynuycak bir futbolcuya Galatasaray gibi hedefleri olan büyük bir marka teklif yapıcak Emanada bu teklifin üzerine Betis yönetimine baskı yapıcak "bırakın gideyim" "bonservisimde indirim yapın" bunlar olucak Emananın bonservisi mutlaka iner buna adım gibi eminim

şimdi 2.ligde oynuycak bir futbolcuya Galatasaray gibi hedefleri olan büyük bir marka teklif yapıcak Emanada bu teklifin üzerine Betis yönetimine baskı yapıcak "bırakın gideyim" "bonservisimde indirim yapın" bunlar olucak Emananın bonservisi mutlaka iner buna adım gibi eminim

Emanayi isteyen tek takim olsak evet dedin gibi olabilirdi ama talipi cok parayi veren düdü calar

Bildigim kadarıyla bonservisini 10 mn € olarak belirlemişler zaten 7 ye almıslardı en azından zarara satmazlar

Geri
Üst Alt